1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Camila Giorgi vs Donna Vekic - Ponturi Pariuri WTA Birmingham, 16.06.2021. Croata conduce la meciurile directe

Camila Giorgi vs Donna Vekic - Ponturi Pariuri WTA Birmingham, 16.06.2021. Croata conduce la meciurile directe

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-15 23:58:00

WTA Birmingham

16 Iunie 2021, 16:00

Camila Giorgi

Camila Giorgi

versus
Donna Vekic

Donna Vekic

1.70

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Camila Giorgi v Donna Vekic

Miercuri, 16 iunie 2021, nu înainte de orele 16.00, este programată partida din turul secund al turneului WTA Birmingham, între Camila Giorgi (76 WTA) din Italia și Donna Vekic (54 WTA) din Croația. Pronosticul ales merge în direcția jucătoarei mai bine clasate, la o cotă avantajoasă preluată din oferta Betfair bonus.

Camila Giorgi: Forma echipei, știri și statistici

Camila (29 ani) este una dintre jucătoarele atipice din circuit, cu foarte mult talent, dar care nu a reușit să își atingă niciodată potențialul estimat de către specialiști. Italianca de 1,68 metri înălțime este o tenismenă care preferă suprafețele rapide, având execuții explozive, de pe ambele părți ale terenului. Din păcate, noțiunea de lovitură de tranziție nu este stăpânită de Giorgi, care dă senzația că lovește fiecare minge cu o infimă marjă de eroare.

Cel mai bun rezultat al său de la WTA Birmingham a fost realizat în 2017 - sfert de finală. Ulterior, la ultima participare a ratat prezența pe tabloul principal, fiind eliminată din calificări în 2018. Pe iarbă are 44 victorii și 24 înfrângeri, un record bun, ținând cont de natura jocului său foarte inconstant.

În primul tur, Camila a trecut de compatrioata Gatto-Monticone (174 WTA), cu scorul de 6-3 6-0. Ea a terminat partida în 70 minute, înregistrând 7 ași și 4 duble greșeli.

Donna Vekic: Forma echipei, știri și statistici

Donna (24 ani) a avut un sezon destul de dificil, după ce s-a confruntat cu probleme medicale și a ratat toate turneele dintre cele de Mare Șlem de la Australian Open și Roland Garros. 

Totuși, revenirea pe gazon a părut a fi una de bun augur, cu 2 victorii în ultimele 3 apariții, la Nottingham și Birmingham. Pe această suprafață a cucerit ultimul său titlu WTA, în 2017 la Nottingham, după o finală cu Johanna Konta.

Per total carieră, prodigioasa sportivă de 1,79 metri înălțime a obținut 29 victorii din 51 partide disputate pe iarbă. Stilul său de joc foarte agresiv este unul potrivit pentru condițiile speciale din Marea Britanie. 

Chiar dacă nu a mai trecut de turul inaugural de pe tabloul principal de la Birmingham din 2013 (atunci când juca finala), Donna a fost desemnată cap de serie numărul 3 la actuala ediție și a etalat un tenis de calitate, foarte solid în fața britanicei Francesca Jones (194 WTA), pe care a învins-o cu scorul de 6-1 6-3.

Statistica meciurilor directe Camila Giorgi v Donna Vekic

Donna Vekic are avantaj clar la confruntările directe, impunându-se în ambele ocazii anterioare, cu scorul de 2-0 la seturi. 

Cote pentru Camila Giorgi v Donna Vekic

Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot încerca o victorie în minimum de seturi pentru favorita numărul 3, la o cotă de 2,63.

Camila Giorgi vs Donna Vekic Pont: Victorie Vekic

Merg pe mâna jucătoarei din Croația, în acest duel din turul secund de la Birmingham. Donna Vekic a arătat o formă superioară pe gazon, în săptămâna anterioară, având câteva zile în plus de acomodare pe rapida suprafață verde. Camila Giorgi este mai inconstantă în evoluții, fiind departe de nivelul din anii trecuți. Croata are un plus evident la capitolul talie, poate servi mai eficient grație celor 11 centimetri în plus. De asemenea, cred că Vekic poate fructifica și avantajul psihologic din duelurile directe, știind cum să o pună în mare dificultate pe italiancă, o tenismenă care nu excelează în plan defensiv. Am ales cota din oferta Betfair pariuri sportive.

Miza: 6/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici