1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Bianca Andreescu - Anna Blinkova

Bianca Andreescu - Anna Blinkova: ponturi pariuri WTA Bad Homburg. 24.06.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-06-22 20:38:00

WTA Bad Homburg

24 Iunie 2024, 12:30

Bianca Andreescu

Bianca Andreescu

versus
Anna Blinkova

Anna Blinkova

1.67

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Bianca Andreescu v Anna Blinkova

Într-un duel din primul tur de la WTA Bad Homburg, Anna Blinkova o înfruntă pe Bianca Andreescu. Confruntarea celor două este programată în startul turneului pe iarba din Germania. În continuarea articolului veți găsi prezentarea sportivelor, iar la final de articol vine și recomandarea mea de pariu.

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bianca Andreescu: Forma echipei, știri și statistici

Bianca Andreescu este o jucătoare canadiană de origine română de 24 de ani, care ocupă locul 163 WTA. Din cauza accidentărilor, ea a căzut mult în clasament, unde la un moment dat era pe 4 WTA. 

Pentru că are această poziție în ierarhia mondială, Bianca nu putea intra pe tabloul principal de la WTA Bad Homburg, dar organizatorii i-au oferit un Wild Card. 

Andreescu a avut o revenire încununată cu succes în circuit: după 10 luni de pauză, ea a ajuns în finală WTA la abia al doilea turneu disputat. 

Astfel, Bianca a făcut pasul spre ultimul act de la WTA Hertogenbosch, unde a cedat cu Liudmila Samsonova (6-4, 3-6, 5-7). 

Până să cedeze la limită în finală, Andreescu le-a învins în Olanda pe Eva Vedder, Yue Yuan, Naomi Osaka și Dalma Galfi.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anna Blinkova: Forma echipei, știri și statistici

Anna Blinkova este o sportivă de 25 de ani, clasată pe locul 60 WTA. Cel mai sus ea a fost pe poziția a 45-a în ierarhia mondială, în urmă cu 10 luni. 

Sezonul actual a fost unul slab pentru Blinkova. Ea are bilanț negativ în 2024: doar 9 victorii în cele 25 de meciuri jucate. 

Debutul în sezonul actual pe iarbă nu a fost cel dorit: înfrângeri în primul tur atât la WTA Hertogenbosch și WTA Birmingham. 

Condițiile de joc de la Bad Homburg sunt pe placul Annei. La ediția precedentă, ea a ajuns în sferturile de finală la întrecerea din Germania

În 2023, Blinkova le-a învins pe Sabine Lisicki (3-6, 6-1, 7-5) și Irina Begu (7-5, 6-3). Apoi a venit eliminarea în sferturi, în fața Igăi Swiatek, cu 3-6, 2-6. 

În fiecare dintre cele 3 meciuri jucate anul trecut la Bad Homburg, Blinkova a reușit câte 4 ași. 

Statistica meciurilor directe Bianca Andreescu v Anna Blinkova

Aceasta va fi prima partidă directă între cele două jucătoare în circuitul WTA.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Bianca Andreescu v Anna Blinkova

Anna Blinkova are un serviciu puternic, iar la ediția precedentă de la Bad Homburg a reușit un număr ridicat de ași. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 3,5 ași și duble greșeli în primul set pentru Blinkova. Această selecție are o cotă bună de 1,85. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Bianca Andreescu vs Anna Blinkova Pont: Anna Blinkova peste 2,5 ași

Anna Blinkova este o sportivă cu un serviciu bun, care poate să îi aducă un număr ridicat de ași în condițiile rapide de joc de la Bad Homburg. Ea a ajuns anul trecut în sferturile de finală la turneul german și și-a trecut în cont 12 ași în cele 3 partide disputate. În aceste condiții, mă aștept ca Blinkova să aibă peste 2,5 ași și în jocul de debut la actuala ediție, împotriva Biancăi Andreescu. Sper ca pontul meu să vă fie de folos!

Miza: 7/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici