1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Belinda Bencic - Serena Williams

Belinda Bencic - Serena Williams: ponturi pariuri WTA Toronto. 11.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-10 12:37:00

WTA Toronto

11 August 2022, 02:00

Belinda Bencic

Belinda Bencic

versus
Serena Williams

Serena Williams

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Belinda Bencic v Serena Williams

Meci tare în turul secund al competiției feminine de la Toronto. Serena Williams dispută unul dintre ultimele turnee din carieră, iar în prima partidă din sesiunea de seară o va înfrunta pe Belinda Bencic. Confruntarea dintre cele două sportive este programată pe arena centrală, nu mai devreme de ora 02:00. În cele ce urmează puteți citi analiza acestui duel, iar la final de articol veți găsi pronosticul meu.

Pariază la Winner pe meciul dintre B. Bencic vs S. Williams cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Belinda Bencic: Forma echipei, știri și statistici

Belinda Bencic este o sportivă de 25 de ani din Elveția, clasată în acest moment pe locul 12 WTA. Ea a fost mult mai sus, chiar înaintea întreruperii circuitului din cauza pandemiei de COVID-19, pe poziția a 4-a. Turneul din Canada este unul dintre preferatele Belindei: ea a reușit să o învingă clar în primul tur pe Tereza Martincova, scor 6-4, 6-2, meci recomandat în cursul zilei de marți. Bencic este prezentă pentru a 10-a oară pe tabloul principal la Rogers Cup, iar de 9 ori a reușit să treacă de prima rundă. După un start de an departe de așteptări, Bencic și-a intrat în ritm. Mai întâi a ajuns în semifinale la Miami, apoi a cucerit titlul de la Charleston, pentru ca înainte de Wimbledon să ajungă în ultimul act la WTA Berlin, pentru al doilea an la rând. Pentru a evita pauza lungă între Wimbledon și US Open Series, Bencic a jucat acasă, pe zgura de la Lausanne, unde s-a oprit în sferturile de finală, învinsă de viitoarea campioană, Petra Martic. Cu un serviciu bun și o formidabilă varietate în execuții, elvețianca și-a trecut în cont 29 de victorii în 2022.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Serena Williams: Forma echipei, știri și statistici

Serena Williams este o fostă ocupantă a locului 1 mondial timp de 319 săptămâni. În luna septembrie, americanca va împlini 41 de ani și a anunțat că se retrage din tenis. Toronto, Cincinnati și US Open vor fi ultimele 3 competiții la care va evolua sportiva care a dominat cu autoritate circuitul WTA în deceniul trecut. Serena a evoluat extrem de puțin în ultima vreme. Ea are în acest an doar două meciuri jucate: înfrângerea din primul tur de la Wimbledon cu Harmony Tan și succesul din runda de debut de aici de la Toronto, când a eliminat-o pe Nuria Parrizas Diaz. Prin succesul de luni, Serena Williams a ajuns la 35 de victorii în carieră la Openul Canadei și deține supremația la acest capitol în istoria competiției. Ritmul de joc îi lipsește Serenei Williams, care se deplasează din ce în ce mai greu pe linia de fund. Orice minge care e trimisă departe de raza ei de lovire se poate transforma într-o lovitură câștigătoare.

Statistica meciurilor directe Belinda Bencic v Serena Williams

Acesta va fi cel de-al cincilea meci direct între cele două sportive. Serena Williams conduce cu 3-1, însă unicul succes al Belindei a venit chiar la Toronto, în semifinale, în 2015: 3-6, 7-5, 6-4.

Cote pentru Belinda Bencic v Serena Williams

Belinda Bencic pornește cu prima șansă în acest duel, iar eu cred ca se va impune. Serena Williams nu mai are ritmul de joc din trecut, iar acum se apropie de retragere. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru Bencic. În cazul în care Belinda se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,30.

Pariază la Netbet pe meciul dintre B. Bencic vs S. Williams cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Belinda Bencic vs Serena Williams Pont: Victorie Belinda Bencic

Bencic evoluează foarte bine în acest sezon, iar rezultatele sale sunt constant bune. Belinda are un ritm de joc net superior Serenei Williams, care a jucat doar două meciuri în 2022. Americanca a anunțat că se va retrage la US Open, astfel că acestea sunt ultimele turnee din carieră. Pe Nuria Parrizas a reușit să o învingă, însă lucrurile vor sta diferit cu Bencic. Elvețianca va reuși să trimită loviturile în mod variat, departe de zona în care se afla Serena. Recomand cu încredere succesul Belindei, la o cotă bună oferită de Betano. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 1.50
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici