1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Belinda Bencic vs Elena Rybakina, Ponturi Pariuri Tenis Jocurile Olimpice, 19.07.2021

Belinda Bencic vs Elena Rybakina, Ponturi Pariuri Tenis Jocurile Olimpice, 19.07.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-07-28 17:02:00

Jocurile Olimpice Tokyo

29 Iulie 2021, 09:00

Belinda Bencic

Belinda Bencic

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

1.58

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Belinda Bencic v Elena Rybakina

Competiția feminină de tenis de la Jocurile Olimpice a ajuns în faza semifinalelor, stadiu în care Elina Svitolina este singura dintre principalele opt favorite prezente în continuare pe tablou. Dacă tabloul masculin a respectat în mare parte calculele hârtiei, partea feminină ne-a furnizat și de această dată mari surprize încă din rundele inaugurale.

Prima semifinală a zilei și cea asupra căreia ne vom îndrepta atenția în continuare este cea de pe jumătatea superioară de tablou ce le va pune față în față pe elvețianca Belinda Bencic și reprezentanta Kazakhstanului, Elena Rybakina. Acest meci este programat de la ora 09:00, ora României, pe arena centrală, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Belinda Bencic: Forma echipei, știri și statistici

Belinda Bencic este a 12-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.9 al acestei ediții de Jocuri Olimpice. Elvețianca reușește să se mențină în top și să beneficieze în continuare de statutul de cap de serie la turneele majore, în ciuda rezultatelor mai puțin convingătoare din ultimele două sezoane. Câștigătoare a cinci turnee WTA în carieră, Bencic nu a mai obținut un succes în circuit din octombrie 2019, atunci când se impunea la Moscova în fața Anastasiei Pavlyuchenkova. Având și ușoare probleme fizice, elvețianca a profitat de întreruperea circuitului din pricina pandemiei primăvara trecută și a absentat o bună bucată de vreme din circuit pentru a se reface atât pe plan fizic, cât și mental.

În 2021 Bencic a înregistrat două finale până acum, la Adelaide (pierdută în fața Igăi Swiatek) și la Berlin (pierdută în fața Ludmillei Samsonova), iar în turneele de Grand Slam mai degrabă a dezamăgit, turul al treilea de la Australian Open reprezentând cea mai bună performanță a sa într-o competiție majoră.

Debutantă pentru culorile Elveției la Jocurile Olimpice, Bencic a obținut, așadar, cel mai bun rezultat al sezonului prin această prezență în semifinale. Pentru a ajunge până aici, reprezentanta țării cantoanelor a trecut de:

- Jessica Pegula, scor 6-3 6-3

- Misaki Doi, scor 6-2 6-4

- Barbora Krejcikova, scor 1-6 6-2 6-3

- Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-0 3-6 6-3

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena Rybakina este o tenismenă din Kazakhstan, ocupanta poziției a 20-a în ierarhia WTA. Aflată la debut la Jocurile Olimpice, Rybakina este una dintre jucătoarele care au impresionat plăcut până acum, fiind singura jucătoare ce nu a cedat vreun set din cele patru protagoniste prezente în semifinale. Evoluțiile sale foarte bune nu vin neapărat ca un element surpriză, ci mai degrabă ca o confirmare a rezultatelor solide obținute îndeosebi în turneele majore în 2021. Chiar dacă nu și-a adjudecat vreun titlu WTA în acest an, Rybakina a venit la Tokyo pe un trend ascendent și cu o bună poftă de joc, reușind în săptămâni consecutive sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Eastbourne și optimi de finală la Wimbledon.

Pe hard, jucătoarea din Kazakhstan a debutat în 2021 cu un sfert de finală la Abu Dhabi după care nu a mai obținut vreun rezultat notabil, dar s-a confruntat și cu mici probleme fizice care nu i-au permis să evolueze la cel mai înalt nivel în prima parte a sezonului.

În drumul spre semifinale, Rybakina le-a învins pe:

- Sam Stosur, scor 6-4 6-2

- Rebecca Peterson, scor 6-3 6-2

- Donna Vekic, scor 7-6(3) 6-4

- Garbine Muguruza, scor 7-5 6-1

Statistica meciurilor directe Belinda Bencic v Elena Rybakina

Cele două nu s-au mai întâlnit până acum în circuit

Cote pentru Belinda Bencic v Elena Rybakina

Elena Rybakina s-a calificat în semifinale fără să piardă vreun set, iar pentru un nou succes în minimum de seturi, casa de pariuri Superbet vă oferă o cotă de 2.40.

Belinda Bencic vs Elena Rybakina Pont: Elena Rybakina câștigă meciul

Semifinala de pe partea superioară de tablou este una la care foarte puțini s-ar fi așteptat la startul turneului, principalele favorite fiind învinse surprinzător destul de devreme în turneu. Belinda Bencic este jucătoarea care a profitat din plin de această situație, având un traseu accesibil, Barbora Krejcikova fiind cea mai bine clasată adversară a sa de până acum. Ultimele două partide ale elvețiencei au avut nevoie de set decisiv, ea fiind angrenată în continuare și în proba de dublu, astfel că efortul depus pe teren a fost unul suplimentar și care s-ar putea să conteze în acest context. Elena Rybakina a avut de înfruntat o opoziție mai serioasă îndeosebi în ultimele două partide contra Donnei Vekic și a Garbinei Muguruza și a confirmat printr-un joc foarte solid și agresiv. Reprezentanta Kazakhstanului s-a aflat la un nivel foarte înalt în fața Garbinei Muguruza, împotriva căreia a înregistrat 6 ași, 31 de lovituri câștigătoare, cu doar 21 de greșeli neforțate și o eficiență de 75% la punctele jucate cu primul serviciu. Nu multe jucătoare se pot lăuda cu faptul că s-au impus ca ritm și nivel de agresivitate în fața Muguruzei, iar acest aspect va fi un boost de moral pentru ea înainte de semifinale. Mă aștept ca Rybakina să dicteze ritmul și să se afle în controlul schimburilor de mingi, iar dacă va fi capabilă să mențină același raport pozitiv lovituri câștigătoare/greșeli neforțate, va fi mare favorită la calificarea în finală. Pronosticul meu merge pe victoria Rybakinei pentru o cotă de 1.58 oferită de casa de pariuri Superbet

Miza: 10/10
Cota: 1.58
Status: Pierdut

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici