1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Barbora Krejcikova vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Dubai, 07.03.2021

Barbora Krejcikova vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Dubai, 07.03.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-03-06 20:58:00

WTA Dubai

07 Martie 2021, 18:30

Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova

versus
Maria Sakkari

Maria Sakkari

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barbora Krejcikova v Maria Sakkari

Turneul Dubai Duty Free Tennis Championships are loc în Emiratele Arabe Unite, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Barbora Krejcikova și Maria Sakkari, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Dubai este o localitate de 3.3 milioane de locuitori, având deschidere la Golful Persic. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 1.835.490 dolari. 
Gazda este complexul Aviation Club Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Pliskova, Swiatek, Sakkari sau Azarenka. 

Barbora Krejcikova: Forma echipei, știri și statistici

Barbora Krejcikova este o cehoaică de 25 de ani, clasată pe locul 63 WTA. 
Iar Krejcikova este o sportivă medie, deși evident ținând cont că este în prima sută mondială este talentată. Însă Barbora nu a fost vreodată în topul 50 WTA, concentrându-se mai mult pe proba de dublu unde a fost număr 1 mondial iar acum ocupă poziția a 7-a. 
Astfel la simplu nu mai are niște rezultate atât de bune, deși nu poate să fie desconsiderată. De exemplu la Grampians Trophy, în februarie, a trecut de Rybakina, sportivă pe hârtie net superioară, apoi jucând bine și cu Jennifer Brady, pierzând după două seturi foarte echilibrate: 6-7 4-6. Iar Brady la acel moment era într-o formă de vis. 
Apoi la Australian Open, Krejcikova a reușit să ajungă în turul secund, pierzând la limită cu Alexandrova, deși acolo nu a părut vreun moment că poate să întoarcă partida. 
Săptămâna trecută la Doha însă a părut neputincioasă pe teren, jucând un tenis de slabă calitate și pierzând încă din calificări, fiind învinsă 3-6 5-7 de Cristina Bușcă, locul 166 mondial. Iar Cristina nu se poate spune că era în formă, apoi pierzând clar cu Pliskova, cedând recent și cu Tsurenko. Însă Barbora a servit slab în acea partidă. 
În 2020 are sferturi de finală la ITF S25 Hong Kong, sferturi de finală la ITF W25 Praga, sferturi de finală la ITF W25 Frydek Mistek, semifinale la Linz și sferturi de finală la ITF Dubai. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Grampians Trophy. 

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

Maria Sakkari este o grecoaică de 25 de ani, clasată pe locul 25 WTA. 
Iar Sakkari este o sportivă căreia i se pot reproșa foarte puține lucruri pe teren, având un joc modern, bazat pe un serviciu eficient și lovituri foarte puternice de pe baseline. De fapt, raportându-ne la forța fizică, Maria este una dintre cele mai puternice și atletice jucătoare din lume, iar acest lucru evident o ajută în multe meciuri. 
Sakkari stă bine însă și la capitolul tehnic, putând să variaze atunci când este nevoie. 
Anul său a fost destul de bun, având două semifinale, la Abu Dhabi și la Grampians Trophy, trecând de sportive bune precum Muguruza, Kenin sau Kerber. 
Din păcate aceste succese au fost umbrite de Australian Open, unde a pierdut chiar în primul tur cu Mladenovic. Însă acest eșec poate să fie pus pe seama carantinei dure în care a stat, ea neavând voie să părăsească camera de hotel două săptămâni. 
Acum Maria vine după Doha, jucând bine și ajungând până în sferturile de finală. Acolo însă a întâlnit o Muguruza în formă de top, astfel neputând să ia set. 
În 2020 are semifinale la Sankt Petersburg, sferturi de finală la WTA Cincinnati și semifinale la Ostrava. 
Iar în 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy și sferturi de finală la Doha. 
Sezon reușit așadar, Sakkari devenind din ce în ce mai constantă. 

Statistica meciurilor directe Barbora Krejcikova v Maria Sakkari

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Krejcikova, aceasta având loc în 2014 la Torun când Barbora s-a impus 6-4 6-1. 

Cote pentru Barbora Krejcikova v Maria Sakkari

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Sakkari la o cotă de 1.36.

Barbora Krejcikova vs Maria Sakkari Pont: Maria Sakkari -2.5 handicap gameuri

Barbora Krejcikova este una dintre cele mai bune jucătoare de dublu din lume, însă la simplu nu a intrat în topul 50 WTA până acum. Ea nu poate să fie trecută cu vederea totuși, având recent victorie cu Rybakina, jucând meciuri echilibrate cu Alexandrova și Brady, sportive de top. Chiar și așa, Krejcikova vine după un meci foarte slab, la Doha pierzând în calificări cu Bușcă, în două seturi, servind modest. Maria Sakkari este una dintre cele mai bune jucătoare și lume, având în acest an deja două semifinale, în plus câștigând meciuri cu Muguruza sau Kenin. Săptămâna trecută are sferturi de finală la Doha, jucând bine până și în înfrângerea clară cu Garbine, fiind însă greu să depășească o oponentă atât de în formă. Consider astfel că Sakkari va câștiga la minim 3 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici