1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. krejcikova - keys

Barbora Krejcikova - Madison Keys, Ponturi pariuri tenis Australian Open, 25.01.2022

Marian Cioată
Marian Cioată

2022-01-24 15:21:00

Tenis WTA - Australian Open

25 Ianuarie 2022, 03:30

Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova

versus
Madison Keys

Madison Keys

5.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barbora Krejcikova v Madison Keys

Primul sfert de finală de pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open 2022 este programat marți dimineață, începând cu orele 03.30, între cehoaica Barbora Krejcikova (4 WTA) și americanca Madison Keys (51 WTA). Pronosticul ales aici este unul special, preluat din oferta casei de pariuri Betano și poate fi consultat la finele acestui articol.

Barbora Krejcikova: Forma echipei, știri și statistici

Barbora (26 ani) a făcut pasul destul de târziu către elita tenisului mondial, comparativ cu adversara sa din SUA, dar odată ajunsă în top, cehoaica a reușit să obțină victorii de răsunet, având deja un palmares impresionant, cu trofee importante obținute atât la simplu cât și la dublu.

Krejcikova are un stil de joc aparte, fără să impresioneze prin forță, dar trimite lovituri de mare acuratețe și se folosește excelent de geometria terenului, deschizând unghiuri deosebite. De asemenea, alternează foarte inspirat efectele și plasamentul mingiilor, fiind greu de contracarat în raliurile din spatele terenului. Serviciul 1 este unul de calitate, la cei 1,78 metri înălțime, dar pe mingea a doua întâmpină deseori dificultăți, comițând destul de multe duble greșeli atunci când este pusă sub presiune.

Parcursul său din prima săptămână de la Melbourne a fost unul solid, cu un singur set cedat, contra Jelenei Ostapenko, în turul 3. În rest, a avut misiuni facile, dominând autoritar duelurile cu Andrea Petkovic, Xinyu Wang și Victoria Azarenka - văzută de mulți drept mare favorită la titlu aici! 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison (26 ani) se numără printre cele mai în formă tenismene din lume la această oră, venind după o serie fantastică de 9 victorii consecutive. Ea a cucerit titlul de la WTA Adelaide 2 și a venit cu moral excelent la Melbourne iar în primele 4 runde a avut doar o singură sincopă, în fața lui Qiang Wang, în turul al treilea, cedând setul de debut și impunându-se la final cu scorul de 10-2 în tiebreakul setului decisiv, după ce a început cu 8-0!

Keys a dominat clar jucătoare de top precum Sofia Kenin - campioana din 2020 sau Paula Badosa, participantă la ultima ediție a Turneului Campioanelor. Loviturile sale puternice și preponderent plate au făcut ravagii în primele săptămâni din acest an, având un timing excelent. Chiar dacă nu se numără printre cele mai rapide jucătoare din circuit, americanca are o știință a jocului ce îi permite de multe ori să anticipeze direcția mingiilor venite de la adversare.

Aici la Antipozi, Madison s-a simțit bine în precedentele sezoane, reușind chiar o semifinală în 2015 și un alt sfert de finală în 2018. Pe hard outdoor are un record impresionant, cu 194 victorii și 108 înfrângeri, aceasta fiind de departe suprafața sa preferată de joc.

Statistica meciurilor directe Barbora Krejcikova v Madison Keys

Cele două experimentate jucătoare nu s-au mai confruntat până în prezent, în cadrul unui meci oficial de simplu feminin din circuitele ITF sau WTA.

Cote pentru Barbora Krejcikova v Madison Keys

Alternativ, puteți încerca victoria simplă a favoritei din Cehia, la cota de 1,89 cu marjă 0% oferită de Betano pariuri sportive.

Barbora Krejcikova vs Madison Keys Pont: Cele mai multe duble greșeli în meci (ași sau duble)

Am ales în premieră acest pont statistic special oferit de către cei de la Betano pariuri sportive. Pentru a fi câștigător este necesar ca la final, totalul dublelor greșeli să fie mai mare decât cel al așilor. Aparent, ambele servesc foarte bine și au reușit un număr ridicat de servicii direct câștigătoare, însă presiunea din acest sfert de finală va fi una ridicată. Madison Keys are o fire destul de emotivă, care iese la iveală în momentele de tensiune și uneori poate comite un număr ridicat de duble greșeli. De cealaltă parte, Barbora își gestionează ceva mai bine trăirile interne, dar își asumă deseori riscuri pe mingea a doua, mai ales în fața unor adversare agresive la retur, precum va fi americanca. În afara confruntării inaugurale cu Kenin, Keys a avut parte de 3 meciuri în care s-au dat mai multe duble decât ași, ea singură terminând cu mai multe duble contra lui Jaqueline Cristian și Qiang Wang. Krejcikova a avut partida de cumpănă cu Ostapenko, cu 7 ași și 7 duble, dar per ansamblu a fost ceva mai economicoasă la aceste capitole, terminând chiar un meci fără as, în turul secund, în timp ce cei 6 ași contra Victoriei Azarenka au venit cumva conjunctural, profitând de lipsa de reacție si mobilitate a bielorusei, care se confrunta cu probleme medicale la gât.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici