1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Barbora Krejcikova vs Liudmila Samsonova

Barbora Krejcikova vs Liudmila Samsonova - Ponturi Pariuri WTA Abu Dhabi, 09.02.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-02-08 20:25:00

WTA Abu Dhabi

09 Februarie 2023, 13:00

Barbora Krejcikova

Barbora Krejcikova

versus
Liudmila Samsonova

Liudmila Samsonova

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Barbora Krejcikova v Liudmila Samsonova

Turneul Mubadala Abu Dhabi Open are loc în Emiratele Arabe Unite, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Barbora Krejcikova și Liudmila Samsonova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Abu Dhabi este o localitate de 1.5 milioane de locuitori, numele însemnând "Tatăl gazelei". 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 780.637 dolari. 
Gazda este complexul Zayed Sports City International Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Bencic, Kudermetova, Zheng sau Putintseva.

100 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Barbora Krejcikova: Forma echipei, știri și statistici

Barbora Krejcikova este o cehoaică de 27 de ani, clasată pe locul 30 WTA. 
Iar Krejcikova este una dintre cele mai bune sportive din lume, o jucătoare de la care aștept mari performanțe și în sezoanele următoare. Barbora s-a făcut cunoscută în proba de dublu, unde este o uriașă campioană, deținătoare a multor titluri de grand slam. 
Însă, în ultimii doi ani, Krejcikova a început să impresioneze și în proba de simplu. A câștigat Roland Garros, a ajuns până pe locul 2 în lume, jucând un tenis foarte spectaculos, însă și eficient. 
Avantajul său stă tocmai în faptul că este specialistă la dublu, acolo fiind nevoie de lovituri variate și inventive. Astfel, Barbora poate să schimbe oricând planul de joc, să alterneze, având și o armă importantă: backhandul, în opinia mea cel mai bun din lume în circuitul feminin. 
Sezonul trecut a fost modest în prima parte, deoarece ea a trecut printr-o intervenție chirurgicală la mână, ratând tot sezonul de primăvară. A revenit la Roland Garros, însă nu a putut să intre în ritm și a fost eliminată în primul tur, deși era campioana en-titre. 
Și-a revenit pe final de sezon, având două titluri consecutive, ambele indoor: la Tallinn și Ostrava. 
Noul sezon l-a început mediu, sub așteptări, deși jocul a fost unul bun. 
La Adelaide a cedat în două seturi cu Daria Kasatkina, iar la Australian Open a ajuns până în turul 4, unde a fost învinsă de Pegula, după un meci foarte bun în prima sa parte. 
Aici nu a avut probleme cu Ruse, partidă pe care a câștigat-o în două seturi. 
În 2022 are finală la Sydney, sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Hamburg, titlu la Tallinn și titlu la Ostrava. 
Iar în 2023 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-1 6-4 cu Ruse (locul 148 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată).

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Liudmila Samsonova: Forma echipei, știri și statistici

Liudmila Samsonova este o jucătoare neafiliată unei țări, de 24 de ani, clasată pe locul 19 WTA. 
Iar Samsonova ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, venind după un sezon foarte reușit. Liudmila este o sportivă foarte interesantă, care ar trebui să se mențină în topul 20 mondial, deoarece are multe arme importante. 
Este foarte înaltă, având 1.82m, are un serviciu bun și niște lovituri foarte puternice de pe baseline, prin care își domină foarte multe adversare. 
Anul trecut s-a făcut remarcată la nivel înalt, jucând bine pe orice suprafață. 
Are semifinale la Stuttgart, pe zgură, titlu la Washington pe hard sau titlu la Tokyo, unde le-a învins pe Rybakina, Muguruza sau Zheng. 
Pe final de an a evoluat la Guadalajara, jucând foarte bine, trecând de Sabalenka, însă cedând în turul 3 cu Bouzkova. 
Evoluțiile din noul sezon mi se par mixte. La Adelaide a piedut cu Sabalenka, deși a controlat primul set, apoi la Australian Open a dezamăgit crunt, nu atât prin eliminarea în turul secund, însă mai ales prin scor: 3-6 0-6 cu Donna Vekic. 
Aici a jucat mai bine, deși a început foarte slab partida cu Liu, pierzând primul set. Și-a ridicat mult ritmul, iar setul decisiv s-a câștigat la zero. 
În 2022 are sferturi de finală la Adelaide, semifinale la Stuttgart, titlu la Washington, titlu la Cleveland și titlu la Tokyo. 
Iar în 2023 nu are performanțe. 
Aici:

- 3-6 6-2 6-0 cu Liu (locul 56 WTA), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 2 mingi de break.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Barbora Krejcikova v Liudmila Samsonova

Este prima întâlnire directă între cele două. 

111 FREESPINS FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Barbora Krejcikova v Liudmila Samsonova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Krejcikova, la o cotă de 2.05.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Barbora Krejcikova vs Liudmila Samsonova Pont: Sub 9.5 asi in meci

Barbora Krejcikova este o sportivă de top, iar aici nu ar fi surpriză dacă ar câștiga titlu. Are deja trofeul de Roland Garros, a ajuns până pe locul 2 în lume și are un arsenal de lovituri foarte variat. Krejcikova are un serviciu bun, însă nu trimite mulți ași. Recent are 3 ași cu Daria Kasatkina, 3 cu Pegula, iar aici 4 cu Ruse. Liudmila Samsonova este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, însă în ultima vreme a fost destul de inconstantă, inclusiv pe serviciu având probleme. Ea poate trimite mulți ași, însă are și partide modeste din acest punct de vedere. Recent are 8 ași cu Sabalenka, 4 cu Anisimova, iar aici 6 cu Liu. Astăzi se anunță vreme foarte proastă, iar acest lucru în general afectează serviciul. Consider astfel că vom vedea sub 9.5 ași în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici