1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Australia - Slovacia

Australia - Slovacia: ponturi pariuri Billie Jean King Cup. 08.11.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-11-08 00:29:00

Billie Jean King Cup

08 Noiembrie 2022, 12:00

Australia

Australia

versus
Slovacia

Slovacia

1.51

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Australia v Slovacia

Marți debutează turneul final Billie Jean King Cup, iar confruntarea de start le pune față în față pe Australia și Slovacia. Partida dintre cele două naționale va începe la ora 12:00 și va consta în două meciuri de simplu și unul de dublu. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două formații, iar la finalul lui veți găsi și pontul oferit.

Australia: Forma echipei, știri și statistici

Australia are o formație puternică. În componență sare în evidență numele Ajlei Tomljanovic, jucătoare care a avut un final excelent de sezon. Ocupanta locului 33 WTA a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon, US Open și Cincinnati, iar în această săptămână se poate lăuda cu cel mai bun loc din carieră. În plus, trupa de la Antipozi le mai are în componență pe Priscila Hon, Storm Sanders, Ellen Perez și Samantha Stosur. Ultimele 3 sunt excelente jucătoare de dublu, care de-a lungul ultimelor sezoane au evoluat împreună în mai multe formule, dar de fiecare dată cu succes atât pentru echipa de Billie Jean King Cup, cât și în turneele lor din circuitul WTA. Perez a avut un final excelent de sezon, în care a fost extrem de aproape de calificarea la Turneul Campioanelor alături de Nicole Melichar.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 10 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Slovacia: Forma echipei, știri și statistici

Slovacia încearcă să își regăsească strălucirea din urmă cu două decenii, când cucerea titlul internațional pe echipe, într-o formație în care se putea baza pe o Daniela Hantuchova într-o formă de zile mari. De atunci lucrurile s-au schimbat mult pentru slovace. Ele nu mai au jucătoare de prim rang. Sportiva cu cel mai bun clasament este Anna Schmiedlova (96 WTA), iar ea este ajutată de Viktoria Kuzmova, jucătoare care la un moment dat cocheta cu o poziție între primele 50, dar în urma rezultatelor slabe din acest sezon a ajuns pe 146 WTA. În plus, pentru proba de dublu, slovacele o vor folosi pe Tereza Mihalikova, care din punctul de vedere al valorii este mult sub oricare dintre cele 3 specialiste de dublu ale trupei australiene.

Statistica meciurilor directe Australia v Slovacia

Cele două echipe naționale s-au mai aflat față în față în ediția 2016 de la BJK Cup, pe atunci denumită Fed Cup, iar Australia s-a impus cu 3-2.

Cote pentru Australia v Slovacia

Australia pornește cu prima șansă, iar eu cred că se va impune. La nivelul echipei de dublu, australiencele au clar un avantaj. Chiar și la simplu, diferența este una mare în favoarea Ajlei Tomljanovic, care ar trebui să treacă de orice adversară din Slovacia.

Australia vs Slovacia Pont: Victorie Australia

Australia pornește cu prima șansă în acest duel și, în mod normal, ar trebui să obțină victoria. Se vor disputa 3 meciuri - două de simplu și unul de dublu. Calculul hârtiei este clar: Ajla Tomljanovic ar trebui să învingă orice adversară la simplu, iar australiencele au o netă superioaritate la dublu. Bonus poate apărea o victorie a Priscilei Hon, care a demonstrat în anumite meciuri că se ridică la înălțimea așteptărilor. Lotul Australiei este unul mult mai puternic valoric, iar de aceea eu recomand victoria lor. MrBit oferă o cotă bună pentru succesul trupei de la Antipozi. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.51
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici