1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ponturi tenis, Openul Australiei, Ashleigh Barty - Sofia Kenin

Ponturi tenis, Openul Australiei, Ashleigh Barty - Sofia Kenin

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2020-01-29 14:19:00

Tenis WTA - Australian Open

30 Ianuarie 2020, 05:00

Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

versus
Sofia Kenin

Sofia Kenin

1.78

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Sofia Kenin

În prima semifinală a turneului de Grand Slam de la Melbourne, Australian Open, se întâlnesc Ashleigh Barty și Sofia Kenin, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci. Ambele se află în premieră în această fază a competiției. 

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Ashleigh Barty: Forma echipei, știri și statistici

La 23 de ani, Barty este numărul 1 în lume și se află la un pas să joace o finală de Grand Slam în fața propriilor suporteri. Evoluția ei este în creștere.

După un început ezitant, în care a pierdut un set cu Tsurenko în primul tur, Barty le-a eliminat pe Hercog și Rybakina, fără set pierdut. A avut de tras cu Alison Riske, în fața căreia pierduse de două ori, și s-a impus în trei seturi. În sferturi a făcut un meci exact în fața Petrei Kvitova și a profitat de erorile neforțate comise de această. A salvat 10 din cele 12 mingi de break înfruntate și a câștigat de patru ori pe serviciul adversarei.

Dacă se va califica în finală, Barty ar deveni prima australiancă ce ajunge acolo, de la Wendy Turnbull în 1980. Ea și-a asigurat locul 1 în clasament și după încheierea turneului.

Barty este pe primul loc la capitolul ași, 29 la număr, între cele patru semifinaliste. Are un procentaj mediu de 62% pe primul serviciu.

Sofia Kenin: Forma echipei, știri și statistici

Sofia Kenin are 21 de ani, ocupă locul 15 în clasamentul WTA și se află la prima semifinală de Grand Slam. Va ajunge pe 11 dacă pierde cu Barty, iar dacă se va califica în finală, ar putea urca pe 9. În cazul în care va câștiga trofeul, ar atinge locul 7.

Kenin a pierdut un singur set până acum, cu Cori Gauff, în optimi, și a petrecut puțin peste opt ore pe teren. Le-a eliminat pe Trevisan, Ann Li, Shuai Zhang, Gauff și Ons Jabeur. În ultimele două partide, a oferit puține mingi de break și și-a pierdut serviciul doar o dată pe partidă.

Jucătoare tenace, ține bine mingea în joc și reușește să fie agresivă atunci când trebuie. A servit doar șase ași și a avut un procentaj mediu de 73% la primul serviciu, cel mai mare dintre semifinaliste. Are și cel mai mare procentaj al game-urilor câștigate cu serviciul, 83%.

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Sofia Kenin

Este 4-1 pentru Barty la întâlnirile directe, dar două dintre aceste victorii au venit pe zgură, suprafață pe careKenin joacă slab, deocamdată. Kenin a câștigat în trei seturi la Toronto, iar Barty s-a impus ultima oară la Wuhan, în două seturi, 6-3, 7-5

Cote pentru Ashleigh Barty v Sofia Kenin

Pentru acest meci, vă invit să mai încercați două cote. Avem o cotă de 1,78 pentru ca Sofia Kenin să nu piardă la mai mult de patru game-uri diferență și o cotă de 1,61 pentru ca meciul să aibă cel puțin 20 de game-uri.

Ashleigh Barty vs Sofia Kenin Pont: Sofia Kenin (+4,5) game-uri

Presiunea este pe umerii lui Barty, iar Kenin este genul de jucătoare care se agață de orice punct și o poate scoate din zona de confort. Cele două și-au împărțit victoriile la ultimele două întâlniri, de aceea cred că vom avea un meci echilibrat. Kenin a servit foarte bine la acest turneu, în timp ce Barty a arătat unele ezitări. Cred că Sofia Kenin va da o replică serioasă și nu va pierde acest meci la o diferență mai mare de patru game-uri. Cota ne ajută și în cazul în care Kenin se impune, de aceea vă invit să o jucați

Miza: 10/10
Cota: 1.78
Status: Castigat

Ashleigh Barty vs Sofia Kenin Pont: Sofia Kenin -0,5 duble greșeli

Ashleigh Barty va pune presiune pe serviciul americancei, care nu își va permite să trimită scurt cu 2-ul. Pentru că va risca mai mult, Kenin este în pericol să comită mai multe duble greșeli. În ultimul meci direct, cel de la Beijing, tot pe hard, Sofia a avut 6 duble, iar Barty doar 4. De asemenea, la Roland Garros, tot în 2019, raportul dublelor a fost de 6-3 pentru Kenin. Americanca a comis multe duble în Australian Open 2020, vine după un 3-1 la acest capitol cu Jabeur, adversară pe care a învins-o cu 2-0 la seturi. Merg pe mai multe duble comise în meci de Kenin, la o cotă atractivă oferită de Unibet!

Miza: 9/10
Cota: 2.18
Status: Pierdut

Ashleigh Barty vs Sofia Kenin Pont: +2.5 handicap Kenin

În primul rând, cred că va fi u meci echilibrat și cu multe ghemuri disputate. Ambele combatante sunt tinere, în formă, au avut evoluții constant bune, nu s-au calificat cu noroc până aici, ci prin jocuri consistente. Kenin e foarte periculoasă, poate câștiga măcar un set, iar dacă-l obține cu u 6-2 sau 6-3, handicapul pe plus este acoperit, în principiu. Eu cred că americanca va emite pretenții chiar la câștigarea partidei.

Tenis WTA - Australian Open

+2.5 handicap Kenin

2.60
Miza: 6/10
Cota: 2.60
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici