1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ashleigh Barty vs Petra Kvitova - Ponturi Pariuri WTA Madrid, 05.05.2021

Ashleigh Barty vs Petra Kvitova - Ponturi Pariuri WTA Madrid, 05.05.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-05-04 17:39:00

WTA Madrid

05 Mai 2021, 14:00

Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

versus
Petra Kvitova

Petra Kvitova

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Petra Kvitova

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Ashleigh Barty și Petra Kvitova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind al doilea oraș ca mărime din U.E. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.549.105 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares/Caja Magica, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Badosa, Bencic, Kvitova sau Barty. 

Ashleigh Barty: Forma echipei, știri și statistici

Ashleigh Barty este o australiancă de 25 de ani, clasată pe locul 1 WTA. 
Iar Barty este una dintre cele mai bune jucătoare din lume dacă nu chiar cea mai bună. Ea a fost foarte contestată anul trecut, când și-a luat 9 luni de pauză, spunându-se că nu mai merită să ocupe această poziție, însă de la revenire are deja 3 trofee, dintre care două importante, Miami și Stuttgart, săptămâna trecută. 
Așadar nu se mai poate spune că Barty nu își merită locul, ea fiind o jucătoare completă, cu un serviciu de top, un forehand eficient, un backhand foarte bun mai ales în defensivă, având și acel slice excelent cu care își pune în dificultate oponentele, exemplul recent fiind meciul de ieri cu Iga. 
În plus Ashleigh are un psihic excelent, revenind deseori de la 0-1 scor seturi, spunând că se distrează pe teren și presiunea o face să joace mai bine. 
Așadar de la Ashleigh ne putem aștepta la multe rezultate pozitive, mai ales că ea este bună pe orice suprafață, fiind campioană la Roland Garros pe zgură însă spunând că preferă să joace pe iarbă. 
În 2020 are titlu la Adelaide, semifinale la Australian Open și semifinale la Doha. 
Iar în 2021 are titlu la Yarra Valley Classic, sferturi de finală la Australian Open, titlu la Miami, sferturi de finală la Charleston și titlu la Stuttgart. 
Aici:

- 6-2 6-1 cu Rogers (locul 43 WTA), câștigând 93% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-4 1-6 6-3 cu Zidansek (locul 80 WTA), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 7-5 6-4 cu Swiatek (locul 17 WTA), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (6 salvate)

Petra Kvitova: Forma echipei, știri și statistici

Petra Kvitova este o cehoaică de 31 de ani, clasată pe locul 12 WTA. 
Iar Kvitova este una dintre cele mai bune jucătoare din ultimul deceniu și implicit una dintre cele mai bune tenismene din generația sa, o sportivă care a ajuns până pe locul 2 mondial și care întotdeauna a fost o mare luptătoare. 
Pe plan sportiv, Petra este dublă campioană de grand slam, ambele titluri venind la Wimbledon, având în rest foarte multe titluri importante gen Wuhan sau Doha, ultimul trofeu din Qatar venind chiar în acest an. 
În plus Petra este o luptătoare în viața personală, ea trecând prin acel incident horror, fiind înjunghiată în propria cașă, chiar în mână. Deși se spunea că nu o să mai poată juca tenis niciodată, operația fiind foarte complicată, Kvitova a revenit și a rămas la un nivel foarte ridicat. 
Chiar și în acest an Petra este foarte solidă, venind aici după sferturi de finală la Stuttgart, acolo pierzând la limită cu Svitolina. 
Iar aici este avantajată de condițiile rapide, până acum fiind solidă, venind după un meci foarte bun cu Veronika Kudermetova, o sportivă aflată și ea în formă de top. 
În 2020 are semifinale la Brisbane, sferturi de finală la Australian Open, sferturi de finală la Sankt Petersburg, finală la Doha și semifinale la Roland Garros. 
Iar în 2021 are titlu la Doha și sferturi de finală la Stuttgart. 
Aici:

- 6-2 2-3 cu Bouzkova (locul 56 WTA, scor la care această s-a retras), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 29% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-4 7-5 cu Angelique Kerber (locul 26 WTA), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 4-6 6-4 cu Veronika Kudermetova (locul 28 WTA), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Petra Kvitova

În întâlnirile directe scorul este 5-4 pentru Kvitova, ultima având loc în 2020 la Qatar când Petra s-a impus 6-4 2-6 6-4. 

Cote pentru Ashleigh Barty v Petra Kvitova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Kvitova minim un set la o cotă de 1.70. 

Ashleigh Barty vs Petra Kvitova Pont: Ashleigh Barty sub 78.5% mingi castigate cu primul serviciu

Ashleigh Barty este o jucătoare extrem de solidă, care practic nu are puncte slabe și care este principala favorită la titlu, alături de Sabalenka. Ieri a trecut ușor de Swiatek, însă Iga a greșit destul de mult și a fost nervoasă, oferind multe puncte cadou. În rest Barty a avut ceva probleme în ultimele săptămâni, cedând set cu Sabalenka, Svitolina sau Zidansek. Cu Swiatek a avut 80% mingi câștigate cu primul serviciu, însă de exemplu cu Zidansek a avut doar 67% iar cu Sabalenka 72%. Petra Kvitova este în formă bună, ea câștigând deja 5 meciuri cu oponenta de aici, așadar putând să îi pună probleme. În plus este foarte agresivă, iar acest lucru poate să-i aducă puncte pe retur. Consider astfel că Barty va câștiga sub 78.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici