1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ashleigh Barty vs Madison Keys

Ashleigh Barty vs Madison Keys, Ponturi Pariuri Australian Open 27.01.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-01-26 15:45:00

Tenis WTA - Australian Open

27 Ianuarie 2022, 10:30

Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

versus
Madison Keys

Madison Keys

1.95

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Madison Keys

În urma partidelor disputate azi-noapte, careul de ași pe tabloul feminin de la Australian Open este complet, Ashleigh Barty, Madison Keys, Iga Swiatek și Danielle Collins fiind jucătoarele ce au șansa să-și dispute trofeul în finala de sâmbătă dimineața.

Semifinalele întrecerii feminine vor debuta joi dimineața cu duelul dintre favorita gazdelor, Ashleigh Barty, și americanca Madison Keys. Această partidă este programată de la ora 10:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Ashleigh Barty: Forma echipei, știri și statistici

Ashleigh Barty a fost favorita caselor de pariuri la cucerirea trofeului de la Melbourne înainte de startul turneului, iar lidera mondială pare să-și fi încimentat și mai clar acest statut prin evoluțiile din ultima săptămână și jumătate. Favorita gazdelor a debutat în noul sezon prin succesul de la Adelaide, acolo unde a cedat un singur set în drumul spre trofeu, chiar în duelul din runda inaugurală în fața lui Cori Gauff. Titlul de la Adelaide reprezintă al 14-lea în circuit pentru Ash, 5 dintre ele venind în 2021, cel mai bun sezon al carierei. Australianca a dominat circuitul în anul recent încheiat, s-a impus pe gazonul de la Wimbledon, dar a câștigat și alte două turnee de categorie Premier Mandatory, la Miami și Cincinnati și, în ciuda faptului că și-a încheiat sezonul după US Open, a încheiat pe poziția de lider mondial cu un ecart considerabil față de principala urmăritoare, Aryna Sabalenka.

Barty s-a focusat în totalitate pe o pregătire cât mai bună pentru acest prim turneu de Grand Slam, iar până acum nu pare să aibă rival. În drumul spre semifinale, Ash nu doar că nu a pierdut set, dar a cedat doar 17 game-uri, impunându-se la o diferență medie impresionantă de 8.6 game-uri. Parcursul complet până în această rundă:

- 6-0 6-1 cu Lesia Tsurenko

- 6-1 6-1 cu Lucia Bronzetti

- 6-2 6-3 cu Camila Giorgi

- 6-4 6-3 cu Amanda Anisimova

- 6-2 6-0 cu Jessica Pegula

Barty se află la a doua prezență în semifinalele Openului Australian, iar în această dimineață va încerca să obțină în premieră calificarea în ultimul act, asta după ce în 2020 era învinsă de o altă americancă, Sofia Kenin, cea care avea să și pună mâna pe mult râvnitul trofeu.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison Keys este singura jucătoare din cele patru prezente în careul de ași de la Melbourne ce nu a fost cotată printre capii de serie la startul turneului. Americanca în vârstă de 26 de ani este o jucătoare cu rezultate bune în circuit, câștigătoare a șase turnee în carieră, cel mai important succes venind la Cincinnati în 2019. În urmă cu șase ani, Keys avea să acceadă pentru prima dată în top 10, atunci când ocupa și cea mai înaltă treaptă în ierarhia mondială, locul 7 în lume. Din păcate pentru ea, în 2020 s-a confruntat cu o serie de accidentări, nu foarte majore, dar care i-au stopat evoluția bună și au ținut-o câteva luni la distanță de circuitul profesionist. Accidentarea suferită la finalul sezonului respectiv a recidivat, astfel că americanca a fost nevoită să absenteze de la ediția anterioară a Openului Australian și a revenit în circuit abia după cinci luni de pauză.

Per total 2021 a fost un an foarte modest pentru Keys, un an în care a înregistrat un bilanț negativ în circuit, cu doar 11 victorii din 26 de partide oficiale, singurele turnee unde a obținut victorii consecutive fiind cele de la Roland Garros, Berlin și Wimbledon. Din acest motiv, Keys s-a prăbușit în clasament, încheind sezonul abia pe poziția a 56-a.

În acest sezon Keys a început "on fire", în ciuda unei înfrângeri premature la Melbourne Summer Set 2 suferită în fața Dariei Kasatkina, americanca a câștigat ulterior turneul de la Adelaide, iar acum traversează o serie de 10 victorii consecutive în circuit. Madison este o jucătoare ce a confirmat și la cel mai înalt nivel pe parcursul ultimilor ani, ea reușind să acceadă cel puțin până în sferturile de finală la toate cele patru turnee de Grand Slam. Cel mai bun rezultat într-un turneu major rămâne finala de la US Open din 2017, iar la Australian Open s-a calificat în semifinale pentru a doua oară în carieră după performanța reușită în 2015, atunci când ceda în minimum de seturi în fața Serenei Williams.

Pentru a accede în penultimul act al competiției la Melbourne, Keys le-a învins pe:

- Sofia Kenin, scor 7-6(2) 7-5

- Jaqueline Cristian, scor 6-2 7-5

- Qiang Wang, scor 4-6 6-3 7-6(2)

- Paula Badosa, scor 6-3 6-1

- Barbora Krejcikova, scor 6-3 6-2

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Madison Keys

Ashleigh Barty conduce bilanțul întâlnirilor directe, 2-1, cea mai recentă confruntare având loc în sferturile de finală de la Roland Garros într-o dispută tranșată de australiancă în minimum de seturi, scor 6-3 7-5.

Cote pentru Ashleigh Barty v Madison Keys

Față în față în această primă semifinală se vor afla două dintre cele mai eficiente jucătoare din turneu atunci când vine vorba de serviciu. Conform ultimelor informații, la ora disputării meciului sunt preconizate șanse de ploaie, astfel că acoperișul ar putea fi tras, ceea ce ar face ca mingea să circule mai rapid, iar serviciile se pot dovedi cu atât mai eficiente. Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.72 pentru over 11.5 ași în meci.

Ashleigh Barty vs Madison Keys Pont: Madison Keys peste 1.5 breakuri în meci

Considerată una dintre principalele favorite în ultimele două sezoane la cucerirea trofeului de la Melbourne, Ashleigh Barty nu a depășit faza semifinalelor în turneul ei "de casă". Sigur, mulți ar putea spune că lidera mondială nu a gestionat prea bine presiunea momentului la acea vreme, însă în acest moment tracul australiencei pare a fi inexistent. Barty este deja obișnuită cu statutul de favorită, a învățat să beneficieze de sprijinul spectatorilor din tribune, iar până acum a făcut un turneu, aș spune, fără greșeală. Cu siguranță Ash este jucătoarea momentului în circuit, în prezent ea înregistrând o serie de 9 victorii la rând și 18 seturi consecutive câștigate, impunându-se la o diferență medie de 8.6 game-uri per partidă în rundele anterioare de la Australian Open. Australianca este mare favorită și în acest meci, însă Madison Keys este, cel puțin din punctul meu de vedere, cel mai dificil adversar pe care l-a înfruntat până acum. Americanca traversează și ea o formă excelentă, vine după titlul câștigat la Adelaide și 10 victorii consecutive, iar în astfel de momente, când jocul funcționează iar încrederea se află la cel mai înalt nivel, Keys se dovedește a fi cea mai periculoasă. Tenisul său a evoluat din ce în ce mai bine cu fiecare meci, iar în precedentele două runde a surclasat două adversare din top 6 mondial, pe Paula Badosa și Barbora Krejcikova. Barty a evoluat aproape de perfecțiune pe propriul serviciu, în cele cinci runde cedându-și doar o singură dată acest avantaj, însă Keys nu are altă alternativă decât să atace constant, să pună presiune în game-urile la retur și să nu intre în jocul variat al australiencei, pentru că în acel caz va ajunge, aproape în mod sigur, victimă. Barty a mai întâlnit două jucătoare de profil similar în turneu, Camila Giorgi și Amanda Anisimova, ambele adversare agresive care au preluat inițiativa devreme la retur, iar australianca a avut cele mai mari probleme la serviciu tocmai cu ele, Anisimova fiind singura adversară care a câștigat pe serviciul lui Barty în acest turneu. Planul lui Keys este simplu, ea va trebui să rămână constant fidelă tiparului agresiv de joc pentru a putea păstra șanse în acest matchup, iar oportunitățile de break vor apărea, în special dacă procentajul la frecvența primului serviciu al australiencei nu va fi peste media obișnuită. Linia este una setată jos, tocmai datorită cifrelor excelente înregistrate la serviciu de-a lungul turneului în dreptul lui Barty, însă matchupul este unul incomod pentru ea din acest punct de vedere, astfel că sunt de părere că pariul nostru reprezintă un value bet. Pronosticul meu merge pe over 1.5 breakuri în meci reușite de Madison Keys, pentru o cotă de 1.95. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.95
Status: Pierdut

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici