1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Pont Ashleigh Barty - Dayana Yastremska, Poate ucraineanca să-i facă față liderului mondial ?!

Pont Ashleigh Barty - Dayana Yastremska, Poate ucraineanca să-i facă față liderului mondial ?!

Guest
Guest

2020-01-17 16:55:00

WTA Adelaide

18 Ianuarie 2020, 08:00

Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

versus
Dayana Yastremska

Dayana Yastremska

1.55

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Ashleigh Barty v Dayana Yastremska

Schimbăm puțin macazul și venim de data aceasta cu un pont din întrecerea feminină, de la finala de la Adelaide, dintre favorita gazdelor și lidera mondială, Ashleigh Barty și ucraineanca Dayana Yastremska, meci ce este al doilea al zilei programat pe arena centrală și care va începe după ora 08 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul gândit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Ashleigh Barty: Forma echipei, știri și statistici

Ashleigh Barty nu a început noul sezon cu motarele turate. Australianca a arătat un nivel de joc mai scăzut, în prima partidă a anului, pierdută, la Brisbane, în fața lui Jennifer Brady, dar și aici, la Adelaide, unde parca a fost o idee inconstantă în joc. Pentru că din punct de vedere al rezultatelor totul e ok. Barty a bifat deja prima finală a sezonului. E adevărat, una mică, dar care îi dă un mare imbold înaintea competiției de la Melbourne.

Barty a avut un 2019 fantastic, încheiat în stil de mare campioană. Cu titlu la Turneul Campioanelor, după un turneu aproape perfect. Titlu la French Open, dar și la Miami, plus locul 1 obținut. A fost fără doar și poate cel mai bun sezon din carieră pentru australiancă, care în acest an trebuie să confirme rezultatele bune de anul trecut. În vârstă de 23 de ani, Ashleigh etalează un tenis solid, excelează la toate capitolele și când prinde o zi bună, e de neînvins. 

Cum ziceam ceva mai sus, debutul noului sezon nu a fost cel mai bun. Și aici, la Adelaide, Barty a avut ceva probleme în câteva meciuri. Cu Pavlyuchenkova în primul meci, dar și în dimineața asta, cu americanda Collins, când a fost din nou nevoită să revină de la 0-1 la seturi, pentru ca victoria să vină abia în tie-breakul setului decisiv. E adevărat, Danielle e și ea o jucătoare pe val, care a etalat un tenis foarte bun în acest început de an, dar Barty e liderul WTA și trebuie să arate pe cât mai mult posibil acest lucru.

În finală va avea din nou aportul fanilor, însă meciul se anunță cel puțin la fel de dificil precum cel din semifinale. Yastremska e una din jucătoarele din noul val și nu va ceda deloc ușor în fața favoritei publicului de la Adelaide. E clar însă că vom avea parte de un meci foarte spectaculos și extrem de disputat.

Dayana Yastremska: Forma echipei, știri și statistici

Dayana Yastremska e unul din numele ce vor străluci în 2020. Ucraineanca în vârstă de doar 19 ani vine după un sezon în care a a scos capul în tenisul mare și specialiștii o vor viitor număr 1 mondial. La talentul pe care îl are, cu siguranță Dayana va ajunge în top 10 cât de curând, iar dacă va reuși să aiba constanța necesară, va fi o tenismenă foarte greu de învins.

În 2019 ucraineanca a reușit să câștige 2 titluri WTA, la Hua Hin Championships, în China, pe hard și în Franța, la Strasbourg, pe zgură. Finala de la Adelaide e a 4 din carieră pentru Dayana, care e la primul rezultat important din 2020. Pe locul 24 în ierarhia mondială, Yastremska va ajunge în scurt timp în top 20, iar mai apoi până la top 10, e doar un pas. De fapt, cu o victorie mâine dimineață, Dayana va fi pe poziția a 18începând de luni. Cel mai important pentru ucraineancă e să își păstreze ritmul de joc și să etaleze în continuare același tenis încântător.

În Australia, Dayana nu a cedat set până acum și a făcut câteva victime cu nume. Kerber, Vekic sau Sabalenka sunt jucătoarele pe care Yastremska le-a învins la Adelaide fără să cedeze set. Pe jucătoare pe care a învins-o pe Halep, ucraineanca nu i-a dat nici o șansă. Victoria Dayanei e chiar mai clară decât o arată scorul și cred că va fi o nucă foarte greu de spart pentru lidera mondială. Chiar dacă va avea de înfruntat și fanii, sunt sigur că Yastremska nu va ceda deloc ușor în fața lui Barty.

Statistica meciurilor directe Ashleigh Barty v Dayana Yastremska

O singură dată s-au mai întâlnit cele două jucătoare, acum un an aproape, la Miami, iar Barty s-a impus în acel meci în minimum de seturi.

Cote pentru Ashleigh Barty v Dayana Yastremska

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria lui Barty la o cotă de 1,61 sau over mai mare, 22,5, la o cotă de 2,20.

Ashleigh Barty vs Dayana Yastremska Pont: Total gameuri - peste 19,5

Se anunță un meci extrem de spectaculos între cele două jucătoare. Barty e liderul mondial și nu își permite să facă pași greșiți în prima sa finală din 2020, chiar în fața propriilor fani. De partea cealaltă, Dayana Yastremska a jucat mult prea bine pentru a ceda ușor în fața australiencei. Mă aștept la un meci chiar foarte disputat și chiar cu set decisiv. Oricum, nu văd o victorie scurta pentru nici una dintre jucătoare, astfel că merg cu mare încredere pe minimum 20 de gameuri disputate, linie ce poate fi atinsă cu mare lejeritate și dintr-un meci cu câte un break făcut de câștigătoare în fiecare set. Cota este mai mult decât decentă!

Miza: 10/10
Cota: 1.55
Status: Castigat

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici