Aryna Sabalenka vs Maria Sakkari - Ponturi Pariuri WTA Finals, 16.11.2021

WTA

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Noi 2021 14:50 1,1k 0
Logo Aryna Sabalenka Aryna Sabalenka
Logo Maria Sakkari Maria Sakkari
VS
03:30 16 Noiembrie 2021
WTA Finals

Analiză și informații pentru Aryna Sabalenka v Maria Sakkari

Turneul Akron WTA Finals Guadalajara are loc în Mexic, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Aryna Sabalenka și Maria Sakkari, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Guadalajara este o localitate de 1.4 milioane de locuitori, fiind capitala statului Jalisco. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 5 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Panamerican Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Badosa, Kontaveit, Sabalenka sau Krejcikova. 

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î Î V

Aryna Sabalenka este o belarusă de 23 de ani, clasată pe locul 2 WTA. 
Iar Sabalenka este una dintre cele mai bune jucătoare ale sezonului, lucru care se vede din clasamentul său. Iar aici este cap de serie numărul 1, deși viața sa este una complicată, având nevoie de victorie în ultima etapă pentru a se califica în semifinale. 
Aryna este o mare campioană în devenire, deși inclusiv acum domină pe alocuri circuitul mondial. 
Problema sa este o agresivitate ieșită din comun, care uneori duce la foarte multe greșeli neforțate și jocul pierdute pe mână proprie. Fiind tânără, mă aștept ca în următorii ani să gestioneze mai bine această putere a sa și să aibă un joc mai echilibrat. 
Anul său este bun, cu titluri importante la Abu Dhabi și la Madrid, plus semifinale la Wimbledon și la US Open. 
În ambele turnee devenise favorită la titlu, însă nu a gestionat prea bine momentele cheie. În viitor este de așteptat să câștige și grand slamuri. 
Aici a început foarte modest, pierzând în două seturi scurte cu Badosa, meci în care a declarat că pe final "s-a dat bătută" și nu a mai încercat să câștige. Însă ieri, cu Swiatek, deși a pierdut 2-6 primul set, anunțându-se iarăși un eșec categoric, a luptat până la ultima picătură de energie și a câștigat 7-5 în decisiv. 
Victoria aceasta este foarte importantă. 
Arată că Aryna s-a acomodat mai bine cu aceste condiții la altitudine, arată că este motivată, acum având un moral mult mai bun. În plus este ajutată de programare, meciul acesta fiind tot în sesiunea de seară. 
În 2021 are titlu la Abu Dhabi, sferturi de finală la Dubai, sferturi de finală la Miami, finală la Stuttgart, titlu la Madrid, sferturi de finală la Eastbourne, semifinale la Wimbledon, semifinale la Montreal, semifinale la US Open și sferturi de finală la Moscova. 
Aici:

- 4-6 0-6 cu Badosa (locul 10 WTA), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 32% cu cel secund, oferind 5 mingi de break.
- 2-6 6-2 7-5 cu Swiatek (locul 9 WTA), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Maria Sakkari: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Maria Sakkari este o grecoaică de 26 de ani, clasată pe locul 6 WTA. 
Iar Sakkari în mod normal o să stea multă vreme în topul 10 mondial, ea fiind una dintre cele mai valoroase tenismene din circuit. În plus Maria mi se pare foarte constantă pe parcursul unui sezon, cel puțin anul acesta demonstrând acest lucru. 
Fiindcă Sakkari a jucat bine și în primăvară, când a ajuns de exemplu în semifinale la Roland Garros, însă și în toamnă când a ajuns în semifinale la US Open. 
Pe lângă aceste performanțe mai are finală la Ostrava sau semifinale la Moscova, ambele indoor. 
Forma sa este astfel destul de bună, deși Maria are în acest timp și un Indian Wells foarte slab, fiind învinsă în primul meci de Golubic. 
Aici a fost destul de bună, însă nu suficient încât să fie deja calificată în semifinale. 
În primul meci a trecut în două seturi de Swiatek, însă acea partidă nu știu cât poate să fie un punct de reper bun, Iga fiind foarte emoționată, timorată pe teren, chiar plângând la final. 
Ieri însă, Maria a cedat în două seturi cu Badosa, deși în primul set a reușit o revenire de la 2-5, pierzând în tie-break. Însă în setul secund mi s-a părut că a cedat cu mult prea multă ușurință serviciul, Badosa realizând 2 breakuri însă având multe alte șanse. 
În 2021 are semifinale la Abu Dhabi, semifinale la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, semifinale la Miami, semifinale la Roland Garros, semifinale la US Open, finală la Ostrava și semifinale la Moscova. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Swiatek (locul 9 WTA), câștigând 96% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate).
- 6-7 4-6 cu Badosa (locul 10 WTA), câștigând 51% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate)

Statistica meciurilor directe Aryna Sabalenka v Maria Sakkari

În întâlnirile directe scorul este 4-1 pentru Sabalenka, ultima având loc în acest sezon la Abu Dhabi când Aryna s-a impus 6-3 6-2. 

Cote pentru Aryna Sabalenka v Maria Sakkari

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Sabalenka la o cotă de 1.84.

Aryna Sabalenka vs Maria Sakkari Pont: Aryna Sabalenka +2.5 handicap gameuri

Aryna Sabalenka a început cum nu se poate mai prost turneul, cu o înfrângere în două seturi cu Badosa. Însă ieri, deși a pierdut primul set 2-6 cu Swiatek, Aryna și-a regăsit un ritm bun de joc și s-a impus 7-5 în decisiv. Acum va avea mult mai multă încredere în sine, fiind acomodată cu aceste condiții dificile de joc. În plus meciul va fi seara, Aryna jucând toate meciurile fix la această oră. Oponenta sa nu a jucat nici măcar un meci în sesiunea de seară. Maria Sakkari este o jucătoare bună, care în primul meci a trecut în două seturi de Swiatek însă apoi a cedat tot în minimum de seturi, cu Badosa. Nivelul său cu Paula a fost destul de scăzut, iar serviciul nu a ajutat-o deloc. Iar cu oponenta de aici are nevoie de acesta, având un head to head foarte slab. Consider astfel că Sabalenka nu va pierde la mai mult de 2 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Aryna Sabalenka +2.5 handicap gameuri

Miza: 8/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Aryna Sabalenka vs Maria Sakkari Pont: Aryna Sabalenka H+3,5 game-uri

Aryna Sabalenka a început cum nu se poate mai rău acest turneu, pierzând în două seturi scurte, 4-6 0-6 cu Badosa. Iar primul set al meciului cu Swiatek era în aceeași notă: 2-6. Însă apoi în Aryna s-a schimbat ceva, ea decizând să lupte până la capăt, întorcând meciul cu Iga și impunându-se. Acum, cu o victorie, se califică în semifinale, iar Aryna o să fie extrem de motivată. Sabalenka s-a acomodat mai bine cu jocul la altitudine iar primul serviciu a fost eficient. Maria Sakkari este în aceeași postura cu oponenta sa, însă pare în scădere de turație. Dacă în meciul cu Swiatek a fost bună, cu Badosa jocul său a fost lipsit de intensitate iar serviciul lipsit de eficiență, o mare problemă. În plus în head to head to oponenta de astăzi stă foarte rău. Consider astfel că Sabalenka nu va pierde la mai mult de 3 gameuri diferență, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de eFortuna pariuri sportive.

Pont pariuri: Aryna Sabalenka H+3,5 game-uri

Miza: 5/10

Cota: 1.41

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

35

Castigate:

19

Pierdute:

9

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici