1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Aryna Sabalenka vs Madison Keys - Ponturi Pariuri WTA Berlin, 16.06.2021. Duel în forță pe iarba din capitala Germaniei

Aryna Sabalenka vs Madison Keys - Ponturi Pariuri WTA Berlin, 16.06.2021. Duel în forță pe iarba din capitala Germaniei

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-15 23:44:00

WTA Berlin

16 Iunie 2021, 16:30

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka

versus
Madison Keys

Madison Keys

1.62

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Aryna Sabalenka v Madison Keys

Miercuri, 16 iunie 2021, nu înainte de orele 16.30, este programată partida din turul secund al turneului WTA de la Berlin, dintre Aryna Sabalenka (4 WTA) din Belarus și Madison Keys (28 WTA) din Statele Unite ale Americii. Pronosticul recomandat vizează breakurile realizate de către jucătoarea mai slab clasată, la o cotă atractivă preluată din oferta Betfair bonus.

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Aryna (23 ani) este una dintre jucătoarele cele mai puternice din circuitul WTA, cu lovituri de o intensitate incredibilă din aproape orice poziție. Ea a crescut mult și la capitolul constanță, reușind victorii importante în fața celorlalte adversare de top pe care le-a întâlnit.

Sportiva de 1,82 metri înălțime și aproximativ 80 kilograme a obținut deja 27 victorii din 35 meciuri disputate în 2021, cucerind titluri pe hard, la Abu Dhabi și pe zgură, la Madrid. La Roland Garros a fost învinsă de către finalista Anastasia Pavlyuchenkova, în set decisiv.

Sabalenka este favorita numărul 1 pe tabloul principal de la Berlin, la chiar prima sa participare în turneul german. Pe iarbă, bielorusa are bilanț pozitiv în carieră, cu 16 victorii și 11 înfrângeri. Cel mai bun rezultat a fost finala de la Eastbourne, pierdută în 2018 în fața danezei Caroline Wozniacki.

Madison Keys: Forma echipei, știri și statistici

Madison (26 ani) a început ușor, ușor să își ridice nivelul evoluțiilor și a adunat 4 victorii din ultimele 6 apariții oficiale. Încă are bilanț negativ pe hard outdoor și pe zgură, dar acum pare la un nivel fizic mai bun decât în primele 4 luni ale lui 2021.

Keys a câștigat cu 6-3 6-4 meciul din turul inaugural de la Berlin, contra polonezei Magdalena Frech (149 WTA). A reușit 4 breakuri și a cedat 2 game-uri atunci când a repus mingea în joc. În 77 minute de joc, americanca a servit 3 ași și a comis 3 duble greșeli.

Sportiva de 1,78 metri înălțime are un joc ultra-ofensiv, cu lovituri foarte puternice, atât cu serviciul cât și cu forehandul. Pe partea de backhand are ceva slăbiciuni, iar deplasarea sa laterală nu este foarte rapidă, fiind în general și destul de lentă în reacții. Însă atunci când reușește să lovească mingea cu timing, foarte plat și exploziv, expediază winnere foarte spectaculoase.

Pe gazon s-a descurcat onorabil de-a lungul carierei sale, înregistrând 32 victorii din 45 partide disputate. A cucerit 2 titluri WTA pe această suprafață, la Eastbourne 2014 și Birmingham 2016.

Statistica meciurilor directe Aryna Sabalenka v Madison Keys

Aryna Sabalenka s-a impus în singura confruntare directă anterioară, în sferturile de finală de la WTA Cincinnati 2018, cu scorul de 6-3 6-4. Atunci, pe hard outdoor, s-au realizat doar 2 breakuri, ambele pe serviciul americancei Madison Keys.

Cote pentru Aryna Sabalenka v Madison Keys

Pentru victoria simplă a sportivei din Europa de Est, casa de pariuri online Betfair ne oferă o cotă de 1,40 în acest moment.

Aryna Sabalenka vs Madison Keys Pont: Keys nu va realiza break în fiecare set

Mizez cu încredere medie pe un meci bun făcut pe propriul serviciu de către Aryna Sabalenka. La precedentul duel direct cu Madison Keys, bielorusa nu și-a pierdut niciodată serviciul, fiind dominantă atunci când a repus mingea în joc. Suprafața de joc foarte rapidă de la Berlin îi va da puțin timp de reacție americancei, o tenismenă care nu excelează la capitolul anticipație și nici nu se apără foarte eficient. Cota Betfair bonus este una decentă, demnă de a fi inclusă pe orice bilet al zilei de miercuri.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici