1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Aryna Sabalenka - Daria Kasatkina

Aryna Sabalenka - Daria Kasatkina: ponturi pariuri WTA San Jose. 05.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-05 12:16:00

WTA San Jose

05 August 2022, 21:00

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka

versus
Daria Kasatkina

Daria Kasatkina

1.50

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aryna Sabalenka v Daria Kasatkina

În primul sfert de finală al zilei de la WTA San Jose, Aryna Sabalenka o înfruntă pe Daria Kasatkina. Partida dintre cele două este programată pe terenul central, cu începere de la ora 21:00. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două sportive, iar la final vine pontul oferit.

Pariază la Winner pe meciul dintre A. Sabalenka vs D. Kasatkina cu CEL MAI MARE PACHET DE BUN VENIT

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Aryna Sabalenka este o jucătoare de 24 de ani, clasată pe locul 6 în ierarhia mondială. Chiar dacă anul 2022 a fost unul net inferior celui precedent, ea își păstrează o poziție bună în clasamentul WTA. La un moment dat, în luna februarie, Sabalenka era a doua jucătoare a lumii, în spatele lui Ash Barty. Sezonul actual nu a adus vreun titlu pentru Aryna, care a jucat însă finalele de la Stuttgart (învinsă de Iga Swiatek) și Hertogenbosch (a pierdut cu Ekaterina Alexandrova). Bilanțul ei în 2022 arată 20 de victorii și 14 înfrângeri. Înaintea sosirii la San Jose, Sabalenka disputase ultimul meci în circuit pe 14 iunie, la Berlin. Ea nu a putut lua startul la Wimbledon, deoarece reprezintă Belarusul. Lipsa meciurilor în picioare s-a văzut la Aryna, care și-a pierdut ritmul la serviciu. Chiar și în trecut ea comitea un număr ridicat de duble greșeli, însă în confruntarea de joi cu Caroline Dolehide, câștigată cu scorul de 5-7, 6-1, 7-5, Sabalenka a comis nu mai puțin de 23 de duble greșeli!

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daria Kasatkina: Forma echipei, știri și statistici

Daria Kasatkina este o sportivă de 25 de ani, clasată pe locul 12 în ierarhia WTA. Ea a fost de asemenea afectată de decizia celor de la Wimbledon, deoarece la forma în care se afla, putea intra lejer în Top 10 WTA. 29 de meciuri a câștigat Daria în acest sezon, în care a ajuns în semifinale la Roma și în aceeași fază la Roma. În prima partidă de la San Jose, Daria a trecut de campioana de la Wimbledon,     Elena Rybakina, cu 1-6, 6-2, 6-0, la capătul unui duel aprig cu 5 duble greșeli comise. Kasatkina și-a intrat în ritm în a doua partidă din SUA și a eliminat-o rapid pe Taylor Townsend (6-4, 6-0). În confruntarea de joi, Daria a comis doar două duble greșeli. Ea se simte excelent la San Jose, unde anul trecut a ajuns în finală, pierdută pe muchie de cuțit cu Danielle Rose Collins. Kasatkina are nevoie de puncte pentru a-și consolida poziția între primele 10 din WTA Race, în vederea calificării la Turneul Campioanelor.

Statistica meciurilor directe Aryna Sabalenka v Daria Kasatkina

Cele două jucătoare s-au întâlnit de 4 ori până acum. Aryna Sabalenka are avantajul: conduce cu 3-1. Cel mai recent meci a avut loc anul trecut la Madrid și s-a încheiat cu victoria sportivei din Belarus, scor 6-3, 6-3. În acel duel, raportul dublelor greșeli arăta un 5-2 pentru Sabalenka.

Cote pentru Aryna Sabalenka v Daria Kasatkina

Aryna Sabalenka este considerată favorită în acest joc, însă lipsa meciurilor din ultima vreme îi dă mari bătăi de cap la capitolul regularitate. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și opțiunea minim un set Daria Kasatkina. În cazul în care ea își adjudecă cel puțin un set, veți fi recompensați cu o cotă de 1,44.

Pariază la Netbet pe meciul dintre A. Sabalenka vs D. Kasatkina cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Aryna Sabalenka vs Daria Kasatkina Pont: Prima la 6 duble greșeli Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka este o sportivă inconstantă la serviciu. Chiar și în zilele ei bune comite mai multe duble greșeli decât adversarele. Lipsa meciurilor din ultima vreme, o pauză forțată de aproape două luni, se simte aici la San Jose. În confruntarea de debut cu Dolehide, Aryna a comis nu mai puțin de 23 de duble greșeli. Nu cred să fi apărut o îmbunătățire majoră la mai puțin de 24 de ore de la acel joc, astfel că mă aștept la un număr mare și în confruntarea de vineri cu Daria Kasatkina. Recomand cu încredere selecția Prima la 6 duble greșeli Sabalenka, din oferta de pariuri sportive Betano. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici