1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Aryna Sabalenka - Anna Kalinskaya

Aryna Sabalenka - Anna Kalinskaya: ponturi pariuri WTA Cincinnati. 18.08.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-08-17 15:13:00

WTA Cincinnati

18 August 2022, 02:00

Aryna Sabalenka

Aryna Sabalenka

versus
Anna Kalinskaya

Anna Kalinskaya

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Aryna Sabalenka v Anna Kalinskaya

Într-o partidă din turul secund al turneului feminin de la Cincinnati, Aryna Sabalenka o întâlnește pe Anna Kalinskaya. Confruntarea dintre cele două jucătoare este programată în cursul nopții de joi, cu începere de la ora 02:00. În cele ce urmează puteți citi analiza meciului, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

Pariază la Winner pe meciul dintre A. Sabalenka vs A. Kalinskaya cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Aryna Sabalenka: Forma echipei, știri și statistici

Aryna Sabalenka este o jucătoare de 24 de ani din Belarus, clasată în această săptămână pe poziția a 7-a în lume. Ea a coborât o poziție în ierarhie după turneul de la Toronto, fiind depășită de Simona Halep. Din postura de favorită numărul 6 la întrecerea din Cincinnati, Aryna a avut un tur liber, astfel că partida cu Anna Kalinskaya este prima la actuala ediție a întrecerii din Ohio. După o pauză destul de lungă (aproape două luni), revenirea în circuit a fost dificilă pentru Sabalenka la nivelul serviciului. La San Jose, în primul meci a trecut de Caroline Dolehide, partidă în care a comis 23 de duble greșeli! Apoi a cedat în fața Dariei Kasatkina, iar în acel joc a avut 20 de duble greșeli. Săptămâna trecută la Toronto a învins-o în primul duel pe Sara Sorribes Tormo (6-4, 6-3), meci scurt așadar, însă chiar și așa Sabalenka a avut 16 duble. Iar apoi a venit blockbuserul cu Cori Gauff, un duel de 3 ore, cu 18 duble greșeli pentru Sabalenka.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 7 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anna Kalinskaya: Forma echipei, știri și statistici

Anna Kalinskaya este o sportivă de 23 de ani clasată pe locul 69 WTA, cea mai bună poziție din carieră ocupată în acest moment. Lucrurile merg în direcția dorită pentru Kalinskaya, care aici la Cincinnati și-a trecut în cont deja 3 victorii. Anna a început în calificări, unde le-a învins pe Tatjana Maria (6-0, 6-1) și Anastasia Potapova (7-5, 6-1), pentru ca apoi pe tabloul principal să o elimine pe semifinalista de la Roland Garros, pe Martina Trevisan (7-6, 7-5). În această confruntare, Kalinskaya a avut 5 duble greșeli. Ea comite mai puține duble greșeli în comparație cu Aryna Sabalenka, însă nici cifrele sale nu sunt de neglijat. Înaintea întrecerii din Ohio, Kalinskaya a participat la WTA Washington. După ce a profitat de abandonul Simonei Halep în turul secund, Anna a înfruntat-o în sferturile de finală pe Kaia Kanepi. Jucătoarea din Estonia s-a impus cu 6-7, 6-4, 6-3. În acea partidă, Kalinskaya a comis nu mai puțin de 10 duble greșeli.

Statistica meciurilor directe Aryna Sabalenka v Anna Kalinskaya

Acesta va fi cel de-al patrulea meci direct între cele două jucătoare. Până acum, Aryna Sabalenka are avantajul de 2-1. Tot ea este cea care s-a impus în cel mai recent duel cu Anna, la Melbourne, în 2019, cu scorul de 6-1, 6-4.

Cote pentru Aryna Sabalenka v Anna Kalinskaya

Aryna Sabalenka este considerată favorită în acest joc, în care avem două jucătoare cu probleme la consistența serviciului. Dublele greșeli vor apărea în număr mare, iar statistica recentă a celor două sportive arată clar acest trend. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 10,5 duble greșeli pentru Sabalenka, la o cotă bună de 1,78.

Pariază la Netbet pe meciul dintre A. Sabalenka vs A. Kalinskaya cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Aryna Sabalenka vs Anna Kalinskaya Pont: Total duble greșeli: 14+

Față în față se vor afla două jucătoare implicate în meciuri cu multe duble greșeli. Nimeni nu îi poate lua fața Arynei Sabalenka la acest capitol, cu cel puțin 16 duble greșeli în fiecare dintre ultimele 4 partide disputate în circuit. Totuși, Kalinskaya a avut și ea partea ei de duble (5 cu Trevisan și 10 cu Kanepi), astfel că vedem că ambele au probleme la acest capitol al jocului. Mă aștept ca baremul de 14+ la total duble greșeli să fie depășit cu ușurință, de aceea am selectat acest pariu din oferta Betano. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.55
Status: Anulat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici