1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Arina Rodionova - Astra Sharma.

Arina Rodionova - Astra Sharma. Ponturi pariuri tenis WTA Charleston. 02.04.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-04-01 20:53:00

WTA - Charleston

02 Aprilie 2024, 17:00

Arina Rodionova

Arina Rodionova

versus
Astra Sharma

Astra Sharma

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Arina Rodionova v Astra Sharma

În primul tur al turneului WTA de la Charleston, Arina Rodionova o întâlnește pe Astra Sharma, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Arina Rodionova ocupă locul 101 în clasamentul WTA, în timp ce Sharma se află pe poziția 136.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arina Rodionova: Forma echipei, știri și statistici

Arina Rodionova are 24 de ani, ocupă locul 101 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 97. Jucătoarea australiană ia parte pentru a patra oară la acest turneu, unde nu a trecut niciodată de calificări. 

Arina Rodionova și-a petrecut majoritatea carierei în turnee ITF și a fost o jucătoare foarte bună de dublu. În ultimii ani, a acordat o atenție mai mare carierei la simplu și a fost răsplătită cu o pătrundere în top 100 pentru prima oară în carieră. Ea vine după un 2023 excelent, în care a câștigat șapte titluri ITF. A câștigat trei titluri în sală, trei pe hard și unul pe iarbă, cu 78 de victorii în cont, mai multe decât în precedentele patru sezoane la un loc.

Rodionova este o jucătoare cu rezultate slabe pe zgură. În ultimele șase sezoane, a câștigat doar nouă meciuri pe zgură, cu două sezoane în care nu a câștigat niciun meci pe suprafața roșie. 

Anul acesta, are o optime de finală la Brisbane și un sfert de finală la Hua Hin drept celemai bune rezultate la nivel WTA. Este primul ei meci pe zgură în acest sezon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Astra Sharma: Forma echipei, știri și statistici

Astra Sharma are 28 de ani, ocupă locul 136 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 84. Jucătoarea australiană ia parte pentru a doua oară la acest turneu, unde a pierdut în primul tur, în 2019. A câștigat în acest oraș în 2021, tot pe zgură, singurul ei titlu WTA.

Astra Sharma esteo jucătoare destul de înaltă, la 1,78 m, care a revenit puternic în tenis în 2023, după un 2022 marcat de accidentări. Ea a avut probleme fizice pe tot parcursul carierei, care au împiedicat-o să performeze prea mult la nivel WTA.

Astfel, anul trecut a participat mai mult în turnee ITF pentru a-și reface clasamentul, deoarece căzuse în afara top 200. A câștigat două turnee, la Playford, turneu de 60k, și la București, turneu de 125k. Astfel, a revenit în top 200, dar deocamdată, departe de top 100. Din 42 de victorii obținute în 2023, 25 au venit pe zgură.

Anul acesta, a participat doar la trei turnee. A pierdut în primul tur la Canberra, în calificări la AO și în primul tur la San Luis Potosi.

Aici, vine din calificări, unde a învins-o lejer pe Jessey Aney și a pierdut cu Gabriela Lee, dar știa că va intra oricum pe tablou. 

Statistica meciurilor directe Arina Rodionova v Astra Sharma

Este 2-2 la meciurile directe, toate au avut loc pe hard, iar ultimul în 2018. Astra Sharma le-a câștigat pe ultimele două, în minim de seturi. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Arina Rodionova v Astra Sharma

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru ca Sharma să ia primul set și meciul și o cotă de 1,95 pentru o victorie a Astrei Sharma la cel puțin trei game-uri diferență.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Arina Rodionova vs Astra Sharma Pont: Astra Sharma câștigă

Astra Sharma a câștigat singurul ei titlu WTA la Charleston, pe zgură, astfel că are amintiri plăcute. Anul trecut, s-a impus la București și a câștigat 25 de partide pe această suprafață. Arina Rodionova și-a construit clasamentul cu victorii pe suprafețele rapide. Anul trecut, Rodionova a câștigat 78 de meciuri, însă numai patru pe zgură, iar la Charleston nu a trecut niciodată de calificări și nu a câștigat vreun meci. Merg pe o victorie a Astrei Sharma, care are un serviciu mai bun și a jucat deja două meciuri în calificări, deci e acomodată cu suprafața. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici