1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Anna Karolina Schmiedlova - Kayla Day

Anna Karolina Schmiedlova - Kayla Day. Ponturi pariuri tenis WTA Roland Garros. 03.06.2023

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2023-06-03 09:29:00

Ponturi tenis WTA - Roland Garros

03 Iunie 2023, 15:30

Anna Schmiedlova

Anna Schmiedlova

versus
Kayla Day

Kayla Day

1.90

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Anna Schmiedlova v Kayla Day

În turul al treilea al turneului de la Roland Garros, Anna Schmiedlova o întâlnește pe Kayla Day, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri sportive.

Anna Schmiedlova ocupă locul 100 în clasamentul WTA, în timp ce Kayla Day se află pe poziția 135.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Anna Schmiedlova: Forma echipei, știri și statistici

Anna Schmiedlova are 28 de ani, ocupă locul 100 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 26. Este o jucătoare care a ajuns devreme în top 100, cu un turneu câștigat la București, pe zgură, dar nu a reușit să se mențină la nivel un nivel decent. S-a chinuit să găsească o constanță în evoluțiile ei, dar mai mult joacă la nivel ITF. La Roland Garros se află pentru a treia oară în turul al treilea, fără să depășească vreodată acest stadiu. A pierdut la Muguruza în 2014 și la Podoroska în 2020. Într-un deceniu de participări la turnee de Grand Slam, a adunat abia 18 victorii. Anul acesta, avea doar două victorii pe tabloul principal în turnee WTA, astfel că nimic nu anunța acest parcurs.

În primul tur, a produs marea surpriză, cu eliminarea în două seturi a Veroinkăi Kudermetova. Și-a pierdut de trei ori serviciul, dar a câștigat de șapte ori pe serviciul adversarei.

În turul al doilea, a elimianat-o pe Bolsova Zadoinov, locul 131 în lume, lucky loser. Tot de două seturi a avut nevoie, într-o partidă în care a salvat nouă mingi de break din 12.

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Kayla Day: Forma echipei, știri și statistici

Kalyla Day are 22 de ani, ocupă locul 138 în lume și a fost cel mai sus pe 122. Este o fostă câștigătoare la junioare la US Open la junioare, care nu a câștigat niciun meci pe tabloul WTA în afara SUA. Deocamdată, joacă mai mult la nivel ITF, pe hard în SUA și nu a fost vreodată în top 100. A pierdut în calificări la Roland Garros la precedentele tentative, dar acum a găsit resurse să ajungă pe tabloul principal. Anterior, câștigase 15 meciuri din 17 jucate anul acesta pe zgură, cu un titlu la Bonita Springs, turneu de 100k. În calificări, a trecut în două seturi de Jakupovic și Miriam Bulgaru, dar a avut nevoie de aproape trei ore și de o revenire în decisiv cu Avanesyan, jucătoare ajunsă și ea în turul al treilea. 

În primul tur, a eliminat-o fără probleme pe Kristina Mladenovic, o umbră a jucătoarei de altădată.

În turul al doilea, a obținut a doua victorie a carierei la o jucătoare de top 50. A profitat de cele peste 70 de erori neforțate făcute de Madison Keys, pentru un succes în trei seturi. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Anna Schmiedlova v Kayla Day

Este primul meci între cele două jucătoare.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Anna Schmiedlova v Kayla Day

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,67 pentru ca Schmiedlova să câștige cel mult 12 game-uri și o cotă de 2,55 pentru o victorie la cel puțin patru game-uri diferență.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Anna Schmiedlova vs Kayla Day Pont: Anna Karolina Schmiedlova câștigă

Anna Schmiedlova este o jucătoare care se simte foarte bine pe zgură și poate obține cea mai bună performanță la Paris, după două tentative eșuate de a ajunge în optimi. Are mult mai multă experiență pe această suprafață, iar cele două victorii au fost obținute de o manieră categorică la jucătoare într-o formă decentă. Kayla Day a avut un traseu bun, cu două jucătoare ieșite din formă, în care tot ce a trebuit să facă a fost să nu greșească prea mult. Cred că Schmiedlova este mai valoroasă pe această suprafață, de aceea merg pe o victorie a slovacei. Cota oferită de Superbet pariuri este excelentă.

Miza: 10/10
Cota: 1.90
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici