Share

Anna Bondar vs Tamara Korpatsch - Ponturi Pariuri WTA Gdynia, 23.07.2021. Unguroaica face turneul carierei în Polonia

WTA

Cota: 1.73

Adaugat de: Marian Cioată

23 Iul 2021 00:00 408 0
Logo Anna Bondar Anna Bondar
Logo Tamara Korpatsch Tamara Korpatsch
VS
12:00 23 Iulie 2021
WTA Gdynia

Analiză și informații pentru Anna Bondar v Tamara Korpatsch

Primul sfert de finală de pe tabloul principal de simplu al WTA Gdynia este programat vineri, 23 iulie 2021, de la orele prânzului, între Anna Bondar (231 WTA) din Ungaria și Tamara Korpatsch (162 WTA) din Germania. Pronosticul recomandat merge în favoarea sportivei mai slab clasate, dar aflată într-o formă sportivă superioară.

Anna Bondar: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Anna (24 ani) este o jucătoare cu un joc foarte bun în această perioadă a sezonului, ajungând la 25 victorii pe zgură din 35 partide disputate în aceste condiții. La începutul lunii a mai prins un sfert de finală WTA, în competiția de la Bastad, însă atunci lua startul direct de pe tabloul principal.

Acum, a legat 4 succese consecutive la Gdynia, 3 dintre ele în set decisiv. Acest fapt demonstrează faptul că a avut de fiecare dată tăria de a reveni după ce a pierdut setul secund, iar în manșa a treia s-a impus de fiecare dată detașat.

Bondar are un record excelent pe terenurile lente, cu 211 victorii și 94 înfrângeri. Aici simte mingea excelent, având un timing foarte bun la lovituri și produce un număr impresionant de lovituri direct câștigătoare, majoritatea de pe partea de forehand. Serviciul este și el unul eficient, preluând deseori inițiativa atunci când repune mingea în joc.

Rezultatele complete înregistrate de unguroaică în această săptămână au fost următoarele-

6-2 4-6 6-2 vs Conny Perrin (261 WTA)

6-3 4-6 6-2 vs Marina Melnikova (187 WTA)

7-5 6-3 vs Valeriya Olyanovskaya (682 WTA)

6-2 6-7 6-2 vs Karolina Schmiedlova (123 WTA)

Tamara Korpatsch: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Tamara (26 ani) este o jucătoare experimentată din Germania, cu precădere pe zgură, având peste 200 de victorii oficiale în carieră pe aceste suprafețe lente. Totuși, nu a fost capabilă să pătrundă în top 100 WTA, cel mai sus fiind clasată pe locul 107 mondial.

Jucătoarea de 1,70 metri înălțime și aproximativ 56 kilograme are un stil de joc destul de defensiv, apelând deseori la mingiile înalte, în încercarea de a câștiga timp suplimentar pentru a se repoziționa. Deseori este pasivă și încearcă să țină cât mai mult mingea în joc, fără a lua inițiativa, în așteptarea greșelii adversarelor sale. 

Aici la Gdynia a fost extrem de aproape de o eliminare prematură, fiind condusă cu 6-1 4-0 și salvând apoi 2 mingi de meci consecutive în fața Olgăi Govortsova din Belarus.

Rezultatele complete înregistrate de nemțoaică în această săptămână au fost următoarele-

1-6 7-5 7-5 vs Olga Govortsova (126 WTA)

7-5 6-1 vs Weronika Falkowska (487 WTA)

Statistica meciurilor directe Anna Bondar v Tamara Korpatsch

Singura confruntare directă dintre cele două tenismene a avut loc în 2019, la turneul ITF Szekesfehervar, disputat pe zgură roșie, în Ungaria. Atunci, Korpatsch se impunea cu scorul de 6-2 6-4.

Cote pentru Anna Bondar v Tamara Korpatsch

Pentru un meci cu peste 20,5 game-uri, cei de la Superbet pariuri sportive ne oferă o cotă de 1,72. 

Anna Bondar vs Tamara Korpatsch Pont: Victorie Bondar

Mizez cu încredere mare pe un succes al jucătoarei din Ungaria. Bondar este superioară la capitolul viteză de joc și produce un număr considerabil mai mare de lovituri direct câștigătoare. Consider că Tamara Korpatsch va aborda din nou tactica sa de joc pasiv, defensiv, iar contra Annei nu va avea șanse prea mari de a rezista. Germanca este vulnerabilă pe propriul serviciu și va fi pusă sub o presiune constantă atunci când va repune mingea în joc. Cota oferită de Superbet pariuri sportive este una demnă de a fi abordată pe orice bilet al zilei de vineri.

Pont pariuri: Victorie Bondar

Miza: 9/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Marian Cioată

Ponturi:

26

Castigate:

12

Pierdute:

12

Anulate:

0

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici