Anna Blinkova vs Anastasia Zakharova - Ponturi Pariuri WTA Angers, 06.12.2021

WTA

Cota: 2.08

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2021 21:36 704 0
Logo Anna Blinkova Anna Blinkova
Logo Anastasia Zakharova Anastasia Zakharova
VS
16:45 06 Decembrie 2021
WTA Angers

Analiză și informații pentru Anna Blinkova v Anastasia Zakharova

Turneul Open Angers Arena Loire are loc în Franța, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Anna Blinkova și Anastasia Zakharova, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Angers este o localitate de 154.000 de locuitori, fiind în trecut o importantă fortăreața în nord vestul țării. 
Turneul acesta este mic, WTA 125, având un fond de premiere de 115.000 de dolari.
Gazda este complexul Arena Loire Trelaze, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Yastremska, Mladenovic, Blinkova sau Zhang. 

Anna Blinkova: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Anna Blinkova este o rusoaică de 23 de ani, clasată pe locul 155 WTA. 
Iar Blinkova este o sportivă care foarte rar iese în evidență, însă care anul trecut ajungea până pe locul 55 mondial. Astfel, există potențial în ceea ce o privește, iar în viitor este posibil sau probabil să o vedem iarăși în prima sută mondială. 
Sezonul ei este modest, de aceea are și acest clasament foarte slab. 
Astfel, Anna vine după niște turnee pe hard foarte modeste. La Cincinnati a cedat în calificări cu Samsonova, 5-7 6-7, apoi la US Open pierzând iarăși în calificări, de această dată cu Grammatikopoulou, 3-6 2-6. 
Ultimul turneu pe care la disputat a fost indoor, ca și aici, la Ostrava cedând în calificări 1-6 1-6 cu Ferro. 
A primit statutul de lucky loser pe tabloul principal, însă nu a avut vreo șansă cu Ostapenko, fiind învinsă 4-6 0-6. 
Așadar, nici aici nu se poate considera că este favorită. Este mai bine clasată și aparent mai valoroasă, însă această formă nu o poate face să aibă prima șansă în vreun meci. 
În 2021 are semifinale la WTA 125k Bol și sferturi de finală la WTA 125k Belgrad. 

Anastasia Zakharova: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Anastasia Zakharova este o rusoaică de 19 ani, clasată pe locul 224 WTA. 
Iar Zakharova nu a fost vreodată în prima sută mondială, având ca maxim locul 198 WTA, obținut de curând, în noiembrie. Anastasia însă are foarte mult potențial, ea fiind o jucătoare care în curând poate ajunge în topul 100. 
Anastasia are niște turnee ITF impresionante, destul de multe titluri la acel nivel, acum începând să se obișnuiască și cu scenele importante WTA. 
Nu are niște rezultate importante, însă are victorii cu Peterson, Sharma sau Arruabarrena, și prezențe pe tablourile principale la Luxemburg și Ostrava, competiții indoor. 
Aici vine în formă mai modestă, la Transylvania Open cedând în calificări cu Roșca iar la ITF W100 Dubai pierzând în calificări cu o altă româncă, Mitu. 
Chiar și așa, consider că acest sezon este unul reușit pentru ea. 
Dacă ne raportăm la vârstă și la rezultatele obținute în toamnă, cred că are o bază suficient de solidă pe care să construiască în anul următor. Iar aici poate să se impună, fiind un meci relativ echilibrat. 
În 2021 are sferturi de finală la ITF W25 Potchefstroom, semifinale la ITF W25 Moscova, semifinale la ITF W25 Dubai, semifinale la ITF W25 Palmă del Rio, sferturi de finală la ITF W60 Grodzisk Mazowiecki, sferturi de finală la ITF W25 Bydgoszcz și semifinale la ITF W25 Radom.

Statistica meciurilor directe Anna Blinkova v Anastasia Zakharova

Este prima întâlnire directă între cele două. 

Cote pentru Anna Blinkova v Anastasia Zakharova

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Zakharova la o cotă de 2.18.

Anna Blinkova vs Anastasia Zakharova Pont: Anastasia Zakharova comite sub 6.5 duble greseli

Anna Blinkova este pe hârtie favorita acestui meci. Anul trecut a fost în prima sută mondială, acum fiind foarte departe de acel top, venind după o serie de rezultate foarte modeste. Anastasia Zakharova este în ascensiune, fiind o tânără de perspectivă. Are niște rezultate bune în turnee ITF, iar în ultima vreme a început să participe și în circuitul WTA, reușind să se califice pe tabloul principal la Ostrava sau Luxemburg. Serviciul său este mediu, iar ca duble greșeli are în ultima vreme 7 cu Mitu, 2 cu Mazarova, 4 cu Tormo, 7 cu Dodin sau 5 cu Giuseppe. În general depășește linia setată aici doar în meciuri lungi, de 3 seturi. Consider astfel că Zakharova va comite sub 6.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Anastasia Zakharova comite sub 6.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 2.08

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

19

Castigate:

8

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici