1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Ankita Raina - Susan Bandecchi.

Ankita Raina - Susan Bandecchi. Ponturi pariuri tenis WTA 125 Gaiba. 21.06.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-06-21 00:37:00

WTA - Gaiba

21 Iunie 2024, 15:05

Ankita Raina

Ankita Raina

versus
Susan Bandecchi

Susan Bandecchi

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ankita Raina v Susan Bandecchi

În sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Gaiba, Ankita Raina o întâlnește pe Susan Bandecchi, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Raina ocupă locul 269 în clasamentul WTA, în timp ce Bandecchi se află pe poziția 322.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ankita Raina: Forma echipei, știri și statistici

Ankita Raina are 31 de ani, ocupă locul 269 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 160. Jucătoarea din India ia parte pentru prima oară la acest turneu. 

Raina este o jucătoare modestă, care nu a urcat niciodată mai sus de 160. Cariera și-a desfășurat-o în turnee ITF, de mică anvergurăunde a adunat 11 titluri, ultimul în 2020.

Pe iarbă, jucătoarea din India are 25 de victorii și 27 de înfrângeri. Forma ei este slabă anul acesta, cu 18 victorii și 21 de înfrângeri. 

Ankita Raina a intrat pe tablou ca lucky loser, după ce a pierdut cu Bandecchi în calificări. Pe tabloul principal, a eliminat-o pe Salkova, în două seturi. A servit un as, fără duble greșeli și a salvat șase mingi de break din opt.

În turul al doilea, a eliminat-o pe Irina Bara, în trei seturi. Nu a avut ași, a comis o dublă și nu a salvat nici o minge de break din cele două oferite.Susan Bandecchi

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Susan Bandecchi: Forma echipei, știri și statistici

Susan Bandecchi are 25 de ani, ocupă locul 322 în clasamentul WTA; iar cel mai sus a fost pe 164. Jucătoarea italiană ia parte pentru a doua oară la acest turneu, unde a fost eliminată în optimi anul trecut.

Bandecchi este o jucătoare de nivel ITF, care a căzut mult în clasament, după ce a avut probleme medicale în 2023, care au dus la un bilanț negativ, de 28 de victorii cu 31 de înfrângeri.

Anul acesta, pare să-și fi revenit, are 20 de victorii și 14 înfrângeri. Vine după o finală pe zgură, pierdută și după o victorie în campionatul pe echipe al Germaniei.

Aici, vine din calificări, unde a trecut de Raina, în două seturi. În primul tur, a eliminat-o pe Lulu Sun, în două seturi. A servit doi ași, fără duble și a salvat cele trei mingi de break oferite.

În turul al doilea, a trecut de Erika Andreeva, locul 97, în două seturi. A trimis un as, cu o dublă și a salvat opt mingi de break din nouă. 

Statistica meciurilor directe Ankita Raina v Susan Bandecchi

Este 1-1 la meciurile directe. Cele două s-au întâlnit în calificări, unde Bandecchi s-a impus cu 6-4, 6-0. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ankita Raina v Susan Bandecchi

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,42 pentru o victorie a lui Bandecchi și o cotă de 1,62 pentru ca italianca să ia primul set și meciul. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ankita Raina vs Susan Bandecchi Pont: Susan Bandecchi câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Susan Bandecchi nu a pierdut set în cele trei meciuri jucate la Gaiba. În meciul din calificări cu Raina, a trimis șapte ași și a câștigat de șase ori pe serviciul adversarei. Apoi, pe tabloul principal, a salvat 11 mingi de break din 12 în cele două partide jucate, ceea ce arată o rezistență bună sub presiune. Ankita Raina a avut noroc cu două adversare slabe pe această suprafață, dar jocul ei nu a fost grozav. Merg pe o reeditare a succesului lui Suan Bandecchi din calificări, la o diferență de cel puțin trei game-uri. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici