1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Angelique Kerber - Amanda Anisimova: ponturi pariuri WTA Bad Homburg. 25.06.2021

Angelique Kerber - Amanda Anisimova: ponturi pariuri WTA Bad Homburg. 25.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-24 01:12:00

WTA Bad Homburg

25 Iunie 2021, 10:00

Angelique Kerber

Angelique Kerber

versus
Amanda Anisimova

Amanda Anisimova

1.82

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Angelique Kerber v Amanda Anisimova

În sferturile de finală de la WTA Bad Homburg, favorita gazdelor, Angelique Kerber, o întâlnește pe americanca Amanda Anisimova. Partida este programată a treia pe terenul central al complexului pe iarbă din Germania, în jurul orei 17:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Angelique Kerber: Forma echipei, știri și statistici

Angelique Kerber este una dintre specialistele jocului pe iarbă, iar la Bad Homburg se simte ca acasă. Condițiile de pregătire au fost lăudate de nemțoaică pe rețelele de socializare, iar rezultatele ei din această săptămână nu lasă loc de interpretări. În cele două partide disputate pe tabloul principal de la Bad Homburg, Angelique nu a cedat niciun set. Mai mult, adversarele i-au furat doar 4 game-uri în tot atâtea seturi: 6-1, 6-1 cu Ekaterina Yashina, respectiv 6-0, 6-2 cu Anna Blinkova. Kerber s-a obișnuit deja cu iarba din Germania, după ce săptămâna trecută a evoluat și la WTA Berlin. Acea competiție a fost începută bine, cu o victorie facilă în fața niponei Misaki Doi, dar apoi Kerber și-a întâlnit "nemesisul" - a înfruntat-o pe Victoria Azarenka, iar sportiva din Belarus s-a impus pentru a 9-a oară în cele 10 întâlniri directe cu Kerber. Angelique are statistici impresionante pe iarbă - campioană în 2018 la Wimbledon, după ce în 2016 jucase finala. În 2018 a câștigat 10 din cele 12 meciuri disputate pe această suprafață, iar în 2019 bilanțul a fost de asemenea pozitiv: 7 succese și doar 3 înfrângeri. 

Amanda Anisimova: Forma echipei, știri și statistici

Amanda Anisimova nu traversează cel mai bun sezon. Sportiva din Statele Unite ale Americii, de 19 ani, a ajuns la Bad Homburg cu bilanț negativ (7 victorii și 8 înfrângeri), iar asta s-a văzut și în clasamentul WTA. Deși la un moment dat semifinalista de la Roland Garros 2019 era pe locul 21 în lume, Amanda a ajuns acum în afara primelor 80 de locuri. Jocul său este croit pe zgură și pe hard, însă în această săptămână a reușit să își treacă în cont două victorii la Bad Homburg: cu Danka Kovinic (6-2, 6-1), respectiv cu Andrea Petkovic (6-1, 7-5). Este doar al doilea sfert de finală din 2021 pentru Anisimonva, care a pierdut în această fază a competiției pe zgura de la Parma (Italia), învinsă de conaționala Cori Gauff (3-6, 3-6). În 2019, la ultimul sezon de iarbă, jucătoarea din SUA nu a rupt gura târgului - 3 victorii și două înfrângeri, cu eliminare în turul secund de la Wimbledon în fața polonezei Magda Linette.

Statistica meciurilor directe Angelique Kerber v Amanda Anisimova

Este primul meci direct între cele două jucătoare în circuitul WTA. 

Cote pentru Angelique Kerber v Amanda Anisimova

Meciul se anunță unul echilibrat la nivelul cotelor, cu un ușor avantaj pentru Angelique Kerber. Experiența superioară pe această suprafață mă aștept să conteze mult, iar fosta ocupantă a locului 1 în lume să obțină victoria. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi în favoarea lui Kerber. Dacă Angie se va impune fără să cedeze vreun set, veți fi recompensați cu o cotă atractivă de 2,60. 



Angelique Kerber vs Amanda Anisimova Pont: Victorie Angelique Kerber

Diferența de experiență în această partidă este una covârșitoare în favoarea lui Angelique Kerber. Fosta ocupantă a locului 1 WTA se simte excelent pe iarba de acasă, iar până acum a defilat la întrecerea de la Bad Homburg. Suprafața rapidă o avantajează pe sportiva din Germania, care are execuții rapide și își poate încurca serios adversarele prin efectul accentuat imprimat pe slice. Amanda Anisimova a întâlnit două adversare accesibile până în acest moment la Bad Homburg, însă misiunea ei este incomparabil mai grea în cursul zilei de joi. Mă aștept ca punctele lungi să fie adjudecate în mare parte de Kerber, care va avea de partea sa și publicul de pe arena centrală de la Tennis Club Bad Homburg. Merg pe mâna fostei campioane de la Wimbledon, la o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri sportive. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.82
Status: Castigat

Angelique Kerber vs Amanda Anisimova Pont: Amanda Anisimova trimite sub 2.5 asi

Angelique Kerber este în cea mai bună formă din ultimele sezoane iar aici în mod normal se va impune. În plus Kerber stă foarte bine pe retur, în general, primind puțini ași. Amanda Anisimova este talentată însă o sportivă care nu are experiență pe iarbă. Amanda are un serviciu mediu, aici trimițând 4 ași cu Danka Kovinic și 1 cu Petkovic. Iar dacă ne uităm la alte meciuri din acest sezon vedem că Amanda are 0 ași cu Alize Cornet, tot pe iarbă, 2 cu Linette, 1 cu Muguruza sau 2 cu Sakkari. Consider astfel că Anisimova va trimite sub 2.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici