Anett Kontaveit vs Ons Jabeur - Ponturi Pariuri WTA Sydney, 13.01.2022

WTA

Cota: 2.25

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Ian 2022 14:24 654 0
Logo Anett Kontaveit Anett Kontaveit
Logo Ons Jabeur Ons Jabeur
VS
02:00 13 Ianuarie 2022
WTA Sydney

Analiză și informații pentru Anett Kontaveit v Ons Jabeur

Turneul Sydney Tennis Classic are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Anett Kontaveit și Ons Jabeur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sydney este o localitate de 5.3 milioane de locuitori, fiind cel mai mare oraș din Australia. 
Turneul acesta este mare, WTA 500, având un fond de premiere de 703.580 dolari. 
Gazda este complexul NSW Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde Muguruza, Kasatkina, Kontaveit sau Krejcikova. 

Anett Kontaveit: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Anett Kontaveit este o estonă de 26 de ani, clasată pe locul 7 WTA. 
Iar Kontaveit este jucătoarea ultimelor luni, o sportivă cu o ascensiune impresionantă, care a pătruns în top 10 într-un mod complet meritat și greu de imaginat. Fiindcă, finalul de sezon al său a fost magic, câștigând aproape fiecare turneu la care a participat. 
Astfel, cu titluri la Cleveland, Ostrava, Moscova și Cluj, Anett s-a calificat inclusiv la Turneul Campioanelor, chiar în detrimentul oponentei de astăzi, cea care era aproape sigură de participare. 
Între ele nu există însă o rivalitate, dimpotrivă, fiind chiar prietene. 
Personalitatea este un alt atu al lui Kontaveit, ea fiind extrem de prietenoasă și plăcută de adversarele sale și de fani, intrând foarte rar în scandaluri. O gură de aer proaspăt, în special în contextul tenisului actual. 
Rezultatele din ultima vreme au venit și datorită colaborării sale cu Tursunov, iar acum Anett spune că are foarte multă încredere în sine. 
Noul sezon l-a început cum nu se poate mai bine, cu victorii în două seturi împotriva lui Zhang și Ruse. Evident, oponentele nu au fost la un nivel atât de înalt, însă jocul lui Anett rămâne unul spectaculos, iar ea se poate gândi chiar la un titlu de grand slam. 
În 2021 are titlu la Grampians Trophy, sferturi de finală la Doha, sferturi de finală la Stuttgart, finală la Eastbourne, titlu la Cleveland, titlu la Ostrava, sferturi de finală la Indian Wells, titlu la Moscova, titlu la Cluj și finală la Turneul Campioanelor. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Zhang (locul 60 WTA), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-3 6-1 cu Ruse (locul 82 WTA), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 35% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Ons Jabeur este o tunisiană de 27 de ani, clasată pe locul 10 WTA. 
Iar Jabeur este una dintre jucătoarele importante din circuit, nu doar datorită faptului că se află în top 10 WTA, o mare performanță. Însă Ons este o jucătoare spectaculoasă, foarte creativă care joacă variat și produce entuziasm în rândul fanilor. Ea are o personalitate asemănătoare cu cea a oponentei sale, practic neavând persoane care o urăsc, în plus fiind o sursă de inspirație pentru lumea arabă. 
Ons se ridică la nivelul așteptărilor în acest sezon, până acum jucând foarte bine și trecând ușor de Sharma și Kvitova. 
Există câteva semne de întrebare legate de meciul cu Petra Kvitova, deoarece pe alocuri a servit modest, în plus începând ambele seturi cu probleme, practic pornind de la 1-3 de fiecare dată. 
Însă, Jabeur pare deja matură, o tenismenă care gestionează foarte bine finalurile de meci. 
În 2021 are semifinale la Charleston, finală la Charleston 2, titlu la Birmingham, sferturi de finală la Wimbledon, sferturi de finală la Toronto, finală la Chicago și semifinale la Indian Wells. 
Aici:

- 6-1 6-3 cu Sharma (locul 101 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-4 6-4 cu Kvitova (locul 21 WTA), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Statistica meciurilor directe Anett Kontaveit v Ons Jabeur

În întâlnirile directe scorul este 3-1 pentru Jabeur, ultima având loc în 2021 la Indian Wells când Ons s-a impus 7-5 6-3. 

Cote pentru Anett Kontaveit v Ons Jabeur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Jabeur, la o cotă de 2.25.

Anett Kontaveit vs Ons Jabeur Pont: Anett Kontaveit trimite peste 1.5 asi

Anett Kontaveit este jucatoarea ultimelor luni. Anul trecut a câștigat nu mai puțin de 5 trofee, a pătruns în top 10 mondial și a ajuns în finală la Turneul Campioanelor, fiind impresionantă. Are o încredere foarte mare în sine, iar asta se vede inclusiv pe serviciu. Ca număr de ași, aici a avut 3 cu Zhang și 3 cu Ruse. Ons Jabeur este și ea una dintre cele mai bune tenismene ale momentului, aici trecând de Sharma și de Kvitova, relativ lejer. Jabeur este foarte bună pe retur și in general nu primește mulți ași, ieși primind doar 1 de la Kvitova. Însă, acest meci mă aștept să fie unul destul de lung și echilibrat. În plus Ons mai are partide modeste la retur, cu Sharma primind 2 ași. Consider astfel că Anett va trimite peste 1.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Anett Kontaveit trimite peste 1.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 2.25

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Tudor Cosma

Ponturi:

39

Castigate:

19

Pierdute:

13

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici