1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Kontaveit - Cocciaretto: ponturi pariuri WTA Palermo, 07.08.2020, sferturi de finală

Kontaveit - Cocciaretto: ponturi pariuri WTA Palermo, 07.08.2020, sferturi de finală

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-08-06 23:01:00

WTA Palermo

07 August 2020, 18:30

Anett Kontaveit

Anett Kontaveit

versus
Elisabetta Cocciaretto

Elisabetta Cocciaretto

1.60

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Anett Kontaveit v Elisabetta Cocciaretto

Anett Kontaveit și Elisabetta Cocciaretto se vor întâlni în sferturile de finală ale turneului de la Palermo. Partida este programată a doua pe terenul central, undeva în jurul orei 18:30. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

Anett Kontaveit: Forma echipei, știri și statistici

Anett Kontaveit este clasată pe locul 22 în lume și este a patra favorită a turneului de la Palermo. În primul tur, jucătoarea din Estonia a reușit să treacă de Patricia Țig (6-3, 6-3), iar joi a avut nevoie de 3 seturi pentru a o elimina pe Laura Siegemund: 3-6, 6-2, 6-2. În confruntarea cu jucătoarea din Germania, Kontaveit a avut 60 % puncte câștigate pe prima minge (37/62) și a servit 4 ași. La retur, jocul lui Anett a fost la înălțime - a făcut 6 break-uri din 11 oportunități. Participantă pentru prima dată la Palermo, Kontaveit a câștigat toate cele 6 meciuri jucate în 2020 împotriva unor adversare din afara Top 50 WTA. Sportiva din Estonia este la a treia calificare în sferturile de finală din 2020 - la Australian Open a fost învinsă de Simona Halep, iar la Dubai ceda în fața Petrei Martic. 

Elisabetta Cocciaretto: Forma echipei, știri și statistici

Clasată pe poziția 156 WTA, Elisabetta Cocciaretto a profitat din plin de Wild Card-ul oferit de organizatori. Ea a ajuns în sferturile de finală după victorii cu Polona Hercog (7-6, 6-3) și Donna Vekic (6-2, 6-4). Este cea mai bună performanță la nivel WTA pentru italianca de 19 ani. Elisabetta este cea mai tânără jucătoare din Italia care ajunge într-un sfert WTA în ultimii 14 ani. Miercuri a jucat aproape perfect în fața unei Donna Vekic aproape de nerecunoscut. Sportiva din Croația a greșit mult și a reușit să facă un singur break într-o oră și jumătate de meci. Cocciaretto este pe tablou și în întrecerea de dublu, acolo unde face pereche alături de conaționala Martina Trevisan. Cele două le vor întâlni sâmbătă pe olandezele Schoofs/Van Der Hoek. 

Statistica meciurilor directe Anett Kontaveit v Elisabetta Cocciaretto

Este prima întâlnire între cele două jucătoare. 

Cote pentru Anett Kontaveit v Elisabetta Cocciaretto

Jucătoarea din Estonia pornește cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna ei. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes al său cu 2-0 la seturi, la o cotă de 1,90. 

Anett Kontaveit vs Elisabetta Cocciaretto Pont: Anett Kontaveit câștigă primul set și câștigă meciul

Diferența între cele două jucătoare este una foarte mare. Într-o zi bună, Kontaveit ar trebui să o învingă cu 2-0 pe Elisabetta Cocciaretto. Italianca a produs două mari surprize, însă acum întâlnește o sportivă care este mult mai stăpână pe propriile emoții. Kontaveit nu îi va oferi atâtea cadouri precum Hercog și Vekic, iar serviciul italiencei va fi pus constant sub presiune. Agențiile partenere o văd mare favorită pe Kontaveit, îi oferă cote mici pentru victoria simplă. Combinația prim set / meci are o cotă atractivă la Betfair, pe care o recomand cu încredere. Succes!

Anett Kontaveit vs Elisabetta Cocciaretto Pont: Anett Kontaveit victorie

Pont pentru #cota2. Anett Kontaveit arată bine aici, venind după două victorii destul de clare în ciuda unui set pierdut. Însă inclusiv ieri cu Siegemund a fost solidă, având un prim set mai modest însă apoi controlând complet jocul atât pe serviciu cât și pe retur. Elisabetta Cocciaretto vine după două surprize destul de mari. Dacă victoria cu Hercog poate fi trecută în limitele normalului, după o pauză atât de lungă, cea cu Vekic este neașteptată, mai ales prin scorul foarte clar. Însă Donna a fost inconstantă, servind foarte modest și dându-i multe șanse tinerei italience. Elisabetta este totuși la început de carieră, nu are experiență în circuit iar acum este la primul sfert de finală WTA, lucru ce va pune presiune pe ea mai ales că evoluează acasă. Consider astfel că Anett este favorită, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici