1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Anca Alexia Todoni - Alycia Parks.

Anca Alexia Todoni - Alycia Parks. Ponturi pariuri tenis WTA 125 Gaiba. 20.06.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-06-20 00:15:00

WTA - Gaiba

20 Iunie 2024, 17:30

Anca Alexia Todoni

Anca Alexia Todoni

versus
Alycia Parks

Alycia Parks

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Anca Alexia Todoni v Alycia Parks

În turul al doilea al turneului WTA de la Gaiba, Anca Todoni o întâlnește pe Alycia Parks, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Todoni ocupă locul 137 în clasamentul WTA, în timp ce Parks se află pe poziția 148.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anca Alexia Todoni: Forma echipei, știri și statistici

Anca Todoni are 19 ani, ocupă locul 137 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe 136. Jucătoarea română ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Anca Todoni urcă încet, dar sigur în ierarhia WTA. Potențialul ei este foarte mare. Jucătoare înaltă, ea se înscrie în trendul actual, cu jucătoare puternice, care au un serviciu competitiv. 

Anca are un serviciu capabil să trimită un număr însemnat de ași și care greșește destul de puțin. Și-a îmbunătățit și partea atletică, astfel că o vom vedea curând în prima 100.

Anul trecut, Todoni a obținut 57 de victorii, dintre care 51 pe zgură. Anul acesta, s-a impus în 17 partide pe zgură și a câștigat primul ei titlu WTA, la Bari.

Pe iarbă, se află la prima experiență. Victoria din primul tur cu Bouzas Maneiro a fost prima pe iarbă. A servit șase ași, cu trei duble și a salvat patru mingi de break din cinci. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alycia Parks: Forma echipei, știri și statistici

Alycia Parks are 23 de ani, ocupă locul 148 în clasamentul WTA, iar cel mai sus a fost pe locul 40. jucătoarea americană ia parte pentru prima oară la acest turneu.

Parks este o jucătoare de forță, cu lovituri puternice, dar care nu reușește să-și pună ordine în joc. Face foarte multe erori neforțate, ceea ce îi subminează serviciul.

Anul trecut, Alycua reușea să cucerească primul titlu WTA, în sală, la Lyon. A terminat 2023 cu bilanț negativ, iar anul acesta a continua căderea. 

După Australian Open, Parks a pierdut 12 meciuri consecutive, iar înaintea acestui turneu avea o singură victorie din ianuarie până acum.

Parks vine din calificări, unde a învins-o pe Siskova, în trei seturi. A servit 13 ași și a comis 12 duble greșeli și a salvat patru mingi de break din șase.

În primul tur, a eliminat-o pe Kalieva. A servit 21 de ași, cu zece duble și a salvat cinci mingi de break din șase.

Statistica meciurilor directe Anca Alexia Todoni v Alycia Parks

Este prima întâlnire. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Anca Alexia Todoni v Alycia Parks

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,85 pentru ca Todoni să ia primul set și meciul și o cotă de 1,45 pentru un meci cu cel puțin 20 de game-uri.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Anca Alexia Todoni vs Alycia Parks Pont: Anca Todoni câștigă

Se întâlnesc două jucătoare cu un serviciu puternic. Todoni are un stil mai ordonat și are un retur capabil să pună probleme. Parks e modestă la retur, deoarece forțează de la prima minge. Anca are un moral mai bun după titlul de la Bari și seria de șase meciuri fără înfrângere cred că o va ajuta. Merg pe un succes al Ancăi Todoni, la o cotă bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici