1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Anastasija Sevastova vs Elena Rybakina - Ponturi Pariuri WTA Eastbourne, 24.06.2021. Letona a ajuns cu noroc în sferturi, din postura de lucky-loser

Anastasija Sevastova vs Elena Rybakina - Ponturi Pariuri WTA Eastbourne, 24.06.2021. Letona a ajuns cu noroc în sferturi, din postura de lucky-loser

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-06-24 07:08:00

WTA Eastbourne

24 Iunie 2021, 17:00

Anastasija Sevastova

Anastasija Sevastova

versus
Elena Rybakina

Elena Rybakina

2.00

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Anastasija Sevastova v Elena Rybakina

Joi, 24 iunie 2021, nu înainte de orele 17.00, este programat ultimul sfert de finală de pe tabloul principal de simplu feminin de la Eastbourne, între Anastasija Sevastova (61 WTA) din Letonia și Elena Rybakina (21 WTA) din Kazahstan. Pronosticul ales din oferta casei de pariuri Betano vizează numărul total de ași expediați de către sportiva baltică venită din calificări, din postura de lucky-loser.

Anastasija Sevastova: Forma echipei, știri și statistici

Anastasija (31 ani) este una dintre jucătoarele de top 100 cu cele mai multe partide câștigate pe gazon de-a lungul carierei. Ea a obținut 26 victorii din 44 partide, cu un pronunțat bilanț pozitiv din 2016 până în prezent. A cucerit un titlu WTA în 2017 la Mallorca, pe acest tip de suprafață. Inclusiv anul trecut, imediat după lockdown, letona a disputat un turneu neoficial pe iarba de la Berlin, câștigând un meci cu Julia Goerges și pierzându-l pe cel cu Elina Svitolina.

Aici la Eastbourne, Sevastova mai are o optime de finală, în 2018, atunci când era eliminată de către rusoaica Darya Kasatkina. În această săptămână a disputat deja 4 partide în sudul Marii Britanii, câștigând 3 dintre ele. Se poate spune că a avut noroc, deoarece în ultimul tur de calificări a fost învinsă în set decisiv de către americanca Christina McHale, dar a primit un loc pe tabloul principal in-extremis. 

Au urmat 2 victorii muncite în primele 2 runde, contra unor sportive din noua generație, foarte talentate și bine pregătite din punct de vedere fizic. Pe Marta Kostyuk a învins-o cu scorul de 6-1 6-7 6-4, în 2 ore și 2 minute, iar pe Coco Gauff a eliminat-o după 1 oră și 53 minute de joc, revenind de la 0-1 la seturi, scorul final fiind 4-6 7-5 6-2.

Deși are doar 1,69 metri înălțime, Sevastova este o jucătoare cu un serviciu de calitate, nu foarte puternic, însă variat atât în ceea ce privește plasamentul, cât și în ceea ce privește alternanța efectelor imprimate mingiilor.

Elena Rybakina: Forma echipei, știri și statistici

Elena (22 ani) a revenit la un nivel foarte bun de joc în primăvara acestui an, după un start de sezon sub așteptări. Ea a atins borna sferturilor de finală la Roland Garros, fiind foarte aproape să o învingă pe viitoarea finalistă - Anastasia Pavlyuchenkova. Apoi, pe gazon a avut un început promițător, cu 3 victorii din cele 4 apariții din această lună. Singura înfrângere a venit la Berlin, în fața ibericei Garbine Muguruza.

Rybakina este o sportivă foarte puternică din punct de vedere fizic, măsurând 1,84 metri înălțime și fiind comparată deseori cu Maria Sharapova. Pe iarbă a avut rezultate bune, în singura stagiune anterioară în care a evoluat - 2019. Totuși, nu a prins tabloul principal de la Wimbledon în acel an, fiind învinsă în ultimul tur din calificări.

Reprezentanta Kazahstanului a avut parte de teste serioase în primele 2 runde de la Eastbourne, învingând-o pe englezoaica Harriet Dart (141 WTA) în set decisiv, după 2 ore și 20 minute, scor final 6-2 6-7 6-4 și apoi a dispus în 2 manșe strânse de ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie 2, cu scorul de 6-4 7-6, după 1 oră și 40 minute de joc.

Statistica meciurilor directe Anastasija Sevastova v Elena Rybakina

Va fi prima confruntare directă dintre cele două tenismene din generații diferite.

Cote pentru Anastasija Sevastova v Elena Rybakina

Pentru un meci de peste 19,5 game-uri, cei de la Betano pariuri ne oferă în acest moment o cotă de 1,47.

Anastasija Sevastova vs Elena Rybakina Pont: Peste 2,5 ași - Anastasija Sevastova

Mizez cu încredere medie pe un meci bun făcut pe propriul serviciu de către outsidera acestui ultim sfert de finală de pe tabloul principal de la Eastbourne. Sevastova are un joc interesant pe iarbă, cu foarte multă variație. Această calitate se regăsește inclusiv la capitolul serviciu, acolo unde poate reuși ași atât cu execuții plate spre T, dar și cu slice, înspre exterior. Rybakina este o jucătoare masivă, cu alonjă, însă nu are întotdeauna cele mai rapide reacții la retur, astfel încât ar putea surprinsă de minimum 3 ori în acest duel inedit, contra unei adversare pe care nu a mai întâlnit-o. Recent, Sevastova a înregistrat la Eastbourne 8 ași cu Hibino, 4 ași cu McHale, 2 ași cu Marta Kostyuk și alți 3 ași contra americancei Gauff.

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici