1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Anastasia Potapova vs Marie Bouzkova

Anastasia Potapova vs Marie Bouzkova, Ponturi Pariuri WTA Praga, 31.07.2022

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2022-07-31 01:13:00

WTA Praga

31 Iulie 2022, 14:00

Anastasia Potapova

Anastasia Potapova

versus
Marie Bouzkova

Marie Bouzkova

1.57

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Anastasia Potapova v Marie Bouzkova

Am ajuns în ultimul act al competiției de la Praga, turneu de 280 de puncte în circuitul WTA, ce se desfășoară pentru a opta oară în istorie, însă doar pentru a doua oară pe hard. La competiția de debut în condiții rapide, Barbora Krejcikova s-a impus la capătul unei finale cu Tereza Martincova. Acum, favorita publicului a fost eliminată surprinzător încă din optimi, iar finala va fi una cumva neașteptată, chiar dacă vorbim de două jucătoare aflate printre capii de serie la startul competiției: Anastasia Potapova (a șaptea favorită) și Marie Bouzkova (a opta favorită).

Marea finală va avea loc începând cu ora 14:00, ora României, iar pronosticul meu pentru acest meci îl veți putea afla la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre A. Potapova vs M. Bouzkova cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Anastasia Potapova: Forma echipei, știri și statistici

Anastasia Potapova este a 59-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.4 al ediției din acest an de la Praga. Rusoaica traversează cel mai bun moment al carierei și este una dintre cele mai în formă tenismene ale momentului. Chiar dacă pare să-și piardă nivelul de concentrare atunci când avansează mai departe într-un turneu, rusoaica trebuie lăudată pentru constanța, cumva atipică, pe care a etalat-o în ultimele săptămâni. După semifinalele de la Lausanne și Hamburg, ambele pe zgură, iat-o de această dată pe Anastasia reușind să facă un pas înainte, câștigând de această dată în penultimul act, la Praga, și calificându-se în cea de-a doua finală a sezonului. În precedenta participare în ultimul act al unei competiții WTA, rusoaica s-a impus pe zgura din Turcia, de la Istanbul, acolo unde își domina compatrioata, pe Veronika Kudermetova, obținând o victorie clară, scor 6-3 6-1.

Victorii la fel de clare a obținut aproape în fiecare meci și din această săptămână, similaritatea cu Bouzkova, adversara sa de astăzi, fiind aceea că și ea a acces în finală fără să cedeze vreun set. Potapova le-a surclasat pe Xinyu Wang (6-1 6-2), Anett Kontaveit (6-1 6-1) și Qiang Wang (6-3 6-0), cel mai dificil test pentru ea venind în turul secund, contra unei alte chinezoaice, Lin Zhu, de care a trecut în două seturi disputate, scor 6-4 7-6(8).

Rusoaica va fi un nou membru al top 50 începând de luni, indiferent care va fi deznodământul acestei finale, dar, în cazul unei victorii, Potapova se va apropia la doar 4 puncte de actuala ocupantă a locului 40 mondial, Shuai Zhang.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Marie Bouzkova: Forma echipei, știri și statistici

Marie Bouzkova este a 66-a jucătoare a lumii și capul de serie nr.8 al ediției din acest an de la Praga. Suporterii din capitala Cehiei vor avea pe cine să sprijine în acest ultim act, nu doar că o jucătoare din țara lor a reușit să se califice în ultimul act, ci chiar o jucătoare născută la Praga. Bouzkova a evoluat la un nivel ridicat pe parcursul acestei săptămâni de concurs, reușind accederea în finală grație a patru victorii consecutive fără set pierdut.

Favorita publicului a înregistrat trei succese confortabile, 6-2 7-6(2) cu Sinja Kraus, 6-1 6-2 cu Dominika Slakova, 6-3 6-0 cu Oksana Selekhmeteva, abia în semifinale având un pic mai mult de muncit în fața tinerei compatrioate Linda Noskova, de care a trecut tot în două seturi, scor 7-6(4) 6-3, însă la capătul unui meci destul de intens și foarte bun din punct de vedere calitativ.

Bouzkova confirmă forma foarte bună arătată recent la All England Club, acolo unde s-a calificat în premieră în sferturile de finală. O altă bornă importantă pe care cehoaica încearcă să o obțină aici este obținerea în premieră al unui turneu WTA, o victorie astăzi echivalând cu primul său trofeu în circuit.

Bouzkova încearcă, totodată, să revină în top 50, iar în cazul în care se va impune astăzi în fața Potapovei va reuși să atingă acest obiectiv, începând de luni urmând să fie noul nr.50 mondial, depășind-o cu un ecart de doar 50 de puncte pe actuala ocupantă a acelei poziții, chinezoaica Qinwen Zheng.

Statistica meciurilor directe Anastasia Potapova v Marie Bouzkova

Marie Bouzkova s-a impus în singurul duel direct anterior, disputat chiar în acest sezon, în calificările de la Miami, scor 6-3 3-6 6-4.

Cote pentru Anastasia Potapova v Marie Bouzkova

Deși cred că vom avea parte de un duel echilibrat între două jucătoare ce au arătat un tenis foarte bun pe parcursul săptămânii, Bouzkova are un ușor avantaj conferit atât de partida câștigată la Miami, singurul duel direct anterior, cât și de sprijinul suporterilor din tribună. Pentru minim un set câștigat de jucătoarea din Cehia, casa de pariuri Superbe vă oferă o cotă de 1.40.

Pariază la Netbet pe meciul dintre A. Potapova vs M. Bouzkova cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Anastasia Potapova vs Marie Bouzkova Pont: Peste 19.5 game-uri în meci

Cu toate că vorbim de două jucătoare care s-au aflat printre capii de serie la startul turneului, am putea spune că finala are un iz de impredictibilitate și nu este una pe care mulți ar fi pariat la începutul săptămânii. Totuși, la ce tenis au arătat cele două până acum, atât Potapova cât și Bouzkova sunt mai mult decât meritorii să își dispute titlul în această după-amiază. Ambele au oferit evoluții excelente pe parcursul turneului, dominându-și adversarele în majoritatea cazurilor și necedând vreun set până în acest ultim act. Potapova arată o constanță impresionantă în ultima vreme, cumva atipică ei, reușind cel puțin semifinale în ultimele trei săptămâni consecutive, în vreme ce Bouzkova pare să confirme forma excelentă arătată la All England Club. Toate elementele indică posibilitatea unei partide echilibrate, chiar și cotele oferite de bookmakeri spun acest lucru, și mă aștept ca și în teren aceste cifre să se transpună. Cred că vom avea parte de o finală spectaculoasă, fără o favorită certă, iar linia pe care am ales-o este una foarte accesibilă în acest context. Pronosticul meu merge pe over 19.5 game-uri în meci, pentru o cotă de 1.57 oferită de casa de pariuri Superbet.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici