1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Anastasia Pavlyuchenkova vs Yulia Putintseva: Ponturi Pariuri WTA Doha. 24.02.2020

Anastasia Pavlyuchenkova vs Yulia Putintseva: Ponturi Pariuri WTA Doha. 24.02.2020

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2020-02-23 18:47:00

WTA Doha

24 Februarie 2020, 14:35

Anastasia Pavlyuchenkova

Anastasia Pavlyuchenkova

versus
Yulia Putintseva

Yulia Putintseva

1.55

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Anastasia Pavlyuchenkova v Yulia Putintseva

În primul tur al competiției Premier 5 de la Doha, Anastasia Pavlyuchenkova o întâlnește pe Yulia Putintseva. Partida este programată luni, pe terenul numărul 2, în jurul orei 16:00. În continuare puteți citi analiza ei, iar la final veți găsi pontul oferit. 

EXCLUSIV: Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Anastasia Pavlyuchenkova: Forma echipei, știri și statistici

Rusoaica de 28 de ani a avut un start bun de sezon, cu sfertul de finală realizat la Australian Open. A fost pentru a 6-a oară în carieră când ajunge în această fază a unei competiții de Grand Slam, însă niciodată nu a făcut pasul spre careul de ași. Anastasia Pavlyuchenkova a avut o revenire remarcabilă la Dubai, în fața Belindei Bencic. Elvețianca își adjudecase primele 19 puncte ale partidei (4-0 40-0), iar apoi primul set la 1. Pavlyuchenkova a avut puterea să întoarcă soarta partidei și s-a impus cu 1-6, 6-1, 6-1. În runda a doua a cedat cu Anett Kontaveit. Jocul în forță este principalul atu al Anastasiei. Sportivă de gabarit, rusoaica servește bine, iar dacă are un procentaj ridicat pe prima minge poate învinge aproape orice adversară din circuit.

Yulia Putintseva: Forma echipei, știri și statistici

Yulia nu a avut cel mai bun final de 2019, astfel că la începutul actualului sezon a avut nevoie de calificări la turneele din Australia. La Brisbane s-a oprit în turul 2, la Adelaide în runda inaugurală, iar la Australian Open i-a venit de hac Simona Halep în turul 3 (6-1, 6-4). Sportiva de 25 de ani a sărit peste întrecerea de la Dubai. Ultimul meci jucat în circuit a fost la St. Petersburg, în sală, acum două săptămâni. La întrecerea din Rusia, Putintseva era eliminată în runda inaugurală de Veronika Kudermetova, cea care venea după cele două înfrângeri de la Fed Cup cu România (Ana Bogdan și Jaqueline Cristian). Putintseva e tipul de jucătoare insistentă de pe linia de fund, cu o bună deplasare în teren, dar care are reale dificultăți atunci când întâlnește adversare care imprimă multă forță în execuții. 

Statistica meciurilor directe Anastasia Pavlyuchenkova v Yulia Putintseva

Pavlyuchenkova a câștigat cele două partide directe anterioare. Ambele s-au disputat în 2016 - la Wimbledon și Montreal. 

Cote pentru Anastasia Pavlyuchenkova v Yulia Putintseva

Jucătoarea din Rusia pornește cu prima șansă, iar eu voi merge pe mâna ei. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și un 2-0 la seturi pentru Anastasia, la o cotă de 2,40. 

Anastasia Pavlyuchenkova vs Yulia Putintseva Pont: Victorie Anastasia Pavlyuchenkova

Merg pe mâna Anastasiei care știe ce are de făcut pentru a obține victoria. Ea are avantajul moral al celor două partide câștigate în compania Yuliei. Startul de sezon a fost unul pozitiv pentru Pavlyuchenkova, care este văzută drept favorită și de casele de pariuri partenere. Loviturile în forță ale rusoaicei ar trebui să facă ravagii dincolo de fileu, iar defensiva adversarei să fie depășită ușor. Să fie verde!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici