1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Amanda Anisimova vs Daria Kasatkina

Amanda Anisimova vs Daria Kasatkina - Ponturi Pariuri WTA Cincinnati, 15.08.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-08-14 20:42:00

WTA Cincinnati

15 August 2022, 18:00

Amanda Anisimova

Amanda Anisimova

versus
Daria Kasatkina

Daria Kasatkina

1.62

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Amanda Anisimova v Daria Kasatkina

Turneul Western & Southern Open are loc în Cincinnati, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Amanda Anisimova și Daria Kasatkina, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Cincinnati este o localitate de 309.000 de locuitori, situată în statul Ohio. 
Turneul acesta este mare, WTA 1000, având un fond de premiere de 2.527.250 dolari. 
Gazda este complexul Lindner Family Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Serena Williams, Halep, Anisimova sau Osaka. 

Pariază la Winner pe meciul dintre A. Anisimova vs D. Kasatkina cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Amanda Anisimova: Forma echipei, știri și statistici

Amanda Anisimova este o americancă de 20 de ani, clasată pe locul 22 WTA. 
Iar Anisimova poate să fie o stea a viitorului, deși inclusiv în prezent ea impresionează, având foarte multe partide reușite. Însă, există un spațiu vast de creștere în cazul său, iar Amanda ar trebui să se apropie în viitor de topul 10 WTA. 
Momentan este inconstantă, lucru perfect normal. Amanda este una dintre cele mai tinere jucătoare din prima sută mondială, așadar are timp în care să se maturizeze emoțional și sportiv. 
Anisimova are foarte multe arme. Este una dintre jucătoarele foarte înalte, având 1.80m, are forță și un backhand considerat de unii drept cel mai bun din lume. 
Sezonul ei este oscilant, deși în ultimele luni parcă și-a găsit o constanță, ajungând des în fazele finale. 
Are semifinale la Charleston, sferturi la Wimbledon și sferturi la San Jose, în general jucând foarte bine. De exemplu, în această perioadă le-a învins pe Osaka, Pliskova sau Gauff. 
Recent a participat la Toronto, unde a fost spulberată de Pliskova, 1-6 1-6. Prestația ei a fost extrem de modestă, însă astăzi cred că va juca mai bine. 
În 2022 are titlu la Melbourne, semifinale la Charleston, sferturi de finală la Madrid, sferturi de finală la Roma, sferturi de finală la Bad Homburg, sferturi de finală la Wimbledon și sferturi de finală la San Jose. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daria Kasatkina: Forma echipei, știri și statistici

Daria Kasatkina este o jucătoare neafiliată unei țări, de 25 de ani, clasată pe locul 9 WTA. 
Iar Kasatkina ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind o jucătoare extrem de talentată. Daria poate să facă absolut orice pe teren, jucând foarte creativ, punându-și oponentele în dificultate prin imprevizibilitate mai mult decât prin forță. 
Ea este destul de fragilă, însă fiind atât de inventivă poate să compenseze acest lucru. Faptul că a ajuns în top 10 WTA îi certifică valoarea, iar în viitor putem să o vedem realizând mari performanțe. 
În plus, Kasatkina este apreciată și în afara terenului, deoarece este parte a comunității lgbt și a avut curajul să facă publică relația sa cu o femeie deși țara din care provine este total împotriva acestor lucruri. 
Sezonul ei este bun, cu foarte multe turnee reușite. 
Are semifinale la Roland Garros, unde a pierdut clar cu Iga Swiatek, sau semifinale la Roma, unde a cedat cu Jabeur. 
La Wimbledon a fost interzisă din cauza cetățeniei sale, însă a revenit foarte bine în circuit, iar la San Jose a câștigat titlul. A trecut de Rybakina, Sabalenka, Badosa sau Rogers, nume mari ale circuitului, jucând excelent. 
Săptămâna trecută, la Toronto, nu a mai avut energie și a cedat chiar în primul tur cu Andreescu. Totuși, meciul a fost echilibrat. 
În 2022 are semifinale la Melbourne, semifinale la Sydney, semifinale la Roma, semifinale la Roland Garros, sferturi de finală la Berlin, sferturi de finală la Bad Homburg și titlu la San Jose. 

Statistica meciurilor directe Amanda Anisimova v Daria Kasatkina

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Anisimova, ultima având loc în acest sezon la Melbourne, când Amanda s-a impus 6-2 6-0.

Cote pentru Amanda Anisimova v Daria Kasatkina

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Anisimova, la o cotă de 4.10.

Pariază la Netbet pe meciul dintre A. Anisimova vs D. Kasatkina cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Amanda Anisimova vs Daria Kasatkina Pont: Daria Kasatkina - prima care comite 3 duble greseli

Amanda Anisimova vine după un turneu foarte slab la Montreal, unde a cedat 1-6 1-6 cu Pliskova. Aici, pe teren propriu, cred că își va ridica jocul și va arăta o altă față. Amanda este destul de inconstantă pe serviciu, însă în ultima perioadă nu a comis multe duble greșeli. Are 2 cu Tan, 1 cu Halep, 2 cu Rogers, 3 cu Zhao și 2 cu Pliskova. Daria Kasatkina a câștigat recent titlul de la San Jose, iar datorită acestui lucru a intrat în top 10 WTA. Totuși, săptămâna trecută la Toronto nu a putut să treacă nici măcar de primul tur, cedând cu Andreescu. Kasatkina are un serviciu vulnerabil, iar în general comite duble greșeli. Recent are 2 duble cu Townsend, 13 cu Sabalenka, 9 cu Rogers sau 7 cu Andreescu. Consider astfel că Daria va comite prima 3 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici