1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Alycia Parks - Karolina Pliskova

Alycia Parks - Karolina Pliskova: ponturi pariuri tenis WTA Nottingham. 10.06.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-06-09 13:42:00

WTA Nottingham

10 Iunie 2024, 15:30

Alycia Parks

Alycia Parks

versus
Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alycia Parks v Karolina Pliskova

Într-un duel din prima rundă a competiției feminine de la Nottingham, față în față se vor afla Alycia Parks și Karolina Pliskova. Partida celor două sportive este programată în cursul zilei de luni în complexul pe iarbă din Marea Britanie. În cele ce urmează puteți citi analiza acestei întâlniri, iar la finalul articolului vine pronosticul oferit. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alycia Parks: Forma echipei, știri și statistici

Alycia Parks este o jucătoare din Statele Unite ale Americii, clasată pe locul 153 în ierarhia mondială. În august 2023, ea era pe 40 WTA, însă rezultatele slabe au dus la această coborâre. 

Parks propune un tenis extrem de riscant, în care pot apărea atât mulți ași, cât și multe duble greșeli. 

Serviciul Alyciei este unul puternic, iar dacă ajunge să pună prima minge în teren, adversarele au mari dificultăți în a reuși returul. 

Cu o înălțime de 1,85 metri, Parks are un număr mare de ași, chiar și atunci când pierde: a jucat în luna mai la Param și a cedat cu Georgia Pedone (4-6, 6-7), într-un meci în care a avut 7 ași. 

Cea mai recentă victorie a fost obținută la Paris, cu Manon Leonard (2-6, 6-2, 6-3), partidă în care americanca și-a trecut în cont 6 ași. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Karolina Pliskova: Forma echipei, știri și statistici

Karolina Pliskova este o sportivă de 32 de ani din Cehia, fostă ocupantă a primului loc în lume, ajunsă în prezent pe poziția a 52-a în lume. 

Cehoaica s-a confruntat cu multe probleme de ordin fizic, care au împiedicat-o recent să evolueze la Madrid și Roma. Ea a revenit pe zgură la Strasbourg, dar a cedat în fața Clarei Burel (5-7, 6-0, 1-6). 

Participarea la Roland Garros s-a încheiat și ea rapid: eșec în runda de debut cu Elina Svitolina (6-3, 4-6, 2-6). 

Iarba este suprafața care o poate ajuta pe Pliskova să revină între primele 50 din lume. Serviciul Karolinei este recunoscut la nivel de circuit, ea a terminat mai multe sezoane pe locul 1 în clasamentul așilor. 

Primul meci jucat anul trecut în sezonul de iarbă a adus eșecul în fața conaționalei Petra Kvitova (3-6, 4-6). Chiar dacă a pierdut în două seturi, Pliskova a reușit nu mai puțin de 12 ași. 

Statistica meciurilor directe Alycia Parks v Karolina Pliskova

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două sportive. Pe primul l-a câștigat surprinzător Alycia Parks, în 2022, la WTA Ostrava, cu scorul de 6-0, 7-6.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alycia Parks v Karolina Pliskova

Alycia Parks și Karolina Pliskova sunt două jucătoare cu servicii puternice, care pe iarbă reușesc să își pună în valoare această execuție. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 5,5 ași pentru Pliskova pe întreaga durată a partidei. Această selecție are o cotă bună de 1,72. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alycia Parks vs Karolina Pliskova Pont: Peste 5,5 ași total în primul set

Serviciul reprezintă o armă importantă în jocul ambelor sportive. Numărul așilor este unul ridicat și la Parks, dar și la Pliskova, iar suprafața rapidă de joc ar trebui să favorizeze depășirea baremului de ași. Mă aștept la un start de partidă solid din partea ambelor sportive, cu cel puțin 6 ași reușiți în total în primul set. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici