Alize Cornet – Yulia Putintseva – ponturi pariuri tenis WTA Wimbledon – 28.06.2022

WTA

Cota: 1.80

Adaugat de: Dan.Oancia

27 Iun 2022 12:06 395 0
Logo Alize Cornet Alize Cornet
Logo Yulia Putintseva Yulia Putintseva
VS
13:00 28 Iunie 2022
WTA Wimbledon

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Yulia Putintseva

Alize Cornet (37 WTA) și Yulia Putintseva (33 WTA) se vor întâlni în primul tur al turneului de Grand Slem de la Wimbledon. Va fi a patra dispută directă dintre cele două jucătoare, însă de abia prima care va avea loc pe iarbă. Alize Cornet – Yulia Putintseva se anunță a fi o dispută echilibrată, programată să înceapă marți, la ora 13. Pontul îl găsiți la finalul analizei.

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Alize Cornet începe Wimbledon după un turneu foarte bun pe care l-a făcut în Germania, la Bad Homburg. A ajuns până în ultimul act pe care l-a pierdut contra Carolinei Garcia.

Finala franceză din Germania a durat 2 ore și 48 de minute și s-a disputant în 24 iunie. Adică cu patru zile înaintea jocului din primul tur al turneului de la Wimbledon. Alize Cornet a pierdut primul set în tie break, la câștigat pe al doilea cu 6-3, însă în decisiv a pierdut serviciul la scorul de 5-5, apoi nu a mai avut puterea de a recupera. La scorul de 5-4, Alize Cornet a avut o minge de meci. Alize Cornet a servit opt ași și a avut șase duble greșeli.

Alize Cornet le-a eliminate până în finală pe Kalinskaya, Tatjana Maria și Angelique Kerber. Alize Cornet nu a mai câștigat vreun turneu din 2018, atunci când se impunea la Gstaad. 

Yulia Putintseva: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Yulia Putintseva a jucat doar două meciuri pe iarbă înainte de Wimbledon. A făcut-o la Eastbourne, acolo unde a învins-o în primul tur pe Sorribes Tormo. Scorul meciului a fost 2-0 (7-5, 6-1), într-o oră și 33 de minute de joc.

Jucătoarea în vârstă de 27 de ani care reprezintă Kazahstanul, dar care s-a născut la Moscova, avea să fie eliminată în turul secund de Kalinina. Partida a durat exact 2 ore și a fost câștigată în trei seturi de tenismena din Rusia – 6-3, 2-6, 6-3.

Anterior meciurilor de pe iarbă, Putintseva a jucat la Roland Garros, unde a ajuns până în turul al doilea, eliminată fiind de Camila Giorgi. 

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Yulia Putintseva

Alize Cornet – Yulia Putintseva au jucat de trei ori. De fiecare data s-au întâlnit pe hard și de fiecare dată a câștigat tenismena din Franța.

Însă de la ultimul meci direct au trecut aproximativ 5 ani. Era 21 august 2017, atunci când cele două jucătoare se întâlneau în SUA, la New Haven, un meci pe care Cornet l-a câștigat în două seturi (6-0, 6-0).

Tot la New Haven jucau și în 25 august 2015, un meci care a durat 1 oră și 40 de minute, câștigat de franțuzoaică cu scorul de 2-1 (2-6, 6-0, 6-2).

Iar primul meci direct avusese loc în 15 septembrie 2014. Cornet și Putintseva se întâlneau atunci la Guangzhou, în China, iar tenismena din Franța câștiga cu scorul de 2-0 (6-1, 6-1).

Alize Cornet ajungea până în finala turneului, unde era învinsă de Monica Niculescu.

Cote pentru Alize Cornet v Yulia Putintseva

Ca un pont alternativ, puteți miza pe faptul că Alize Cornet va servi peste 3,5 ași, la o cotă de 1,98 pe care o oferă Betano.

Alize Cornet vs Yulia Putintseva Pont: VIctorie Alize Cornet

Doar patru poziții este diferența din clasament dintre cele două jucătoare. Mai trebuie să spunem că Yulia Putintseva nu s-a calificat niciodată mai departe de primul tur al turneului de Grand Slem de la Wimbledon și o întâlnește pe o Alize Cornet aflată în formă, după turneul pe care l-a făcut în Germania, unde a învins-o pe Kerber. Este o diferență de 10 centimetri între cele două jucătoare, în favoarea franțuzoaicei, care a stat bine la capitolul așilor în majoritatea meciurilor de la Bad Homburg. Mizăm pe o victorie a franțuzoaicei, la o cotă de 1,80 pe care o oferă Betano.

Pont pariuri: VIctorie Alize Cornet

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Dan.Oancia

Status: Castigat

Dan.Oancia

Ponturi:

30

Castigate:

17

Pierdute:

11

Anulate:

2

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici