1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Alize Cornet vs Yanina Wickmayer

Alize Cornet vs Yanina Wickmayer - Ponturi Pariuri WTA Cluj Napoca, 06.02.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-02-05 12:24:00

WTA Cluj Napoca

06 Februarie 2024, 13:00

Alize Cornet

Alize Cornet

versus
Yanina Wickmayer

Yanina Wickmayer

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Yanina Wickmayer

Turneul Transylvania Open are loc în Cluj Napoca, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Alize Cornet și Yanina Wickmayer, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cluj Napoca este o localitate de 286.000 de locuitori, menționată în trecut sub numele de Castrum Clus. 
Turneul acesta este mic, WTA 250, având un fond de premiere de 267.082 dolari. 
Gazda este complexul BT Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs le cuprinde pe Maria, Blinkova, Wickmayer sau Todoni.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

Alize Cornet este o franțuzoaică de 34 de ani, clasată pe locul 107 WTA. 
Iar Cornet este o sportivă valoroasă, printre cele mai talentate ale generației sale. Ea nu a ieșit foarte mult în evidență prin titluri, însă întotdeauna s-a văzut în jocul ei că este o persoană inteligentă, având și multe interviuri interesante, în care nu s-a ferit să fie directă și uneori să stârnească controverse. În plus, ea a scris și o carte, "Transcendence, diary of a tennis addict". 
Acum, Alize este pe final de carieră. Însă, rămâne motivată, chiar dacă a început să aibă din ce în ce mai mari probleme fizice. Din cauza acestor accidentări a ieșit din prima sută mondială, însă cred că o vom vedea crescând în ierarhii cât de curând. Nu trebuie să uităm că ea a fost aproape de top 10, ajungând până pe locul 11 mondial, lucru care îi certifică valoarea. 
Anul trecut a fost destul de modest pentru ea, cu puține faze finale. Are semifinale la Nottingham, turneu unde a învins-o pe Sakkari sau sferturi de finală la Praga, unde a avut un tablou destul de ușor. 
Pe final de an a ajuns în semifinale la 125K Andorra, iarăși o competiție de mai mici dimensiuni. 
Noul sezon l-a început modest, cu înfrângere clară la Australian Open, 2-6 4-6 cu Timofeeva. Însă, aici în calificări a arătat mai bine, deși a pierdut primul set cu Teichmann. 
În 2023 are sferturi de finală la Paris, semifinale la Nottingham, sferturi de finală la Lausanne, sferturi de finală la Praga, semifinale la 125K Bari, semifinale la 125K Rouen și semifinale la 125K Andorra. 
Iar în 2024 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Gae (locul 1080 WTA), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 35% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-7 6-0 4-2 cu Teichmann (locul 165 WTA, scor la care aceasta s-a retras), câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Yanina Wickmayer: Forma echipei, știri și statistici

Yanina Wickmayer este o belgiancă de 34 de ani, clasată pe locul 81 WTA. 
Iar Wickmayer este pe final de carieră, o sportivă care la un moment dat părea că se retrage, luând o pauză lungă de la tenis, concentrându-se pe viața de familie și devenind mamă. Totuși, ea nu a abandonat sportul, revenind cu destul de mult succes, ținând cont că a reintrat în topul 100 mondial, o perforamanta. 
Dacă comparăm poziția din prezent cu trecutul, când ajunsese până pe locul 12 WTA, evoluția sa poate părea dezamăgitoare. Însă, Yanina este în alt punct al vieții, iar așteptările sunt altele. 
Wickmayer rămâne o sportivă solidă fizic, înaltă, care poate să-și domine jucătoarele prin forță. Nu este chiar mobilă de pe baseline, însă în aceste condiții rapide se simte bine. 
Sezonul trecut a fost mediu pentru ea, jucând des în competiții mici, ITF. Are unele faze finale, precum finală la ITF W40 Macon sau titlu la ITF W100 Trnava, însă acolo a întâlnit oponente mai modeste. 
Dacă ne raportăm la turnee importante, vedem că s-a calificat pe tabloul principal la Wimbledon, unde a cedat cu Blinkova, apoi la US Open trecând iarăși de calificări, ajungând până în turul secund, unde nu a avut șanse cu Madison Keys. 
Finalul de an a fost unul de succes, la Seul având semifinale. 
Noul sezon nu a fost început atât de bine, Wickmayer pierzând ambele partide jucate: cu Chan la Hobart și cu Gracheva la Australian Open. Aici, indoor, ar trebui să o vedem având un ritm mai bun. 
În 2023 are titlu la ITF W40 Tallinn, sferturi de finală la ITF W60 Altenkirchen, finală la ITF W40 Macon, sferturi de finală la ITF W60 Trnava, sferturi de finală la ITF W40 Maribor, semifinale la ITF W60 Croissy Beaubourg, titlu la ITF W100 Trnava, titlu la ITF W100 Surbiton, sferturi de finală la 125K Gaiba, semifinale la Varșovia și semifinale la Seul. 
Iar în 2024 nu are performanțe. 

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Yanina Wickmayer

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Cornet, ultima având loc în 2017 la Guangzhou, când Wickmayer s-a impus 6-1 7-6. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Alize Cornet v Yanina Wickmayer

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Cornet, la o cotă de 4.15.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alize Cornet vs Yanina Wickmayer Pont: Alize Cornet comite peste 2.5 duble greșeli

Alize Cornet a avut un sezon trecut destul de complicat, iar în acest an a suferit o înfrângere clară la Australian Open, cu Timofeeva. Însă, aici a jucat mai bine în calificări, chiar dacă a pierdut un set. Cornet este o sportivă destul de inconstantă pe durata unui meci, iar acest lucru duce și la partide în care comite multe duble greșeli. De exemplu, recent ea are 4 cu Deichmann, 2 cu Timofeeva, iar aici 4 cu Gae. Yanina Wickmayer a început foarte slab anul, două înfrângeri în două partide. Însă, Yanina se simte în general bine indoor, iar aici cred că va putea să câștige măcar un set, meciul putând așadar să fie unul lung. Consider astfel că Alize va comite peste 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici