1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Alize Cornet - Ons Jabeur: ponturi pariuri WTA Charleston. 08.04.2021

Alize Cornet - Ons Jabeur: ponturi pariuri WTA Charleston. 08.04.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-04-08 02:12:00

WTA Charleston

08 Aprilie 2021, 18:30

Alize Cornet

Alize Cornet

versus
Ons Jabeur

Ons Jabeur

1.47

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Ons Jabeur

În turul III al competiției feminine de la Charleston, față în față se vor afla Alize Cornet și Ons Jabeur. Partida dintre cele două jucătoare va avea loc joi, în complexul de pe zgura verde din Carolina de Sud. În continuare puteți vedea prezentarea celor două sportive, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu.

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

Jucătoarea din Franța de 31 de ani a avut un start de sezon ezitant. Înainte să ajungă la Charleston, Cornet nu reușise să lege două victorii pe tablourile principale ale competițiilor WTA. Bilanțul ei era unul negativ: 5 victorii și 7 înfrângeri. Alize are un joc variat de pe linia de fund, însă îi lipsește forța din execuții. Dacă dă peste o adversară care o domină din punct de vedere fizic, misiunea franțuzoaicei devine extrem de dificilă. Asta s-a văzut și la Dubai, unde a pierdut cu Aryna Sabalenka, dar și la Miami, unde i-a luat doar 4 game-uri Petrei Kvitova. La întrecerea pe zgură verde din Carolina de Sud, Cornet a avut un start poticnit de competiție. În runda inaugurală a trecut cu 4-6, 6-4, 6-4 de Bernarda Pera, ajutată din plin de erorile comise de americancă în ultimele două seturi. Aceeași poveste s-a repetat și in confruntarea din turul secund, cu Elise Mertens. Deși de obicei este o sportivă foarte constantă, belgianca a surprins negativ prin jocul etalat în partida de miercuri. Mertens a avut două mingi de set la 5-4, însă dublele greșeli și erorile neprovocate i-au permis lui Cornet să se impună în actul de debut cu 7-5. Povestea s-a repetat în setul secund, când Elise a avut 3-2 cu serviciul, dar din acel moment a risipit punctele și a ajutat-o pe Cornet să obțină o victorie prețioasă.  

Ons Jabeur: Forma echipei, știri și statistici

Ons Jabeur este una dintre jucătoarele de la care se așteaptă mai multe rezultate bune în circuit. Calitățile din jocul său sunt indiscutabile, însă are zile în care forțează inexplicabil în fața unor adversare mai slab cotate. Asta s-a întâmplat și la Miami, când a început foarte bine: a reușit să le învingă pe Paula Badosa Gibert și Sofia Kenin, iar apoi a cedat în runda a treia, în set decisiv, cu Sara Sorribes Tormo. Povestea pare să nu se mai repete la Charleston, în condițiile în care Jabeur adoră să evolueze pe suprafețe mai lente. Primele două runde au fost dominate clar de fosta campioană de junioare de la Roland Garros. Mai întâi, Ons a trecut de Martina Trevisan printr-un dublu 6-2, iar apoi a repetat jocul bun și în partida cu americanca Baptiste, scor 6-3, 6-3. Jabeur are un bogat arsenal tehnic, apelează des la ruperi de ritm, iar cu forehandul își poate adjudeca rapid multe puncte.

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Ons Jabeur

Este al doilea meci direct între cele două jucătoare, pe primul l-a câștigat sportiva din Tunisia în 2019, pe iarba de la Eastbourne, cu scorul de 1-6, 7-5, 6-3.

Cote pentru Alize Cornet v Ons Jabeur

Ons Jabeur pornește cu prima șansă, iar eu am încredere că va obține victoria. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți opta pentru un succes al sportivei din Tunisia cu 2-0 la seturi. În cazul în care Ons va câștiga fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă bună de 2.20.

Alize Cornet vs Ons Jabeur Pont: Victorie Ons Jabeur

Alize Cornet a legat pentru prima dată victoriile în acest an, însă a făcut-o cu largul concurs al adversarelor sale. În cazul în care Ons Jabeur nu va comite multe erori neprovocate, îmi e greu să cred că franțuzoaica poate face ceva în duelurile de pe fundul terenului. La capitolul serviciu, Jabeur stă mult mai bine, iar Cornet are dificultăți în a reacționa atunci când este atacată în criză de timp. În condițiile în care tunisianca a câștigat singurul meci direct anterior, ea știe ce are de făcut pentru a repeta performanța și la Charleston. Recomand victoria lui Ons Jabeur, la o cotă bună oferită de Betano pariuri sportive. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.47
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici