Share

Alize Cornet - Mandy Minella: ponturi pariuri WTA Luxembourg. 15.09.2021

WTA

Cota: 2.63

Adaugat de: Gabriel Morariu

15 Sep 2021 02:28 432 0
Logo Alize Cornet Alize Cornet
Logo Mandy Minella Mandy Minella
VS
16:30 15 Septembrie 2021
WTA Luxembourg

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Mandy Minella

În turul secund al competiției femimine de la Luxembourg, Alize Cornet o va înfrunta pe favorita gazdelor, Mandy Minella. Partida dintre cele două sportive este programată în cursul zilei de miercuri, pe terenul central, nu mai devreme de ora 16:30. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Alize Cornet este o jucătoare din Franța de 31 de ani, care în prezent ocupă locul 72 în ierarhia mondială. Ea a fost văzută drept o mare speranță de specialiști, însă nu a confirmat așteptările. Cea mai bună poziție ocupată vreodată a fost 11 WTA, însă asta s-a întâmplat în 2009! În ultimele sezoane s-a zbătut la limita Top 50, iar în acest an are un bilanț negativ: 20 de victorii și 21 de înfrângeri. Cel mai bun rezultat al anului este reprezentat de finala de la Chicago, unde a fost învinsă de Elina Svitolina. La ultimul Grand Slam al sezonului, US Open, sportiva din Franța a fost eliminată în runda inaugurală, de Ons Jabeur, în două seturi, cu scorul de 5-7, 5-7. Primul turneu disputat după cel de la New York a fost cel de la Luxembourg, primul pe hard indoor după o pauză de 6 luni. În runda de debut, Alize Cornet a trecut de Anastasia Potapova în două seturi, cu 6-4, 6-2. Chiar dacă s-a impus destul de clar, franțuzoaica a cedat câte un break în fiecare set. 

Mandy Minella: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Mandy Minella este o sportivă din Luxembourg, care la 35 de ani se află la apusul carierei. Cea mai bună clasare de până acum a fost locul 66 WTA, însă acum se află departe de acea bornă, pe 233. Ultimele turnee nu au adus prea mari satisfacții, fiind eliminată în primul tur la Palermo (de Gabriela Ruse), precum și în calificările de la US Open (de Marina Melnikova). Totuși, chiar dacă a cedat în două seturi, de fiecare dată Minella și-a arătat forța pe retur și a reușit să facă cel puțin un break în fiecare set în aceste două confruntări. Beneficiară a unui Wild Card pentru a intra pe tabloul principal de la Luxembourg, Mandy nu a înșelat așteptările. Deși era considerată outsideră în fața Varvarei Gracheva, favorita gazdelor a reușit să se impună în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-4. Minella a reușit să nu mai puțin de 4 break-uri, iar în cursul zilei de marți a fost recomandată cu selecția cel puțin un break în fiecare set, la o cotă de 3,00, care a fost bifată fără probleme.

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Mandy Minella

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cele două sportive. Pe primul l-a câștigat Alize Cornet, în 2018, pe zgura de la Gstaad. Chiar dacă franțuzoaica s-a impus în două seturi, cu 6-4, 7-6, Minella a reușit să facă cel puțin un break în fiecare set. 

Cote pentru Alize Cornet v Mandy Minella

Alize Cornet este considerată mare favorită în acest joc, însă consider că nu va avea o partidă ușoară. Mandy Minella a impresionat în prima confruntare de la acest turneu și mă aștept să dea o replică aprigă. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o miză moderată puteți încerca și minim un set câștigat de Minella. În cazul în care Cornet va pierde cel puțin un set, veți prinde o cotă atractivă de 2,75. 

Alize Cornet vs Mandy Minella Pont: Mandy Minella realizează cel puțin un break în fiecare set

Alize Cornet pornește cu prima șansă în această confruntare, însă va întâlni o sportivă redutabilă pe retur. Acest lucru s-a văzut și în confruntarea din primul tur, cu Varvara Gracheva, când Mandy Minella a făcut nu mai puțin de 4 break-uri, câte două per set. În aceste condiții, având de partea ei și sprijinul publicului, mă aștept ca Minella să reaușească să se impună cel puțin o dată per set și pe serviciul lui Cornet. Alize s-a impus clar în primul meci cu Potapova, însă chiar și așa și-a cedat serviciul câte o dată pe set. Să fie verde pontul oferit!

Pont pariuri: Mandy Minella realizează cel puțin un break în fiecare set

Miza: 9/10

Cota: 2.63

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

40

Castigate:

25

Pierdute:

11

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici