1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. WTA »
  5. Alize Cornet - Ann Li

Alize Cornet - Ann Li: ponturi pariuri WTA Moscova. 23.10.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-10-22 21:10:00

WTA Tenerife

23 Octombrie 2021, 17:00

Alize Cornet

Alize Cornet

versus
Ann Li

Ann Li

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Alize Cornet v Ann Li

În cadrul semifinalelor de la WTA Tenerife Open, față în față se vor afla Alize Cornet și Ann Li. Partida dintre cele două este programată pe arena centrală din complexul spaniol, sâmbătă, cu începere de la ora 17:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi pontul oferit. 

Alize Cornet: Forma echipei, știri și statistici

Alize Cornet are un final bun de sezon, prin care a mai avansat câteva locuri în ierarhia WTA. Franțuzoaica de 31 de ani se afla la un moment dat în afara primelor 80 de locuri, dar acum e sigură că de luni va reveni în Top 60 WTA. Revirimentul lui Alize a început după sezonul de zgură. La Berlin, Cornet a ajuns în semifinale, după victorii la 3 jucătoare importante: Amanda Anisimova, Bianca Andreescu și Garbine Muguruza, pentru a cedat în penultimul act cu Belinda Bencic. Finalul lunii august a adus o calificare în finala de la Chicago, unde a cedat la mare luptă cu Elina Svitolina. Revenită în Europa, Cornet a reușit un sfert de finală la Luxembourg Open, unde a cedat cu Jelena Ostapenko. Această săptămână a fost una reușită pentru Alize. La Tenerife Open, fosta ocupantă a locului 11 în lume le-a învins pe Stefanie Voegele, Xin Yu Wang și Anna Schmiedlova și a făcut pasul spre careul de ași al competiției. Sportivă bună de pe linia de fund, Cornet are cifre slabe la serviciu: câte un singur as în duelurile cu Voegele și Schmiedlova. Înaintea turneului din Tenerife, Alize a fost eliminată la Indian Wells de Leylah Annie Fernandez, 2-6, 3-6, într-un meci fără ași pentru franțuzoaică. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ann Li: Forma echipei, știri și statistici

Ann Li este o sportivă de 21 de ani din Statele Unite, care a început această săptămână pe locul 60. Indiferent de soarta competiției Tenerife Open, Li va avea de luni un nou career-high. Pentru a ajunge în careul de ași, Ann le-a învins pe Nuria Parrizas Diaz, Varvara Gracheva și Irina Begu. Ultimele două partide au fost câștigate cu 2-0 la seturi, la capătul unor evoluții convingătoare. Hardul este suprafața de bază pentru Ann Li, care și-a dezvoltat jocul în condiții similare peste Ocean. Este a patra competiție din 2021 la care Ann Li se califică în semifinale după Grampians Trophy, Monterrey și Chicago. 21 de victorii și doar 13 înfrângeri este bilanțul sportivei din SUA în acest sezon. Cu un stil variat de pe linia de fund, Ann Li e capabilă să se apere bine, însă la nivelul jocului agresiv preferă să închidă rapid punctele. 

Statistica meciurilor directe Alize Cornet v Ann Li

Acesta va fi cel de-al treilea meci dintre cele două jucătoare în circuitul WTA. Ambele anterioare au avut loc în 2021. Pe primul și l-a adjudecat Ann Li, în februarie, la Melbourne, cu 6-2, 7-6. Revanșa lui Alize a venit în august, la WTA Chicago, în trei seturi, cu 6-7, 6-0, 6-4. 

Cote pentru Alize Cornet v Ann Li

Duelul dintre cele două se anunță unul echilibrat, cu două sportive aflate într-o formă bună pe final de sezon. Niciuna însă nu impresionează la capitolul serviciu, execuție pe care o folosesc plasat, deoarece nu dispun de forță în lovitură. În aceste condiții, am consultat statisticile recente, iar Betano ne oferă o cotă excelentă, de care am ales să profit. În afara pontului selectat din oferta lor de pariuri sportive, pentru o miză moderată recomand un barem de peste 20,5 game-uri. Dacă se vor disputa cel puțin 21 de game-uri, veți prinde o cotă bună de 1,65. 

Alize Cornet vs Ann Li Pont: Alize Cornet sub 1,5 ași în meci

Alize Cornet nu rupe gura târgului când vine vorba de ași, mereu e între 0, 1 sau cel mult doi, asta daca are la dispoziție set decisiv și o durată de peste două ore și jumătate de joc. În confruntarea din sferturile de finală cu Schmiedlova, sportiva din Franța a servit un singur as, chiar pe finalul jocului. Mă aștept ca Ann Li să facă față serviciului advers, americanca e o sportivă bună pe retur, care s-a impus în fața lui Cornet pe hardul din Australia. În acel joc Alize a avut un singur as, mă aștept să văd o performanță asemănătoare din partea ei în semifinala de la Tenerife open. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici