Share

Alison Riske - Viktoria Kuzmova: ponturi pariuri WTA Portoroz. 15.09.2021

WTA

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

15 Sep 2021 02:55 489 0
Logo Alison Riske Alison Riske
Logo Viktoria Kuzmova Viktoria Kuzmova
VS
15:00 15 Septembrie 2021
WTA Portoroz

Analiză și informații pentru Alison Riske v Viktoria Kuzmova

În turul al doilea din competiția feminină de la Portoroz, față în față se vor afla Alison Riske și Viktoria Kuzmova. Meciul dintre cele două sportive este programat al treilea pe terenul central din Slovenia, în jurul orei 15:00. În continuare puteți citi analiza confruntării, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Alison Riske: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Alison Riske este o jucătoare din Statele Unite de 31 de ani, care în prezent ocupă locul 38 în lume. Totuși, poziția ei este una prea puțin conformă cu realitatea, asta pentru că ea se bazează pe multe puncte câștigate pe finalul lui 2019, prin finala reușită la WTA Wuhan, turneu cu multe puncte în circuit, precum și participarea la Turneul Elitelor de la Zhuhai. Din cauza unei accidentări, Alison a jucat foarte puțin în 2021, iar bilanțul ei este unul negativ. Specialista jocului pe iarbă a câștigat doar 5 din cele 16 meciuri jucate în 2021, iar unul dintre ele a fost chiar în runda inaugurală de la Portoroz, într-un meci facil. Riske a întâlnit-o în primul tur din Slovenia pe Pia Lovric, o slovenă de 19 ani, clasată pe locul 632 WTA, posesoare a unui Wild Card. Chiar dacă s-a impus în două seturi, cu 7-5, 6-3, jocul la serviciu nu a fost unul convingător. Alison a cedat nu mai puțin de 4 break-uri, iar tânăra Lovric a reușit să se impună pe retur în fiecare set.

Viktoria Kuzmova: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î Î

Viktoria Kuzmova este o sportivă cu mult potențial din Slovacia, care acum este pe locul 149 în lume, dar care a un moment dat a ocupat poziția 43 (asta se întâmpla în mai 2019). Forma arătată de Kuzmova în ultimul an și jumătate nu a rupt gura târgului, însă ea pare să își fi regăsit forma în turneele recente. După ce a fost învinsă la mare luptă de Astra Sharma în calificările de la US Open, Kuzmova a sosit la Portoroz gata să își corecteze poziția pe final de an. Locul din clasamentul WTA nu i-a permis să joace direct pe tabloul principal, astfel că jucătoare de 23 de ani a început în calificări. În această fază a întrecerii din Slovenia, Viktoria le-a eliminat pe Stefania Rubini și Lucrezia Stefanini, iar în runda inaugurală de pe tabloul principal a trecut fără probleme de Tereza Mrdeza, cu scorul de 6-2, 6-3. Cele mai bune rezultate ale anului au fost realizate pe hard indoor, în condiții asemănătoare celor din această săptămână, când a ajuns în sferturile de finală de la Monterrey și Praga.

Statistica meciurilor directe Alison Riske v Viktoria Kuzmova

Duelul de la WTA Portoroz va fi primul oficial între cele două jucătoare în circuitul mondial. 

Cote pentru Alison Riske v Viktoria Kuzmova

Alison Riske este considerată favorită în acest joc, însă eu îi anticipez o misiune dificilă. Sportiva din Statele Unite ale Americii a avut un sezon slab la revenirea după accidentare, iar evoluția din primul meci de la Portoroz nu a fost una convingătoare. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betfair, pentru o miză moderată puteți încerca și selecția Cel puțin un set câștigat de Viktoria Kuzmova. În cazul în care sportiva din Slovacia își va trece în cont cel puțin un set, veți prinde o cotă bună de 1,70. 

Alison Riske vs Viktoria Kuzmova Pont: Viktoria Kuzmova face break în fiecare set

Viktoria Kuzmova traversează o perioadă bună în joc, a reușit să își treacă în cont 3 succese la actuala ediție a întrecerii de la Portoroz. Jucătoarea din Slovacia este obișnuită cu suprafața de joc și cu noile condiții, iar pe retur a avut multe satisfacții în duelurile recente. De cealaltă parte, Riske este în căutarea formei de altădată, iar în primul tur și-a cedat serviciul de 4 ori în fața unei jucătoare anonime de 19 ani, clasată în afara primelor 600 de locuri în lume. De aceea cred că Viktoria Kuzmova va izbuti cel puțin un break în fiecare set împotriva lui Riske, iar Super Cota oferită de Betfair este una de încercat. Succes!

Pont pariuri: Viktoria Kuzmova face break în fiecare set

Miza: 8/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

40

Castigate:

25

Pierdute:

11

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici