Share

Alison Riske vs Kristina Mladenovic, Ponturi pariuri tenis WTA Portoroz, 17.09.2021

WTA

Cota: 1.53

Adaugat de: Marian Cioată

15 Sep 2021 23:56 499 0
Logo Alison Riske Alison Riske
Logo Kristina Mladenovic Kristina Mladenovic
VS
16:35 17 Septembrie 2021
WTA Portoroz

Analiză și informații pentru Alison Riske v Kristina Mladenovic

Vineri, 17 septembrie 2021, este programat sfertul de finală de pe tabloul principal de la WTA Portoroz, dintre Alison Riske (38 WTA) din Statele Unite ale Americii și Kristina Mladenovic (68 WTA) din Franța. Pronosticul recomandat merge în ideea unui meci echilibrat, cu suișuri și coborâșuri de ambele părți, în care linia de game-uri setată de cei de la Unibet pariuri sportive va fi depășită.

Alison Riske: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Alison (31 ani) are bilanț negativ în 2021, deși a jucat destul de puține meciuri oficiale în proba de simplu - doar 6 victorii din 17 apariții. Aici la Portoroz a reușit să lege 2 victorii, contra unor adversare mai slab cotate, pe fondul unui joc ceva mai îngrijit. 

Sportiva de 1,75 metri înălțime a servit bine în primele 2 partide din această săptămână, adunând 8 ași și 7 duble greșeli. A fost mult mai eficientă pe mingea a doua, comparativ cu Mladenovic, care a părut mult mai expusă pe această secvență de joc.

Riske este foarte combativă și de obicei este implicată în confruntări lungi și echilibrate, indiferent de numele adversarelor. Ea are un stil de joc ceva mai atipic, cu lovituri neortodoxe, dar eficiente, în special pe suprafețele rapide și foarte rapide. Aici a fost desemnată cap de serie numărul 3 pe tabloul principal și beneficiază de un culoar favorabil, de care ar trebui să profite din plin.

În prima parte a sezonului, a avut rezultate modeste, dar a și avut ceva ghinion la tragerile la sorți, eliminată devreme de nume precum Swiatek (de 2 ori), Azarenka, Sabalenka sau Pavlyuchenkova. Totuși a dat semne de reviriment recent, la WTA Cincinnati, când a învins-o în minimum de seturi pe canadianca Leylah Fernandez.

Kristina Mladenovic: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Kristina (28 ani) este o fostă jucătoare de top 10 mondial în proba de simplu și actualmente loc 5 WTA dublu. Din păcate pentru ea, nivelul arătat în proba individuală nu s-a mai apropiat de top, fiind extrem de inconstantă. În 2021 are bilanș negativ la simplu - 21 victorii și 25 înfrângeri. A călătorit și a participat la foarte multe competiții, dar nu a bifat decât 2 sferturi de finală la WTA 2 Chicago, în luna august și la WTA Lyon, în luna martie. 

La US Open a fost eliminată din runda inaugurală de rusoaica de 20 ani - Kamila Rakhimova (lucky-loser venit din calificări). Scorul înregistrat la New York a fost 6-2 2-6 3-6. Acest scenariu, cu un prim set câștigat și căderi inexplicabile în următoarele s-a repetat de mai multe ori pe parcursul acestei stagiuni. 

Mladenovic a avut un parcurs asemănător cu cel al adversarei din sferturi, întâlnind o posesoare de wild-card din Slovenia în turul 1 și apoi trecând de o oponentă mai puternică în turul secund. Ea se va concentra exclusiv pe proba de simplu aici la Portoroz, unde va avea timp suplimentar de recuperare și își poate pregăti jocul pentru a accede în fazele finale.

Sportiva de 1,84 metri înălțime a avut ezitări pe serviciul secund în ambele apariții din această săptămână, acumulând deja 10 duble greșeli. A câștigat foarte puține puncte pe mingea a doua, fiind dominată destul de clar de Radisic și de Konjuh. De asemenea, nu a izbutit decât 1 as, în cele 5 seturi disputate.

Statistica meciurilor directe Alison Riske v Kristina Mladenovic

Kristina Mladenovic conduce cu scorul de 4-1 la confruntările directe. Cel mai recent duel a avut loc în 2017, pe iarba de la Wimbledon, iar americanca se impunea pentru prima și singura dată.

Cote pentru Alison Riske v Kristina Mladenovic

Pentru un succes al americancei, Unibet pariuri sportive ne oferă în acest moment o cotă de 1,84.

Alison Riske vs Kristina Mladenovic Pont: Peste 19,5 game-uri

Mizez pe un nou meci echilibrat între aceste două experimentate jucătoare. Din precedentele 5 confruntări directe, 3 au fost tranșate în seturi decisive, iar celelalte 2 au fost foarte lungi, de 21 și respectiv 22 game-uri. Alison Riske pare o idee mai constantă, mai solidă pe propriul serviciu, comparativ cu franțuzoaica. Kristina Mladenovic a comis deja foarte multe erori neforțate și în această săptămână, având fluctuații mari de la un set la altul, atât cu Radisic, cât și cu Ana Konjuh, adversare teoretic sub potențialul americancei. Cota oferită de Unibet pariuri sportive pentru peste 19,5 game-uri este una decentă, demnă de abordat într-un bilet al zilei de vineri.

Pont pariuri: Peste 19,5 game-uri

Miza: 6/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Marian Cioată

Ponturi:

21

Castigate:

15

Pierdute:

6

Anulate:

0

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici