Share

Aleksandra Krunic - Ziva Falkner: ponturi pariuri WTA Portoroz. 14.09.2021

WTA

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

13 Sep 2021 23:10 338 0
Logo Aleksandra Krunic Aleksandra Krunic
Logo Ziva Falkner Ziva Falkner
VS
13:30 14 Septembrie 2021
WTA Portoroz

Analiză și informații pentru Aleksandra Krunic v Ziva Falkner

În primul tur al competiției feminine de la WTA Portoroz (Slovenia), experimentata Aleksandra Krunic o va înfrunta pe Ziva Falkner, posesoare a unui wild card oferit de organizatori. Partida dintre cele două jucătoare este programată a doua pe terenul central, cu începere undeva în jurul orei 13:30. În cele ce urmează puteți citi analiza întâlnirii, iar la finalul articolului veți găsi recomandarea mea de pariu. 

Aleksandra Krunic: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Aleksandra Krunic este o sportivă din Serbia, în vârstă de 28 de ani, care în prezent ocupă locul 176. Poziția nu reflectă valoarea jucătoarei sârbe, una mult supeiroară. Aleksandra a fost la un moment dat pe locul 39 în lume, iar apoi pentru ea a urmat o cădere drastică în clasament. Sezoanele 2019 și 2020 au fost date uitării, iar în acest an Krunic a luat-o de jos. La nivelul încrederii, Aleksandra stă bine: a câștigat 27 de meciuri din cele 40 jucate de-a lungul sezonului. Cele mai bune rezultate ale anului au fost realizate la WTA Winners Open de la Cluj (semifinale, venită din calificări, învinsă de Andrea Petkovic) și ITF San Bartolome Tirajana (tot semifinale, a cedat în fața lui Mayar Sherif. Poziția joasă din clasamentul WTA nu i-a permis Aleksandrei să ajungă pe tabloul principal de la Portoroz. În faza calificărilor din Slovenia, Krunic le-a învins pe Tina Cvetkovic (6-1, 6-1) și Susan Bandecchi (2-6, 6-1, 6-3). 

Ziva Falkner: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Ziva Falkner este o jucătoare de doar 19 ani, clasată în prezent pe locul 542 în lume. Ea reprezintă țara gazdă a acestei competiții WTA - Slovenia - și a primit un Wild Card din partea organizatorilor pentru a intra pe tabloul principal. Acest nivel de întrecere îi este total necunoscut Zivei, care joacă doar la concursuri de nivel ITF 15 sau ITF 25 k. În cel mai recent turneu jucat înainte de Portoroz, Falkner a fost învinsă în finala de la ITF 15 Bad Waltersdorf (Austria) de prea puțin cunoscuta Antonia Ruzic, o croată de pe locul 729 WTA, cu scorul de 2-6, 2-6. În cursul zilei de luni, Ziva a avut un prim contact cu nivelul ridicat de la Portoroz, în competiția de dublu. Ea a făcut pereche alături de o altă slovenă de 19 ani, Pia Lovric. Cele două au fost învinse categoric de echipa Anna Kalinskaya/Tereza Mihalikova, în două seturi, cu scorul de 6-1, 6-2.

Statistica meciurilor directe Aleksandra Krunic v Ziva Falkner

Aceasta este prima partidă directă între cele două jucătoare în circuitul WTA. 

Cote pentru Aleksandra Krunic v Ziva Falkner

Aleksandra Krunic pornește cu prima șansă și, cel mai probabil, va înregistra un succes clar în fața tinerei adversare din Slovenia. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de sub 19,5 game-uri. În cazul în care nu se vor disputa mai mult de 19 game-uri, veți prinde o cotă bună de 1.75. 

Aleksandra Krunic vs Ziva Falkner Pont: Ziva Falkner nu câștigă vreun set (2-0 Krunic)

Diferența dintre cele două jucătoare este una imensă. Nu doar la nivelul clasamentului WTA, unde Krunic are peste 300 de locuri în față, ci mai ales la nivelul experienței. Aleksandra a reușit să învingă jucătoare bune în acest an, are 27 de meciuri câștigate în 2021, iar forma de moment este una bună. Încrederea jucătoarei din Serbia este la cote ridicate după cele două victorii din calificări, iar pe tabloul principal nu ar trebui să întâmpine vreo problemă în fața tinerei Ziva Falkner. Slovena a câștigat doar 3 game-uri în meciul de dublu jucat luni, mă aștept să nu poată pune probleme în proa de simplu. Winmasters oferă o cotă excelentă pentru un meci fără set câștigat de reprezentanta gazdelor. Succes!

Pont pariuri: Ziva Falkner nu câștigă vreun set (2-0 Krunic)

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

37

Castigate:

23

Pierdute:

10

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici