Share

Pronostic pentru Wilfredo Gonzalez - Youssef Hossam, ITF Egipt F9, 15.03.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Mar 2018 16:51 291 0
Logo Wilfredo Gonzalez
Logo Youssef Hossam
Wilfredo Gonzalez
Youssef Hossam
VS
10:00 15 Martie 2018
ITF Egipt F9

Analiză și informații pentru Wilfredo Gonzalez v Youssef Hossam

Turneul ITF Egipt F9 are loc în Sharm el Sheikh, stațiune în Peninsula Sinai, iar în această analiză voi detalia partida dintre Wilfredo Gonzalez și Youssef Hossam, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sharm el Sheikh este una dintre cele mai cunoscute stațiuni turistice din Africa, situată la malul Mării Roșii, și una dintre cele mai importante din punct de vedere cultural, istoric și religios. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Soho Square, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, clima de aici fiind estivală. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Lock, Hossam, Maamoun sau Eriksson. 

Youssef Hossam este un egiptean de 19 ani, clasat pe locul 302 ATP. 
Iar Hossam este considerat unul dintre cei mai buni tenismeni africani din această generație, un sportiv care deja se face remarcat la nivel internațional, și care fiind atât de tânăr poate crește foarte mult, dat fiind contextul potrivit. 
În 2017 el are semifinale la ITF Egipt F10, semifinale la ITF Egipt F13, semifinale la ITF Egipt F15, sferturi de finală la ITF Uzbekistan F4, titlu la ITF Egipt F18, titlu la ITF Egipt F19, titlu la ITF Egipt F22, semifinale la ITF Egipt F22, titlu la ITF Egipt F24, finală la ITF Egipt F25, titlu la ITF Egipt F27, finală la ITF Egipt F31, semifinale la ITF Egipt F36, și semifinale la ITF Egipt F37. 
Un parcurs incredibil, el având nu doar 5 trofee, ci și foarte multe turnee în care a ajuns în fazele finale. 
În 2018 are doar sferturi de finală la ITF Egipt F2, însă asta nu înseamnă că a jucat slab. Săptămâna trecută de exemplu, la ITF Egipt F8, s-a văzut învins de Katic (locul 674 ATP), însă a controlat meciul. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Taweel (locul 743 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Wilfredo Gonzalez este un guatemalez de 25 de ani, clasat pe locul 841 ATP. 
Iar Gonzalez nu este chiar slab, deși momentan este pe cel mai bun loc din cariera sa, el până anul trecut neintrând vreodată în prima mie mondială. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Portugalia F16 și finală la ITF Egipt F35. 
Destul de modest în rest, sezonul său fiind salvat de acea finală, însă acolo având un traseu foarte lejer. 
În 2018 Wilfredo are optimi de finală la ITF Egipt F6 și optimi de finală la ITF Egipt F7. 
Jocul său a fost uneori solid, trecând de Nema (locul 628 ATP) sau Slobodchikov (locul 558 ATP), însă când a întâlnit tenismeni chiar buni, a pierdut clar, cum a fost cazul săptămâna trecută la ITF Egipt F8 cu Miedler (locul 357 ATP), a pierdut categoric, 2-6 2-6. 
Aici:

- 6-4 6-2 cu Erler (locul 715 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Wilfredo Gonzalez vs Youssef Hossam: Youssef Hossam castiga

Youssef Hossam este unul dintre cei mai buni tenismeni africani din lume, el deja fiind în topul 350 ATP, deși este foarte tânăr și implicit are mult timp în care poate să crească, și ca joc și din punct de vedere al clasamentului. Anul 2018 nu a fost atât de productiv precum cel trecut, când are 5 trofee, însă jocul său a rămas solid. Wilfredo Gonzalez a intrat doar recent în prima mie mondială, însă nu îl consider slab pe guatemalez, el până la urmă având victorii recente cu Nema, Slobodchikov, iar aici în primul tur cu Erler, neoferind vreo minge de break. Însă atunci când a întâlnit oponenți de top a pierdut destul de clar, și consider astfel că Hossam este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Youssef Hossam castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0