Share

Pronostic pentru Vit Kopriva - Youssef Hossam, ITF Egipt F30, 07.12.2018

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

06 Dec 2018 17:54 296 0
Logo Vit Kopriva
Logo Youssef Hossam
Vit Kopriva
Youssef Hossam
VS
10:00 07 Decembrie 2018
ITF Egipt F30

Analiză și informații pentru Vit Kopriva v Youssef Hossam

Turneul ITF Egipt F30 are loc în Cairo, oraș din nordul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Vit Kopriva și Youssef Hossam, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cairo este evident capitala țării, o localitate de 9.7 milioane de locuitori, fiind astfel cea mai mare din Orientul Mijlociu și cea mai mare a lumii arabe. Cairo este și un punct central în istoria umanității, momentan un simbol al turismului prin atracții gen Piramidele din Giza, Piața Tahrir sau Muzeul Egiptului.
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Al Solaimaneyah Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Correia, Ornago, Hossam sau Perchicot. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Vit Kopriva: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Vit Kopriva este un ceh de 21 de ani, clasat pe locul 484 ATP. 
Iar Vit este foarte talentat, un sportiv care este de la 19 ani constant în prima mie mondială și care în general are foarte multe turnee în care ajunge cu lejeritate în fazele finale, în plus având și 3 trofee. 
În 2018 are titlu la ITF Polonia F4, sferturi de finală la ITF Ungaria F4, finală la ITF Cehia F5, sferturi de finală la ITF Ungaria F6, titlu la ITF Turcia F31, sferturi de finală la ITF Turcia F32, semifinale la ITF Grecia F7 și finală la ITF Grecia F8. 
Forma sa de moment este însă foarte slabă, el de exemplu săptămâna trecută fiind învins la ITF Egipt F29 de Juarez (locul 955 ATP), după o partidă în care și-a pierdut de 6 ori serviciul. 
Aici:

- 6-1 4-6 6-1 cu Ivan Krinic (locul 1644 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 18 mingi de break (15 salvate)
- 7-6 6-3 cu Wenger (locul 1915 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (8 salvate)

Youssef Hossam: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Youssef Hossam este un egiptean de 20 de ani, clasat pe locul 423 ATP. 
Iar Hossam este unul dintre cei mai buni și cei mai promițători sportivi din Africa, el fiind recent chiar și pe locul 291 în lume, deși este foarte tânăr și evident își poate crește jocul în multe arii. Un lucru pozitiv în special în vederea trecerii spre noul sistem implementat începând de anul viitor este faptul că a început să joace și în circuitul challenger, unde se vor acorda puncte ATP nu ITF și unde evident și premiile sunt mai mari. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Egipt F2, sferturi de finală la ITF Egipt F9, semifinale la ITF Portugalia F5, semifinale la ITF Nigeria F2, sferturi de finală la ITF Nigeria F3, titlu la ITF Portugalia F15, optimi de finală la challengerul din Istanbul, optimi de finală la challengerul din Bangalore și titlu la ITF Egipt F29, săptămâna trecută.
Forma sa este astfel destul de bună, în India trecând printre alții de Albot (locul 99 ATP), totuși un tenismen ce este în prima sută mondială. 
Iar săptămâna trecută, deși nu a jucat la capacitate maximă, a câștigat titlul fără prea mari probleme, în finală trecând de Perchicot (locul 525 ATP), în trei seturi. 
Aici:

- 6-1 6-2 cu Dawani (tenismen fără clasament), câștigând 53% mingi cu primul serviciu, 73% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 4-6 6-1 cu Samaha (locul 1087 ATP), câștigând 59% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Vit Kopriva v Youssef Hossam

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Vit Kopriva v Youssef Hossam

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Vit Kopriva vs Youssef Hossam: Youssef Hossam castiga

Youssef Hossam este un sportiv foarte solid, care în ultima vreme a jucat des și în circuitul challenger, având victorie cu Radu Albot. În plus este în formă destul de bună, săptămâna trecută având titlu la ITF Egipt F29, trecând de Pospisil sau Perchicot deși nu a jucat la capacitate maximă. Nici aici nu a arătat bine, însă nu a avut emoții. Vit Koptriva este foarte talentat la rândul său, însă într-o formă chiar slabă, săptămâna trecută fiind învins foarte clar de Juarez. Iar aici, deși a întâlnit doi oponenți ce nu se află în prima mie mondială, s-a chinuit teribil, oferind în total 29 mingi de break și evident servind prost. Consider astfel că Hossam este favorit, pronosticul mu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Youssef Hossam castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

57

Castigate:

31

Pierdute:

20

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0