Share

Pronostic pentru Vit Kopriva - Marek Gengel, ITF M15 Praga, 17.05.2019

Tenis

Cota: 1.78

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2019 01:28 378 0
Logo Vit Kopriva
Logo Marek Gengel
Vit Kopriva
Marek Gengel
VS
11:00 17 Mai 2019
ITF M15 Praga

Analiză și informații pentru Vit Kopriva v Marek Gengel

Turneul ITF M15 Praga are loc în Cehia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Vit Kopriva și Marek Gengel, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Praga este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind capitala țării, un loc al culturii aici fiind amplasate 10 muzee importante. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tk Spoje Praha, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Furness, Vrbensky, Kopriva sau Rikl. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Vit Kopriva: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Vit Kopriva este un ceh de 22 de ani, clasat pe locul 622 ATP. 
Iar Vit este un sportiv foarte talentat, care a fost chiar și în topul 500 ATP și care consider că va urca mult în viitor. Pe lângă faptul că este foarte tânăr, Kopriva a început să joace și în turnee challenger unde evident acumulează mult mai multe puncte și joacă în alt ritm, așadar are potențial de creștere. 
În 2018 are titlu la ITF Polonia F4, sferturi de finală la ITF Ungaria F4, finală la ITF Cehia F5, sferturi de finală la ITF Ungaria F6, titlu la ITF Turcia F31, sferturi de finală la ITF Turcia F32, semifinale la ITF Grecia F7, finală la ITF Grecia F8 și finală la ITF Egipt F30. 
Iar în 2019 are finală la ITF M15 Sharm el Sheikh, sferturi de finală la ITF M15-1 Tabarka, titlu la ITF M15-2 Tabarka și semifinale la ITF M15 Cairo. 
Kopriva vine după tur 2 la challengerul de la Braga, acolo trecând de Sels (locul 306 ATP), victorie importantă. 
Aici:

- 4-6 6-1 6-1 cu Styler (tenismen fără clasament), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate)

Marek Gengel: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Marek Gengel este un ceh de 24 de ani, clasat pe locul 450 ITF. 
Iar Gengel nu are clasament ATP, el fiind însă destul de bun, un tenismen care de 3 ani este permanent în prima mie mondială. Nu are titluri la simplu, în schimb fiind foarte bun în proba de dublu unde are succes. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Belarus F2, finală la ITF Belarus F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F18, sferturi de finală la ITF Egipt F21 și sferturi de finală la ITF Cehia F10. 
Iar în 2019 are semifinale la ITF M15 Piestany, săptămâna trecută. 
Aici:

- 5-7 6-2 6-3 cu Stepanek (tenismen fără clasament), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (4 salvate)
- 3-6 7-6 6-4 cu Lehecka (locul 536 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Vit Kopriva v Marek Gengel

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Vit Kopriva v Marek Gengel

Vit Kopriva vs Marek Gengel Pont: Vit Kopriva castiga

Vit Kopriva este un tenismen foarte talentat, care deja a început să joace în turnee challenger unde are și victorie la Sels. Are unele oscilații, însă în general evoluează foarte bine și acoperă bine terenul, dominând pe retur. Aici a disputat un singur meci, ieri profitând de abandonul lui Machac deci fiind odihnit. Marek Gengel nu are multe rezultate pozitive în acest an, inclusiv acum chinuindu-se. A pierdut set în fiecare partidă, ieri cu Lehecka, revenind în extremis, revenind după ce oponentul său a servit în setul 2 pentru meci, apoi având break în față și în decisiv. În plus serviciul său a fost permanent vulnerabil. Consider astfel că Vit este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Vit Kopriva castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.78

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

10

Castigate:

7

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici