Share

Pont ITF Feminin - Egipt, Viktoriia Dema - Cristina Ene, cap de serie 4 românca.

Tenis

Cota: 1.91

Adaugat de: Daniel Anghel

08 Dec 2018 19:03 251 0
Logo Viktoriia Dema
Logo Cristina Ene
Viktoriia Dema
Cristina Ene
VS
10:00 09 Decembrie 2018
ITF Feminin - Egipt

Analiză și informații pentru Viktoriia Dema v Cristina Ene

Partidă din finala turneului ITF pe zgură din Cairo, Egipt. Turneu cu premii totale de $15,000 USD. Meciul dintre Viktoriia Dema - Cristina Ene este primul al zilei programat pe terenul trei. Partida este programată după ora 10:00, ar putea să apară întârzieri. În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Viktoriia Dema: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Viktoriia Dema din Ucraina nu este cap de serie aici în Egipt,  a fost însă nevoită să evolueze în calificări. Are doar 18 ani, la junioare se află pe locul 21 în lume, a fost și pe locul 19 în luna Septembrie. Din 2015 a evoluat la nivelul futures la senioare, puține partide pentru ea și niciun titlu ITF câștigat în carieră. Este totuși o jucătoare promițătoare, cu ceva potențial.

A disputat 6 partide ucraineanca până la calificarea în finală, 3 în calificări și încă 3 pe tabloul principal. A câștigat în sferturile de finală la favorita 1, egipteanca Sandra Samir în set decisiv cu 7-6(6) 3-6 6-3. Trebuie amintit că egipteanca a revenit în primul set de la 3-5 și a ratat mingi de set, a avut și 5-2 sau 6-4 în tiebreak iar în setul decisiv Samir a condus cu 2-1 40-15. Cumva Dema a găsit resure să revină în joc și să se impună. O altă partidă cu set decisiv a fost în semifinala cu maghiara Vanda Lukacs 6(3)-7 6-1 6-1. Lukacs după primul set a picat pur și simplu, așadar și ceva ajutor din partea adversarelor pentru ucraineancă, adversare care nu au reușit să se concentreze în momentele importante de joc.

Este la cea mai bună performanță a carierei această finală, nu are însă prea multă experiență la acest nivel futures la senioare. A mai participat și săptămâna trecută tot aici la Cairo, pierdea în fața elvetiencei Joanne Zuger 6-4, 2-6, 6-4  în turul secund.

Cristina Ene: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Cristina Ene este cap de serie 4 aici la Cairo, românca clasată pe locul 575, să nu uităm că ea a fost și pe locul 392 în sezonul 2015. O jucătoare experimentată pe zgură la cei 22 de ani. Are în palmares 3 titluri ITF la simplu, ultimul obținut chiar în acest sezon la București pe zgură.

Nu a evoluat în calificări românca, are un sfert de finală cu Charlotte Roemer câștigat cu 6-3 6-0, adversara a învins-o și ea pe egiptenca Sandra Samir tot aici la Cairo. A urmat apoi cel mai greu test cred eu, semifinala cu Anastasiya Shoshyna scor 6-4, 3-6, 6-4. Cap de serie 2 jucătoarea din Ucraina, are în palmares 3 titluri ITF la simplu în acest sezon.

Luna trecută a evoluat tot aici la Cairo, pierdea și ea în sferturi la elvețianca Joanne Zuger, a mai participat și în Italia la Santa Margherita, pierdea în sferturi la  Valentyna Ivakhnenko, o jucătoare redutabilă pentru acest nivel.

Are 183 de victorii în carieră pe zgură românca, mare experiență la acest nivel. Sezonul trecut a jucat o finală tot aici la Cairo, pierdea la Oana Georgeta Simion, mai are încă un sfert de finală cu Fatma Al Nabhani, jucătoare de locul 426.

Cunoaște foarte bine terenurile de joc românca aici la Cairo, destul de familiarizată cu clima și conditile de joc.

Statistica meciurilor directe Viktoriia Dema v Cristina Ene

Cele două jucătoare se vor afla față în față pentru prima oară.

Cote pentru Viktoriia Dema v Cristina Ene

Nu sunt prea multe opțiuni de pariere la acest meci dar partida se găsește în oferta Betano. Cristina Ene că se impune și în primul set are o cotă de 1,91. O victorie a sa în minimum de seturi este cotată cu 3,05 tot la Betano.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Viktoriia Dema vs Cristina Ene: Cristina Ene se impune.

Românca pornește cu șansa a doua conform bookmakerilor la ora acestui pont analizat de mine, însă pe hârtie ea este cap de serie 4 la Cairo. O jucătoarea foarte experimentată românca la acest nivel, cunoaște foarte bine și acest turneu, prezent aproape an de an aici la Cairo pe zgură. Rămâne de văzut și câtă benzină mai are ucraineanca care să nu uităm a disputat și 3 partide în calificări, 6 în total la acest turneu și ultimele două cu set decisiv , în sferturi a jucat peste 3 ore. Adversarele nu au reușit în momentele cheie de joc să facă punctul decisiv. A jucat și la dublu ucraineanca unde a câștigat și această probă tot la acest turneu, așadar 10 partide în total într-o săptămână la 18 ani nu-i deloc ușor. Mă bazez pe experiența româncei și cred că stă mult mai bine fizic, sunt șanse din nou la set decisiv. De data aceasta nu cred că românca va repeta greșelile adversarelor lui Dema, test dificil azi pentru Viktoriia Dema , rămâne de văzut cum se va putea recupera.

Pont pariuri: Cristina Ene se impune.

Miza: 10/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici