Share

Ponturi pariuri ATP Antalya - Troicki vs Kovalik, sârbul are experiență superioară pe gazon

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

24 Iun 2019 01:22 544 0
Logo Viktor Troicki
Logo Jozef Kovalik
Viktor Troicki
Jozef Kovalik
VS
16:00 24 Iunie 2019
ATP Antalya

Analiză și informații pentru Viktor Troicki v Jozef Kovalik

Luni după-amiază, nu mai devreme de orele 16.00, este programat meciul din turul inaugural al ATP Antalya, între Viktor Troicki (193 ATP) din Serbia și Jozef Kovalik (145 ATP) din Slovacia. Pronosticul ales îi este favorabil jucătorului mai slab clasat, dar mult mai rutinat pe această suprafață aparte.

Deschide cont și primești extra 500RON!

Viktor Troicki: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Viktor (33 ani) a revenit în acest sezon estival cu rezultate excelente pe iarbă. El a ajuns la 7 victorii din 9 meciuri disputate pe gazon, la Challenger-urile de la Surbiton și Nottingham, plus aici în calificări.

Troicki are mare experiență pe suprafețele de acest tip, totalizând 43 succese și 35 eșecuri. La Surbiton i-a învins pe Humbert, Karlovic sau Kudla, tenismeni foarte incomozi pe iarbă, dar a pierdut finala contra lui Daniel Evans. 

Serviciul este o armă de temut în jocul sârbului, de multe ori avansează și la fileu pentru a închide rapid punctele cu volee sau smash-uri de calitate.

Jozef Kovalik: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Jozef (26 ani) este la prima apariție în noul turneu din Turcia. Acest jucător nu este familiarizat cu jocul pe iarbă, având în total abia 8 meciuri oficiale, 5 dintre ele pierdute. Ultima sa izbândă în astfel de condiții datează din 2017, atunci când îl învingea pe zguristul spaniol Carballes Baena, în calificări la Wimbledon.

În 2019 are record negativ, 8 victorii din 20 de partide. El a dezamăgit atât pe zgură (7-9) cât și pe hard (1-3). 

Kovalik nu este un jucător de retur foarte anticipativ, iar săritura neregulată de pe gazonul proaspăt din Antalya îi va pune mari dificultăți, astfel că nu îl văd punând presiune pe serviciul adversarului său.

Statistica meciurilor directe Viktor Troicki v Jozef Kovalik

Cei doi sportivi se vor confrunta în premieră, în circuitul ATP.

Cote pentru Viktor Troicki v Jozef Kovalik

Troicki are o cotă de 1.28 pentru solist și 1.85 pentru o victorie cu scorul de 2-0 la seturi. 

Pont Viktor Troicki vs Jozef Kovalik: Kovalik nu va reuși niciun break în setul 1

Troicki rămâne un jucător imprevizibil pe iarbă, în ciuda faptului că anii au trecut peste el. Deja sârbul are în această vară un bilanț mai bun pe gazon, decât Kovalik în toată cariera profesionistă! Ritmul de joc superior al lui Viktor consider că se va vedea, iar dacă procentajul la primul serviciu va fi unul decent, de peste 60%, atunci nu va avea probleme. Slovacul are un sezon sub așteptări, el fiind mai competitiv pe zgură decât pe terenurile foarte rapide.

Pont pariuri: Kovalik nu va reuși niciun break în setul 1

Miza: 7/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

9

Castigate:

7

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici