Share

Pont Challenger - Caltanissetta, Victor Estrella Burgos - Zdenek Kolar, columbianul are experiența de partea sa.

Tenis

Cota: 2.30

Adaugat de: Daniel Anghel

11 Iun 2018 21:44 581 0
Logo Victor Estrella Burgos
Logo Zdenek Kolar
Victor Estrella Burgos
Zdenek Kolar
VS
13:40 12 Iunie 2018
Challenger - Caltanissetta

Analiză și informații pentru Victor Estrella Burgos v Zdenek Kolar

Partidă din turul întâi al turneului challenger de la Caltanissetta, suprafața de joc este zgura. Premii totale de €127,000  plus ospitalitate. Meciul dintre Victor Estrella Burgos - Zdenek Kolar se va desfășura pe terenul 2 și este a 3-a dispută a zilei , programat după ora 13:40. Câștigătorul acestui turneu primește un cec de € 18,290 și 125 de puncte ATP. În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Victor Estrella Burgos: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î Î Î

Victor Estrella Burgos din Republica Dominicană este un veteran al turneelor challenger, la cei 37 de ani încă joacă la un nivel bun. Locul 197 ATP pentru el, în sezonul 2015 a fost locul 43 ATP.  Săptămâna trecută  a evoluat în Polonia la Poznan Challenger, a pierdut în set decisiv la Alessandro Giannessi 4-6, 6-3, 6-3. În calificări la Paris a dat în primul tur de Taro Daniel, a luat un set și acolo la 6-4, 4-6, 6-0. Cel mai bun rezultat al sezonului îl are la Canberra Challenger, semifinală cu Andreas Seppi. Dominicanul chiar dacă a dezamăgit în acest sezon poate pune mari probleme pe zgură, un jucător ambițios care este rapid și foarte tehnic în execuții. Chiar dacă are doar 3 victorii pe zgură în acest sezon a avut parte și de adversari redutabili, multe partide decise în set decisiv. Are un bilanț impresionant de partide pe zgură 242/142, 3 titluri ATP câștigate în carieră, toate la Quito în Ecuador, ultimul chiar sezonul precedent. A disputat și multe turnee challenger, câștigător la Santo Domingo sezonul precedent. Un jucător crescut pe zgură dominicanul, încă are o condiție fizică bună și poate ține pasul la un nivel bun.

Zdenek Kolar: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Zdenek Kolar nu este nici el cap de serie aici la Caltanissetta, locul 235 la cei 21 de ani. Fost loc 218 sezonul precedent, încearcă să între în top 200 ATP. Sezonul acesta nu a reușit foarte multe lucruri pozitive în sezonul de zgură, multe dispute pierdute în primele tururi. Săptămâna trecută în Cehia la Prostejov Challenger a pierdut la italianul Federico Gaio 5-7 0-6 după ce în primul tur trecuse greu de Jan Choinski 5-7, 6-2, 6-4. La Paris a pierdut în calificări în ultimul tur la Rogerio Dutra Da Silva 6-0, 6-4. La ultimele 8 turnee challenger doar de 2 ori a reușit să treacă de turul 2, a pierdut și în fața unor adversari mult mai modești, Elliot Benchetrit sau Tomislav Brkic. Are și două turnee futures în Croația unde s-a oprit în primele tururi, înfrângeri la Nik Razborsek, jucător de locul 600 sau Tomislav Jotovski 545. Așadar evoluții neconvingătoare pe zgură în acest sezon, în 2018 a jucat mult mai bine cehul. Inconstanța a fost pe ordinea de zi la Zdenek Kolar, dacă a pierdut și în fața lui Omar Giacalone, alt jucător dincolo de poziția 600. Forma de moment a cehului nu este convingătoare, de la începutul sezonului încă nu convinge prin evoluțiile sale. La ultima dispută cu Federico Gaio a reușit doar 14/51 (27%) procentajul la retur, foarte modest și 41% prima servă pusă în teren.

Statistica meciurilor directe Victor Estrella Burgos v Zdenek Kolar

Cei doi jucători se vor afla față în față pentru prima oară.

Cote pentru Victor Estrella Burgos v Zdenek Kolar

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Victor Estrella Burgos vs Zdenek Kolar: Victor Estrella Burgos se impune.

Victor Estrella Burgos nu este nici el cap de serie la Caltanissetta, dominicanul pornește cu șansa a doua conform bookmakerilor, însă nu și în opinia mea. A demonstrat la cei 37 de ani că are calitate în joc mai ales pe zgură, a pierdut greu în acest sezon în fața unor adversari mult mai redutabili față de cehul Kolar. La ultima dispută a pierdut greu la Alessandro Giannessi, un italian călit pe terenurile de zgură, nu a cedat ușor nici la Taro Daniel, japonezul de top 100 ATP. Nu m-a convins Zdenek Kolar la ultimele sale dispute, a pierdut lamentabil cu set la zero la ultimele sale două înfrângeri. Are în față un adversar foarte experimentat, pe Estrella Burgos crescut practic pe zgură cu peste 200 de victorii în carieră pe această suprafață. În opinia mea dominicanul poate pune mari probleme azi și ar trebui să se impună, experiența o să-l ajute în momentele dificile ale partidei. Rapid și foarte tehnic dominicanul, principalele sale arme. Estrella Burgos a câștigat în fațaunor adversari mult mai buni față de Kolar în acest sezon, pe când cehul a pierdut și cu jucători dincolo de loul 600. Să nu uităm că Zdenek Kolar a avut probleme și cu Vasile Antonescu la un ITF în Croația, românul nu mai pune demult probleme la turneele pe care le dispută.

Pont pariuri: Victor Estrella Burgos se impune.

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

18

Castigate:

8

Pierdute:

9

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0