Share

Ponturi pariuri: Ulrikke Eikeri - Ekaterine Gorgodze, outsidera are o şansă în sfertul de la ITF Nules

Tenis

Cota: 2.65

Adaugat de: Marian Cioată

08 Dec 2017 04:06 434 1
Logo Ulrikke Eikeri
Logo Ekaterine Gorgodze
Ulrikke Eikeri
Ekaterine Gorgodze
VS
13:00 08 Decembrie 2017
ITF Nules

Analiză și informații pentru Ulrikke Eikeri v Ekaterine Gorgodze

Ultimul sfert de finală de pe tabloul feminin de la ITF Nules se va juca vineri după orele 13:00, între norvegianca Ulrikke Eikeri (223 WTA) şi georgianca Ekaterine Gorgodze (359 WTA), iar pontul recomandat este o semi-surpriză, dacă de raportăm la aşteptările caselor de pariuri online.

 

Norvegianca e mai bine clasată

 

Locul 223 în ierarhia mondială reprezintă cea mai înaltă clasare a nordicei în acest sezon, aproape de locul 209, personal best în carieră. Eikeri are 40-14 bilanţ pe zgură şi 16-9 pe hard, fiind o jucătoare cu un volum de joc extraordinar; din 2011 nu mai atinsese borna celor 40 de victorii într-un sezon pe terenurile lente. Se poate spune mai degrabă că este o tenismenă all-rounder, pentru că şi pe hard a jucat mai mult în ultimii ani, cu cifre mai bune pe ciment în 2012, 2013 şi 2015. Acum vine în Spania după o serie de turnee în Statele Unite ale Americii, în octombrie şi noiembrie, unde s-a comportat destul de bine, cu o finală şi 3 sferturi.

A pierdut primul set din turneul din Estul Spaniei, dar s-a redresat cu reprezentanta gazdelor, Cavalle-Reimers (402 WTA), scor 4-6 6-2 6-1, apoi n-a avut nicio emoţie contra polonezei Katarzyna Piter (318 WTA), scor 6-1 6-1. 

 

Gorgodze are 7 victorii consecutive

Seria gruzinei este de 7 meciuri câștigate la rând, iar pentru primul set in meci are chiar 9 reușite înlănțuite, toate in turneele de pe Coasta de Est a Spaniei, în regiunea mediteraneană dintre Castellon și Valencia, la ITF Benicarlo, Castellon și acum Nules. Trofeul cucerit la Castellon în weekendul trecut consider că va avea un impact foarte pozitiv în evoluțiile ei ulterioare, iar pătrunderea în top 300 mondial e doar o chestiune de timp. 

Întrevăd un duel echilibrat vineri, mai strâns decât o arată cotele, să nu uităm că și Gorgodze are tot 40-14 bilanț pe zgură în 2017, iar la capitolele moral și formă are chiar un mic plus.

 

Cotele la Betano.ro

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu Botoșani la o cotă mărită de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul ofertei! 

Descoperă și alte promoții tentante valabile în weekend-ul 8-10 decembrie!

Pont Ulrikke Eikeri vs Ekaterine Gorgodze: Primul set - Gorgodze

Gorgodze are un moral excelent după parcursul recent şi cred că va începe încrezătoare acest meci. Eikeri a arătat deja slăbiciuni pe zgura de la Nules, schimbarea vitezei de joc de la rapid la lent nu cred că o avantajează în duelul cu gruzina, mult mai rutinată, mai adaptată la condiţiile de pe coasta de Est a Spaniei, acolo unde a performat peste aşteptări în ultimele săptămâni. 2.65 pentru un prim set adjudecat de underdog consider că are valoare, iar pentru curajoşi, cred că merge încercată şi victoria în 3 seturi a Ekaterinei, la o cotă mai mare - de 5.40, oferită tot de Betano.ro.

Pont pariuri: Primul set - Gorgodze

Miza: 8/10

Cota: 2.65

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

2

Pierdute:

3

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici