Share

Pont Ugo Humbert - David Goffin, Belgianul vrea să își continue forma bună

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Oct 2019 07:43 828 0
Logo Ugo Humbert
Logo David Goffin
Ugo Humbert
David Goffin
VS
21:00 17 Octombrie 2019
ATP Antwerp

Analiză și informații pentru Ugo Humbert v David Goffin

Continuăm cu seria ponturilor din tenis, iar următorul vine de la partida dintre francezul Ugo Humbert și belgianul David Goffin, din cadrul turului doi de la Antwerp, meci ce este ultimul al zilei programat pe terenul central și care va începe după ora 21 00. Mai multe detalii, dar și pronosticul, în cele de mai jos.

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Ugo Humbert: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Ugo Humbert vine după o perioadă oscilantă, cu rezultate care alternat. Tânărul francez este un jucător cu reale calități, dar care încă inconstanța îl împiedică să obțină rezultatele dorite. Ugo nu a luat parte la sezonul asiatic, însă speră ca în acest final de sezon, în turneele indoor, să obțină rezultate cât mai bune. 

Cum ziceam, jucătorul ajuns pe poziția 70 în lume, a sărit peste competițiile din Asia, unele importante de altfel, dar a venit la Anterp u gândul să facă un turneu cât mai bun. Ultimul succes al francezului a fost în septembrie, la challengerul din Istanbul, acolo unde Humbert s-a impus într-o finală contra uzbekul Denis Istomin. Nici perioada turneelor nord americane nu a fost de bun augur pentru francez, care nu a reușit să obțină vreun rezultat notabil, în timp ce la US Open s-a înclinat încă din primul tur în fața românului Marius Copil. 

La ultimele turnee la care a luat parte, în țara sa, Humbert nu a făcut decât tur 1 sau 2, drept dovadă că forma sa actuală nu este una deloc bună. În Belgia, francezul a debutat cu dreptul, câștigând în minimum de seturi partida cu Kovalik, însă victoria a fost una mai complicată decât o arată scorul. În aceste condiții, meciul din turul doi contra lui Goffin se anunță infinit mai greu. Iar dacă Ugo nu va reuși să ridice nivelul jocului, nu văd ce pretenții ar putea emite în fața favoritului nr 2 al competiției.

David Goffin: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

David Goffin traversează o formă foarte bună. Chiar dacă nu a reușit să facă finale sau să se impună într-un turneu, belgianul a evoluat foarte bine și de fiecare dată a fost eliminat de către adversari foarte valoroși sau aflați și în în mare formă. Sigur, a fost o excepție la Metz, în Franța, acolo unde David a cedat încă din primul meci jucat, în fața lui Busta, după un meci în care Goffin nu a jucat nici o secundă la nivelul său.

A fost însă primul meci după eliminarea de la US Open, iar cumva eșecul e de înțeles. Belgianul și-a luat revanșa față de susținătorii săi în Asia, acolo unde a făcut meciuri foarte bune la Tokyo și Shanghai. Semifinale în Japonia și tur 3 în China, însă în ambele competiții a fost eliminat de către Djokovic și Federer, doi dintre cei mai buni tenismeni ai circuitului. Și nu a cedat fără luptă în nici unul din cele 2 partide.

Acum Goffin a revenit în sală, unde speră să facă un turneu cât mai bun la Antwerp. Belgianul, cap de serie nr 2, a avut liber în prima rundă și va da peste un adversar incomod în turul secund. Valoarea și experiența sunt de partea belgianului, însă David nu trebuie să-l subestimeze pe francez. Însă la cum îl știu pe Goffin, va aborda partida mai mult decât concentrat și va încerca să închidă meciul fără să aibă emoții.

Statistica meciurilor directe Ugo Humbert v David Goffin

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.

Cote pentru Ugo Humbert v David Goffin

Pe lângă pronosticul oferit, se mai poate merge și pe victoria belgianului în minimum de seturi, la o cotă de 1,86 sau victoria la H mai mare, 3,5, la o cotă de 1,83.Ugo Humbert vs David Goffin Pont: Victorie David Goffin la H de 2,5 gameuri

Goffin vine după o perioadă foarte bună, iar în meciul cu Humbert pornește mare favorit. Nu va avea un meci chiar floare la ureche în compania francezului, dar cu un joc la nivelul obșnuit, belgianul ar trebui să treacă fără prea mari probleme de francez. Serviciile vor face diferența, iar ambii jucători excelează la acest capitol. Returul va fi alt aspect care va conta decisiv în soarta partidei, mai ales în condițiile de joc de la Antwerp, capitol la care David de asemenea excelează. Merg pe valoarea, dar și forma pe care belgianul o traversează și recomand cu încredere victoria sa la minimum 3 gameuri diferență. Cota este una ok!

Pont pariuri: Victorie David Goffin la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Ugo Humbert vs David Goffin Pont: David Goffin victorie

Ugo Humbert este un tenismen bun, de primă sută mondială, însă în ultima vreme are niște rezultate foarte slabe. Chiar și indoor Ugo a pierdut cu Stakhovsky sau Vesely, aici în primul tur jucând mai bine însă fără să impresioneze. David Goffin este la celălalt capăt al spectrului în ceea ce privește forma, el venind după înfrângeri cu Djokovic și Federer însă după meciuri foarte echilibrate. În rest tenismenul gazdă a trecut în minimum de seturi de Gasquet, Shapovalov sau Chung, jucând în general foarte inspirat în special pe retur, până la urmă cu Federer reușind primul să facă break în primul set. Consider astfel că Goffin este favorit, pariul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: David Goffin victorie

Miza: 10/10

Cota: 1.35

Adaugat de: Vladimir Eugen

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ugo Humbert vs David Goffin Pont: Ugo Humbert trimite mai multi asi

Ugo Humbert este un jucător destul de bun, al cărui serviciu în general funcționează. Astfel Ugo trimite și mulți ași, iar la ultimele turnee are 16 ași cu Stakhovsky, 9 cu Haase și 7 cu Vesely. Toate partidele fiind indoor. Iar aici are în primul tur 7 ași cu Jozef Kovalik. David Goffin este în mare formă și probabil se va impune, însă serviciul său nu este la fel de bun, deși inclusiv David trimite ași. Recent are 8 cu Chung, 7 cu Djokovic, 9 cu Gasquet, 4 cu Kukushkin și 2 cu Federer. Însă la ultimul meci indoor are doar 3 cu Busta. Consider astfel că Humbert va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Ugo Humbert trimite mai multi asi

Miza: 8/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

1

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici