Share

Pont Babos - Garcia. WTA Roma 16.05. 2018

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

16 Mai 2018 03:49 1,0k 0
Logo Timea Babos
Logo Caroline Garcia
Timea Babos
Caroline Garcia
VS
12:00 16 Mai 2018
WTA Roma

Analiză și informații pentru Timea Babos v Caroline Garcia

În turul 2 de la Roma se vor afla față în față Timea Babos și favorita din Franța, Caroline Garcia. Aceasta vine după semifinala de Madrid, unde a fost depășită doar de Kiki Bertens, olandeza bifând prima clasare în top 16 WTA. În continuare puteți citi analiza partidei, iar la final veți găsi pontul oferit.

Timea Babos: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Sportiva din Ungaria a intrat într-un con de umbră după pierderea finalei de la WTA Monterrey. Acolo a jucat de la egal la egal timp de două ore cu Garbine Muguruza, dar până la urmă a cedat în setul decisiv. Următoarele două turnee au consemnat eliminări în primul tur, atât la Rabat cu Alexandra Dulgheru, dar și cu Goerges la Madrid. Ambele competiții au avut loc pe zgură, suprafața cea mai slabă pentru Timea. Răbdarea nu este punctul forte pentru Babos, care e tipul de sportivă agresivă, care vrea să încheie punctele în forță. La dublu a avut performanțe mai bune, alături de Mladenovic cucerind titlul de la Australian Open si pierzând finala la Madrid. La Roma a realizat o mică surpriză la simplu, eliminând-o pe Errani, jucătoare care a avut break în fiecare dintre cele două seturi în care s-a impus nativa din Sopron (6-3, 7-6).

Caroline Garcia: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V V

Caroline Garcia a bifat semifinale la ultimele două întreceri la care a luat parte în circuitul WTA - Stuttgart și Madrid. Franțuzoaica a ajuns în faza penultimului act față de nume importante, de care rar te poți atinge. Sportiva din Franța adoră să impună ritmul de pe linia de fund și să aibă prim-planul. Acum vine după o perioadă de câteva zile de odihnă, în care a izbutit să își reîncarce bateriile. Cu mai mult timp de reacție la îndemână, dar și cu execuții care se potrivesc jocului pe zgură, rămâne de văzut dacă franțuzoaica va izbuti să ajungă departe la Roma.

Statistica meciurilor directe Timea Babos v Caroline Garcia

Este al 3-lea meci direct, fiecare jucătoare și-a trecut câte o victorie în cont.

Cote pentru Timea Babos v Caroline Garcia

Caroline Garcia este considerată favorită în această confruntare, iar agențiile parterene îi oferă cote între 1,38 și 1,44 la câștigarea duelului cu asiatica. Noi vom merge pe mâna franțuzoaicei, la cote relativ mici și sigure.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Timea Babos vs Caroline Garcia: Victorie Garcia

Caroline Garcia are o varietate mult mai bună atât pe serviciu, cât și pe returul pe dreapta. Caroline se deplasează excelent, schimbă bine atunci când pune presiune pe forehand, iar Babos e lentă atunci când se află în apărare și se simte încolțită... în afara serviciului, capitol la care Timea stă mai bine. Caroline are un joc mai solid de pe fundul terenului și apucă să varieze mai mult înălțimea loviturilor. Recomand Victoria jucătoarei din Franța. Pontul face parte din proiectul zilnic Cota2!

Pont pariuri: Victorie Garcia

Miza: 9/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

13

Castigate:

7

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici