Share

Pronostic pentru Thomas Statzberger - Tae Woo Lee, ITF Turcia F6, 14.02.2018

Tenis

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Feb 2018 03:08 321 0
Logo Thomas Statzberger
Logo Tae-Woo Lee
Thomas Statzberger
Tae-Woo Lee
VS
10:00 14 Februarie 2018
ITF Turcia F6

Analiză și informații pentru Thomas Statzberger v Tae-Woo Lee

Turneul ITF Turcia F6 are loc în Antalya, stațiune pe malul Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Thomas Statzberger și Tae Woo Lee, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antalya este în principal o regiune turistică, și un oraș foarte important al Țării Semilunei, însă nu trebuie uitat nici impactul industrial pe care îl are, plus latura culturală și istorică. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel, însă interesant. 
Gazda este hotelul Kaya Belek, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs cuprinde nume precum Balasz, Sorgi sau Lazov. 

Thomas Statzberger este un austriac de 25 de ani, clasat pe locul 496 ATP. 
Iar Thomas a impresionat într-un mod foarte plăcut în ultima vreme, el până acum două sezoane fiind practic un necunoscut care rareori trecea de primul tur al competițiilor la care lua parte. 
Însă a evoluat foarte mult, și după cum se vede a intrat în topul 500, performanță foarte interesantă care poate să fie chiar îmbunătățită. 
În 2017 Thomas are sferturi de finală la ITF Tucia F14, titlu la ITF Turcia F19, sferturi de finală la ITF Ungaria F3, sferturi de finală la ITF Tunisia F24, finală la ITF România F5, sferturi de finală la ITF Austria F3, sferturi de finală la ITF Serbia F3, semifinale la ITF Ungaria F7, sferturi de finală la ITF Ungaria F8, sferturi de finală la ITF Turcia F36, semifinale la ITF Turcia F37, sferturi de finală la ITF Egipt F36, sferturi de finală la ITF Egipt F37 și sferturi de finală la ITF Egipt F38. 
Foarte solid, semnul de întrebare fiind legat de suprafață, toate aceste rezultate venind pe zgură. 
În plus, Thomas vine după o accidentare, stand 2 luni pe tușă. 

Tae Woo Lee este un sud coreean de 26 de ani, clasat pe locul 762 ATP. 
Iar Tae este deasemenea un tenismen care doar recent s-a făcut remarcat. Diferența este că Lee mi se pare mult mai modest, de altfe lavand doar 3 sezoane la profesioniști în care a acumulat puncte, intrând foarte recent în premieră în prima mie mondială. 
În 2017 el are finală la ITF Coreea F3, finală la ITF Coreea F5 și sferturi de finală la ITF India F7. 
Avantajul său este că este specialist pe hard, suprafață pe care a crescut. Însă Tae a reușit performanțe exclusiv în Asia, fiind genul de sportiv care pe teren propriu este mult mai încrezător. Practic punctele sale au venit în Coreea, după acele finale la turnee totuși cu nivel scăzut. 
În 2018 are două înfrângeri foarte clare, însă pe zgură. La ITF Turcia F4 a pierdut 0-6 3-6 cu Wang (locul 691 ATP), pentru ca săptămâna trecută la ITF Turcia F5 să fie eliminat iarăși în primul tur, iarăși clar, după un 1-6 1-6 cu Montana (locul 391 ATP). 

Este prima întâlnire directă între cei doi.  

 

OFERTE ȘI PROMOȚII LIGA CAMPIONILOR

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAU” și pariază pe victoria lui City la o cotă mărită de 18.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează orice pariu 1X2 pe Basel vs Manchester City!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Descoperă și alte promoții atractive pe Liga Campionilor și Europa League!

Pont Thomas Statzberger vs Tae-Woo Lee: Thomas Statzberger castiga

Thomas Statzberger a jucat foarte bine anul trecut, având multe performanțe de top și obținând și primul titlu din cariera sa. Evident, aici există multe variabile și necunoscute, el fiind la primul meci din noul an, și jucând pe hard, suprafață care nu-i place. Tae Woo Lee este specialist pe hard, însă el a obținut rezultate exclusiv în Asia, intrând recent in prima mie mondială, el până la urmă fiind un sportiv foarte modest. În plus, și forma de moment este slabă, pierzând toate meciurile din noul an fără să ia set. Consider astfel că Statzberger este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thomas Statzberger castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

28

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici