Share

Pronostic pentru Thomas Setodji - Georgii Kravchenko, ITF Franta F2, 14.01.2018

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2018 23:27 348 0
Logo Thomas Setodji
Logo Georgii Kravchenko
Thomas Setodji
Georgii Kravchenko
VS
15:00 14 Ianuarie 2018
ITF Franta F2

Analiză și informații pentru Thomas Setodji v Georgii Kravchenko

Turneul ITF Franța F2 are loc în Bressuire, iar în această analiză voi detalia partida dintre Thomas Setodji și Georgii Kravchenko, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Bressuire este o localitate ce are în jur de 20.000 de locuitori, fiind situată în departamentul Deux Sevres, și destul de cunoscută pe plan local în special datorită Lorzilor de Beaumont, cei care au construit aici un castel ale cărui ruine încă există. De fapt numele comunei vine de la "deal" și de la "fortăreață", trimitere la acest lucru. 
Turneul de aici este mic, de 15.000 de dolari, valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este Tennis Club de Bressuire, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor, aici având inclusiv o arenă centrală cu scaune. 
Tabloul de concurs cuprinde nume precum Guez, Hoang, Umbert sau Ficovich. 

Thomas Setodji este un francez de 22 de ani, clasat pe locul 865 ATP. 
Iar el este una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut, deși era doar la al 2-lea ani ca profesionist. 
Însă după cum se vede a acces în prima mie mondială, performanță remarcabilă, și acum dacă trendul se păstrează ar trebui să urce și mai mult. 
Astfel, în 2017 el are sferturi de finală la ITF Tunisia F6, optimi de finală la ITF Nigeria F1, optimi de finală la ITF Nigeria F2, sferturi de finală la ITF Zimbabwe F1, optimi de finală la ITF Zimbabwe F2, optimi de finală la ITF Zimbabwe F3, optimi de finală la ITF Maroc F1, optimi de finală la ITF Elveția F3, optimi de finală la ITF Elveția F4, optimi de finală la ITF Tunisia F25, sferturi de finală la ITF Tunisia F26, optimi de finală la Nigeria F4, optimi de finală la Nigeria F5 și optimi de finală la ITF Maroc F6. 
Probabil nici el nu se aștepta la un parcurs atât de bun, atât pe zgură cât și pe hard, el fiind foarte solid pe orice suprafață. 
Iar printre învinșii săi se numără niște nume importante, precum Oliveira (locul 202 ATP), Gennaro (locul 548 ATP), Diaz (locul 627 ATP) sau Molleker (locul 569 ATP). 

Georgii Kravchenko este un ucrainian de 17 ani, fără clasament. 
El de fapt este un junior, destul de bun în acel clasament, fiind pe locul 62, participând destul de des la turnee. 
Însă la profesioniști până acum nu s-a făcut remarcat. De altfel Georgii are doar 19 competiții la nivel de ITF, cu un aspect important, și anume că niciodată nu a trecut de calificări. 
În 2017 are cinci turnee, fiind învins de Paris (locul 1021) cu 2-6 2-6 în calificările pentru ITF Belarus F2, de Recci (tenismen fără clasament) în calificările pentru ITF Belarus F3, sau de Curbelo (locul 1286 ATP), iarăși clar, 4-6 1-6, în calificările pentru ITF Portugalia F20. 
Am menționat doar meciurile pe hard, deoarece el este de fapt specialist pe zgură. 
Aici:

- 6-2 6-4 cu Razafindrakoto (tenismen de 17 ani fără clasament), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 
 

Pont Thomas Setodji vs Georgii Kravchenko: Thomas Setodji castiga

Thomas Setodji vine după un 2017 remarcabil, în care a intrat în prima mie mondială, trecând foarte des de primul tur al turneelor la care a luat parte. Are și două sferturi de finală, iar printre învinșii săi s-au aflat Dante Gennaro, Goncalo Oliveira (totuși tenismen de top 250) sau Rudolph Molleker, unul dintre cei mai talentați tineri germani. Georgii Kravchenko are 17 ani, și este un junior bun, însă la profesioniști nu a trecut niciodată de calificări. Aici în primul tur a depășit un alt junior, însă a arătat vulnerabil pe serviciul secund, pierzându-și acest atuu o dată. Consider că Setodji este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thomas Setodji castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici