Share

Pronostic pentru Thiemo de Bakker - Wilson Leite, ITF M25 Santa Margherita, 20.09.2019

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

20 Sep 2019 01:29 286 0
Logo Thiemo de Bakker
Logo Wilson Leite
Thiemo de Bakker
Wilson Leite
VS
15:00 20 Septembrie 2019
ITF M25 Santa Margherita

Analiză și informații pentru Thiemo de Bakker v Wilson Leite

Turneul ITF M25 Santa Margherita are loc în Italia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Thiemo de Bakker și Wilson Leite, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Santa Margherita este o localitate de 7.300 de locuitori, fiind o importantă stațiune turistică în Sardinia. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul ASD Fortevillage, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Gerch, Petrone, Bakker sau Bortolotti. 

Deschide cont la Betano și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Thiemo de Bakker: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Thiemo de Bakker este un olandez de 31 de ani, clasat pe locul 568 ATP. 
Iar Bakker este foarte solid, această poziție fiind înșelătoare în cazul său. Fiindcă Thiemo a fost până pe locul 40 în lume, are 3 sezoane încheiate în prima sută mondială, având și multe titluri în turnee challenger. 
În 2019 nu are nicio performanță. 
Bakker nu a evoluat rău,însă a jucat aproape exclusiv în competiții ATP sau challenger. 
Aici:

- 6-3 7-5 cu Gautier (locul 742 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-3 6-1 cu Turchetti (locul 764 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)

Wilson Leite: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Wilson Leite este un brazilian de 28 de ani, clasat pe locul 553 ATP. 
Iar Leite este la rândul său bun, un sportiv care a fost mult vreme în topul 500 ATP însă care nu a confirmat, dimpotrivă, având câțiva ani foarte slabi. 
În 2019 are semifinale la ITF M15 Antalya, sferturi de finală la ITF M25-1 Santa Margherita, semifinale la ITF M25-2 Santa Margherita, sferturi de finală la ITF M15 Wels, finală la ITF M15 Santa Cristina val Gardena și titlu la ITF M25-3 Santa Margherita, săptămâna trecută. 
Forma sa este așadar bună. Totuși, acolo s-a chinuit mult iar în finală a profitat de abandonul lui Sant'Anna (locul 472 ATP) după 3 gameuri. 
Aici:

- 6-4 4-6 7-5 cu Flavio Cobolli (tenismen fără clasament), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (6 salvate)
- 6-0 6-1 cu Alcade (locul 1326 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Thiemo de Bakker v Wilson Leite

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Thiemo de Bakker v Wilson Leite

Pont Thiemo de Bakker vs Wilson Leite: Thiemo de Bakker castiga

Thiemo de Bakker este un tenismen foarte bun care în trecut a fost în topul 50 ATP, având multe rezultate pozitive. În acest an nu s-a descurcat bine, însă jocul său în general a fost ok, pierzând în turnee importante cu oponenți de top. Acum a revenit în turnee ITF pentru a aduna puncte și încredere, aici nepierzând set și fiind bun pe serviciu. Wilson Leite este solid și el, venind după 7 victorii consecutive și titlu la ITF M25 Santa Margherita, săptămâna trecută. Însă are câteva meciuri în care a jucat prost, inclusiv aici în primul tur cu Flavio Cobolli câștigând în decisiv. Consider astfel că Bakker este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Thiemo de Bakker castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

21

Pierdute:

10

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici